Verras je tafelgasten met yoghurt-rozemarijnsaus, Roquefortsaus of zoet-zurebarbecuesaus. Heerlijk bij een klassieke varkensbrochette op de grill. En je smult zonder schuldgevoel, want de sausjes zijn allemaal light. [naar artikel]
Een eitje bakken is makkelijk, maar soms wil je weleens iets anders dan een saaie omelet. Dan zijn ‘huevos rotos’ jouw ideale lunch, een hartige... [naar artikel]
Veel mensen zweren in de ochtend bij havermoutpap. Het is zo gemaakt, kost niets en het vult ook nog eens erg goed. Bovendien kan je er zo creatief mee zijn als je zelf wil door specerijen, fruit of speciale melk toe te voegen. Maar er is een trucje waardoor je ontbijt, gratis en voor niets, […] Het bericht LIFEHACK. Zo maak je je havermout helemaal gratis nog lekkerder verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand voor HLN Eten op pad om één gerecht in vijf brasserieën doorheen heel Vlaanderen te gaan proeven en beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen. Hij deelt een 10/10 en een 0/10 uit. “Met dit stoofvlees kan je behangpapier aan de muur lijmen.” [naar artikel]
De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij stoofvlees in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen: “Het zal niet makkelijk zijn om ergens in Vlaanderen beter stoofvlees te vinden dan hier.” [naar artikel]
Of het nu warm of koud weer is: een goed bord spaghetti bolognese smaakt altijd. Maar waar eet je de lekkerste versie aan de Belgische kust? En wat kan daar zeker niet bij ontbreken? Chef Luc Bellings trekt op pad om de klassieker te proeven in vijf verschillende restaurants in Nieuwpoort, Knokke, Blankenberge, Oostende en Koksijde. “Doordat de pasta onvoldoende is uitgelegd wacht ons een plasje water onderaan het bord, jammer van de waterachtige tomatensaus.” [naar artikel]
Een gekend dilemma als je voor pasta gaat: hoe kan je genieten van deze Zuiderse lekkernij zonder na afloop met een bolle buik opgezadeld te zitten? Wij hebben de oplossing: vervang de normale Italiaanse deegwaren door sliertjes courgette. Je gerecht wordt dan lichter, gezonder en je hebt al een groot deel van je dagelijkse portie groenten binnen. Wij zijn fan van courgetti! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.