Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Lost in translation

RECEPT Gehaktschotel uit de pan met pastinaak en spekjes

15/11/2022 - 06:14
"Ook de herfst heeft heel wat lekkere groenten te bieden. Van pompoen en paddenstoel tot pastinaak: de komende week mogen wij van HelloFresh drie recepten delen waarin je het seizoen kunt proeven. Wedden? Benodigdheden voor twee personen • 400 g aardappelen• 2 appels• 2 teentjes knoflook• 200 g gemengd gehakt van varken en kalf • […] Het bericht RECEPT Gehaktschotel uit de pan met pastinaak en spekjes verscheen eerst op Gezond.be."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. RECEPT Gehaktschotel uit de pan met pastinaak en spekjes (15/11/2022 - Gezond.be)

Ook de herfst heeft heel wat lekkere groenten te bieden. Van pompoen en paddenstoel tot pastinaak: de komende week mogen wij van HelloFresh drie recepten delen waarin je het seizoen kunt proeven. Wedden? Benodigdheden voor twee personen • 400 g aardappelen• 2 appels• 2 teentjes knoflook• 200 g gemengd gehakt van varken en kalf • […] Het bericht RECEPT Gehaktschotel uit de pan met pastinaak en spekjes verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


2. RECEPT Wortel-preistoemp met spekjes en gehaktballen (15/12/2022 - Gezond.be)

Wie graag volgens het seizoen eet, heeft ook tijdens de winter geluk. In België worden in deze periode immers veel heerlijke groenten geoogst. Het zijn bijvoorbeeld hoogtijdagen voor de rodekool, aardpeer, wortel, prei en knolselder. Het feit dat deze groenten vers van de pers zijn, komt de smaak en kwaliteit ten goede. Bovendien zijn seizoensgroenten […] Het bericht RECEPT Wortel-preistoemp met spekjes en gehaktballen verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


3. Heb je kids die best wat culinair avontuurlijk willen zijn? Serveer hen deze Italiaanse aardappel-gehaktschotel (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je hoeft je kids echt niet alleen oer-Belgische kost voor te schotelen. Meer nog: het is zelfs aangewezen om ze van jongs af aan al te laten... [naar artikel]


4. Verrassend vegetarisch: herfstsalade met spekjes van...oesterzwam (17/10/2016 - De Morgen)

Ben je dol op het zalige krokante smaakje van spek in een salade, maar eet je liever af en toe zonder vlees? Wist je dat je de spekjes kan vervangen door krokant gebakken oesterzwammen? Dit is écht even lekker en meteen ook heel gezond. [naar artikel]


5. Limburg smaakt naar meer: Aardappelsoep met prei en spekjes (18/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Ga deze winter eens voor dé klassieker onder de wintersoepen: fluweelzachte aardappelsoep. De krokante spekjes en frisse bieslook geven de soep nog een extra lekkere touch. Heerlijk als voorgerecht of kleine lunch! [naar artikel]


6. Gratin met zalm, pompoen met spekjes en spinazieknoedels: verwarmende ovenrecepten van Wim Ballieu (08/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Even simpel als heerlijk: in Nog meer ovenschotels serveert Wim Ballieu, de kok achter restaurantketen Balss & Glory, nog meer ovenschotels. Verwarm je oven maar al voor. Van deze gratin met zalm en witlof, pompoenpuree met spekjes en kastanjes en spinazieknoedels met champignons krijg ook jij het lekker warm. [naar artikel]


7. Open het wildseizoen in stijl! Hinderollade met in champagne geroosterde pastinaak (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De hele lente en zomer dromen we ervan, en nu is het eindelijk zover: het wildseizoen is geopend! En omdat dat gevierd moet worden, halen we er... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!