De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Meer dan de helft van de Amerikanen plant vakantiereizen voor eind 2022

Express

23/11/2022 - 21:00

Luchthavens en Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen bereiden zich voor op een toename van het aantal passagiers tijdens de Thanksgiving-vakantie. In het nieuws: Het aantal reizigers zal waarschijnlijk het hoogste niveau in drie jaar bereiken. Enorme drukte Het resultaat is een grote drukte op de luchthavens, en dat betekent dat de luchthavens en luchtvaartmaatschappijen moeten bewijzen dat ze […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Helft volwassen Amerikanen heeft coronavaccin binnen, Biden en Obama roepen landgenoten op nog tandje bij te steken (19/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft van de volwassen Amerikanen heeft ondertussen al minstens één dosis van een coronavaccin toegediend gekregen. Grofweg 130 miljoen Amerikanen boven de 18 jaar hebben een shot gehad, blijkt uit cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Ongeveer 84 miljoen inwoners hebben ook al een tweede injectie gehad, wat overeenkomt met bijna een derde van de meerderjarige bevolking.
  [naar artikel]
 2. Qatar laat alcohol toe op WK 2022 en hoopt op minstens 1,2 miljoen toeschouwers (23/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Qatar, gastland van het WK voetbal eind 2022, hoopt “minstens 1,2 miljoen bezoekers” te lokken tijdens het toernooi, wat neerkomt op ongeveer de helft van de inwoners van de Golfstaat. Die boodschap gaf Fatma al-Nuaimi, communicatieverantwoordelijke van het organisatiecomité, zaterdag mee. Het WK zal doorgaan van 21 november tot 18 december 2022.
  [naar artikel]
 3. Trump plant grote belastinghervorming voor alle Amerikanen (26/04/2017 - De Redactie)
  Zijn plan voorziet dat mensen standaard een groter bedrag zullen kunnen aftrekken van hun belastingen, waardoor tal van Amerikanen duizenden dollars meer zouden overhouden. Die kunnen ze dan weer investeren, waardoor de economie zou aantrekken.
  [naar artikel]
 4. Overlegcomité voert vandaag verbod op vakantiereizen in (22/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie tijdens de krokusvakantie een ski- of zonvakantie plant, is eraan voor de moeite. Vandaag voert het Overlegcomité een verbod op niet-essentiële reizen naar het buitenland in. Op de Europese top gisteravond laat heeft geen enkele lidstaat bezwaar tegen dit idee geuit.
  [naar artikel]
 5. 40 procent van Amerikanen heeft vuurwapen in huis (23/06/2017 - Knack)
  Bij vier op de tien Amerikanen is er een vuurwapen aanwezig in huis. De helft van de Amerikanen is opgegroeid met een wapen in huis. Wapenbezit en wapengebruik is wijdverbreid in de Verenigde Staten. Een enquête bij vierduizend Amerikanen door het Pew-onderzoekscentrum laat dat zien.
  [naar artikel]
 6. Rusland plant militaire oefening met meer dan 50.000 soldaten (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week zullen meer dan 50.000 soldaten deelnemen aan Vostok 2022 (Oosten 2022), een gepland maneuver van het Russische leger in het oosten van Siberië en het Russische Verre Oosten.
  [naar artikel]
 7. Meer dan de helft van Amerikanen vindt dat een derde grote politieke partij nodig is omdat de andere twee het zo slecht doen (03/11/2022 - Express)
  Uit een enquête die werd afgenomen door Gallup, blijkt dat meer dan de helft van de Amerikanen gelooft dat de huidige politici er niks van bakken. Zij geven aan dat een derde grote politieke partij nodig is. De essentie: Uit de peiling van Gallup blijkt dat 56 procent van de inwoners van de Verenigde Staten […]
  [naar artikel]
 8. “Britten en Amerikanen nemen meer honden en katten in huis tijdens coronacrisis” (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Blijf in uw kot” geldt niet alleen voor de Belgen, maar ondertussen ook voor de Britten en bijna de helft van de Amerikanen. Dat veel mensen het...
  [naar artikel]
 9. Philippe Gilbert stopt eind 2022 met wielrennen: “Het wordt tijd om een beetje te genieten” (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Gilbert hangt eind 2022 zijn fiets aan de haak, wanneer zijn contract bij Lotto-Soudal afloopt. “Er is meer in het leven dan enkel koers”, klinkt het bij RTBF-radiozender Vivacité.
  [naar artikel]
 10. Helft Duitse autotoeleveranciers plant banen te schrappen (17/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse autosector, een van de belangrijkste in het land, dreigt dieper in crisis te raken. Meer dan de helft van de toeleveranciers is van plan...
  [naar artikel]
 11. TUI Nederland gaat alle vakantiereizen naar Spaanse eilanden annuleren: “Vanuit ons land gaan de reizen wél nog door” (14/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Reisorganisatie TUI gaat voorlopig alle vakantiereizen voor Nederlandse toeristen met vertrek vanaf 16 juli tot en met 2 augustus naar de Spaanse eilanden annuleren wegens het oranje reisadvies dat in Nederland gaat gelden voor die eilanden. Voor de Belgische markt is dit vooralsnog niet aan de orde, zo heeft Piet Demeyere, woordvoerder van TUI, bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 12. TUI Nederland gaat alle vakantiereizen naar Spaanse eilanden annuleren tot 13 augustus: “Vanuit ons land gaan de reizen wél nog door” (15/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Reisorganisatie TUI gaat voorlopig alle vakantiereizen voor Nederlandse toeristen met vertrek vanaf 16 juli tot en met 13 augustus naar de Balearen en Canarische eilanden annuleren wegens het oranje reisadvies dat in Nederland gaat gelden voor die eilanden. Voor de Belgische markt is dit vooralsnog niet aan de orde, zo heeft Piet Demeyere, woordvoerder van TUI, bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 13. NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022 (30/11/2017 - De Tijd)
  01:02 De NMBS wil het aantal voltijdse equivalenten terugbrengen van 20.628 in 2014 naar 16.228 eind 2022.
  [naar artikel]
 14. Topexpert Fauci: “Amerikanen zullen in 2022 mogelijk nog altijd mondmasker moeten dragen” (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikanen zullen in 2022 mogelijk nog altijd mondmaskers moeten dragen in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft topadviseur Anthony Fauci zondag gezegd.
  [naar artikel]
 15. “Helft Belgische werkgevers wil personeelsbestand uitbreiden” (14/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Helft Belgische werkgevers wil personeelsbestand uitbreiden” De helft van de Belgische werkgevers is van plan zijn personeelsbestand tegen het einde van het jaar uit te breiden. Dat zegt hr-bedrijf Manpower op basis van een bevraging van 520 werkgevers eind juli. Veel werkgevers ondervinden echter moeilijkheden om personeel te vinden. De helft van de ondervraagde werkgevers plant extra aanwervingen, terwijl 20 procent […] Lees dit artikel: “Helft Belgische werkgevers wil personeelsbestand uitbreiden”
  [naar artikel]
 16. Lotto en Soudal verlengen contract tot eind 2022 (04/07/2019 - Metro)
  Lotto en Soudal verlengen hun contract als sponsors van de gelijknamige wielerploeg tot eind 2022, zo werd vandaag bekendgemaakt in de marge van de ploegvoorstelling voor de Tour in Brussels Expo. “De voorbije maanden hebben we veel geëvalueerd: dat ging over visie, objectieven en ambities. Daaruit is de nieuwe overeenkomst tot eind 2022 gekomen”, zo bevestigde John Lelangue, algemeen manager bij Lotto Soudal. De officiële ploegnaam blijft behouden, opvallend is wel dat voor internationale koersen Soudal bovenaan het tenue zal pronken. In België blijft Lotto bovenaan. “Soudal investeert meer en komt zo op hetzelfde niveau als de nationale loterij. Zo hebben we twee evenwaardige naamsponsors en het nieuwe shirt is daar een gevolg van.” bron: Belga Het bericht Lotto en Soudal verlengen contract tot eind 2022 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Theresa May plant grote speech om brexit-onderhandelingen te versnellen (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eind deze maand zal Brits premier Theresa May een nieuwe poging doen om wat meer vaart te krijgen in de brexit-onderhandelingen. Ze plant een
  [naar artikel]
 18. “Tijdelijke werkloosheid corona tot eind 2022 nodig in luchtvaart” (05/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Tijdelijke werkloosheid corona tot eind 2022 nodig in luchtvaart” Het systeem van tijdelijke werkloosheid wegens het coronavirus moet voor de luchtvaartsector ook na 30 september blijven bestaan, tot eind 2022. Daarvoor pleit de kersverse topman van het Waalse luchtvaartbedrijf Sonaca, Yves Delatte, zaterdag. “De hele sector gaat door een soort van verlengde COVID-19. De impact van de crisis zal in de luchtvaart veel langer […] Lees dit artikel: “Tijdelijke werkloosheid corona tot eind 2022 nodig in luchtvaart”
  [naar artikel]
 19. Slechts helft van Amerikanen wil coronavaccin: 'Immuniteit in gevaar' (03/08/2020 - Knack)
  Een coronavaccin komt steeds dichterbij, maar 'vaccintwijfel' in de Verenigde Staten brengt brede immuniteit mogelijk in het gedrang. In peilingen zegt slechts de helft van de Amerikanen dat ze gevaccineerd willen worden.
  [naar artikel]
 20. Twee op vijf Amerikanen plant Thanksgiving te vieren in gezelschap van tien personen of meer (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks de volop woedende coronapandemie zijn bijna 2 op 5 Amerikanen van plan om als vanouds Thanksgiving te vieren. Dat blijkt uit recent onderzoek van de Ohio State University. Het feest in uitgebreide familiekring valt dit jaar op donderdag 26 november. Het aantal coronadoden in de VS heeft de kaap van 245.000 overlijdens gerond.
  [naar artikel]
 21. Helft Amerikanen wil dat religie grotere rol speelt in hun land (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan de helft (51 procent) van de Amerikanen zou willen dat religie een grotere rol speelt in hun land. Slechts 18 procent wil dat net niet....
  [naar artikel]
 22. Eind 2022 kan u op zorghotel in Pelt, werken start in voorjaar (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Eind 2022 moet tegenover het Mariaziekenhuis het eerste Limburgse hotel met ruimte voor zorg de deuren openen. De bouwvergunning is toegekend en de projectontwikkelaar wil in het voorjaar met de werken beginnen.
  [naar artikel]
 23. Helft families plant deze zomer een digitale detox (09/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Iets meer dan vier op tien ouders plant in familieverband deze zomer een ‘digitale detox’ te houden, omdat ze ongerust zijn dat hun kinderen te...
  [naar artikel]
 24. Helft van de gemeenten plant groot feest na coronacrisis: "We gaan een dansje doen in het midden van de straat" (05/03/2021 - VRT NWS)
  De helft van de Vlaamse steden en gemeenten plant na de coronacrisis een groot feest in. Dat blijkt uit een rondvraag van Radio 2 en het Centrum voor Lokale Politiek van de Universiteit van Gent bij alle burgemeesters. Een gratis aperitief, zomerrecepties, een uitgestelde nieuwjaarsreceptie: het passeert allemaal de revue.
  [naar artikel]
 25. 40 procent van Amerikanen heeft vuurwapen in huis (24/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij vier op de tien Amerikanen is er een vuurwapen aanwezig in huis. De helft van de Amerikanen is opgegroeid met een wapen in huis. Wapenbezit
  [naar artikel]
 26. Doel 1 en 2 dreigen al eind 2022 te moeten sluiten (05/03/2020 - De Tijd)
  14:40 Het Grondwettelijk Hof heeft de wet vernietigd die de levensduur van de kerncentrales Doel 1 en Doel 2 regelt. Er moet een milieueffectenrapport komen, anders gaan de centrales al eind 2022 dicht in p...
  [naar artikel]
 27. Amerikanen blijven sceptisch over nucleaire ontwapening Noord-Korea (18/06/2018 - Knack)
  Iets meer dan de helft van de Amerikanen blijft na de top tussen hun president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sceptisch omtrent het denucleariseren door Pyongyang. Dit blijkt uit een opiniepeiling voor het ABC News en de Washington Post.
  [naar artikel]
 28. Waarom gaan zo weinig Amerikanen stemmen? (07/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Gemiddeld genomen gaat maar 48% van de Amerikanen stemmen. Nog niet de helft dus en dat is erg weinig voor de grootste democratie ter wereld. Hoofdredacteur Indra De Witte legt uit waarom zo weinig Amerikanen naar de stembus trekken.
  [naar artikel]
 29. Na Graspop verschuift ook Sunrise Festival naar zomer 2022: “Maar we mikken nog wel op Sunset Festival eind augustus” (05/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het dancefestival Sunrise heeft definitief beslist om de editie van 2021 niet te laten doorgaan en in te plannen voor eind juni 2022. De organisatie hoopt wel dat hun andere festival - Sunset - eind augustus of begin september kan plaatsvinden.
  [naar artikel]
 30. Philippe Gilbert (38) stopt eind 2022 met fietsen (18/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Philippe Gilbert zal eind 2022 stoppen met koersen. De intussen 38-jarige renner ziet dan zijn contract aflopen bij Lotto-Soudal en kondigde zondagavond bij radiozender Vivacité dat hij daarna zijn fiets aan de wilgen hangt. “Mijn carrière zal dan 20 jaar geduurd hebben en er is meer in het leven dan enkel koers”, zegt Phil.
  [naar artikel]
 31. NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022 (30/11/2017 - Knack)
  De NMBS wil verder snoeien in haar personeelsbestand. Het spoorbedrijf wil het aantal voltijdse equivalenten terugbrengen van 20.628 in 2014 naar 16.228 eind 2022. Dat blijkt donderdag uit een nota over het nieuwe ondernemingsplan, die De Tijd kon inkijken.
  [naar artikel]
 32. NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022 (30/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De NMBS wil verder snoeien in haar personeelsbestand. Het spoorbedrijf wil het aantal voltijdse equivalenten terugbrengen van 20.628 in 2014 naar 16.228 eind 2022. Dat blijkt donderdag uit een nota over het nieuwe ondernemingsplan, die De Tijd kon inkijken.
  [naar artikel]
 33. NMBS wil 4.400 jobs minder tegen eind 2022 (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De NMBS wil verder snoeien in haar personeelsbestand. Het spoorbedrijf wil het aantal voltijdse equivalenten terugbrengen van 20.628 in 2014 naar 16.228 eind 2022. Dat blijkt donderdag uit een nota over het nieuwe ondernemingsplan, die De Tijd kon inkijken.
  [naar artikel]
 34. Amerikanen blijven sceptisch na top Trump en Kim Jong-un (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Iets meer dan de helft van de Amerikanen blijft na de top tussen hun president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sceptisch...
  [naar artikel]
 35. André Greipel stopt eind 2022 met wielrennen: “Ik neem geen nieuw contract meer aan” (13/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  André Greipel, de Duitse spurtbom van Israel Start-Up Nation, heeft in een documentaire op de Duitse publieke omroep laten weten op het einde van zijn huidige contract, eind 2022 dus, een punt te zullen zetten achter zijn wielercarrière.
  [naar artikel]
 36. Amerikanen waarderen vertrekker Obama meer dan opvolger Trump (18/01/2017 - De Redactie)
  Uit de meest recente peilingen van verschillende Amerikaanse zenders en kranten blijkt dat toekomstig president Trump nog werk voor de boeg heeft om zieltjes te winnen. Terwijl zijn voorganger afzwaait met een waardering van 60%, overtuigt Trump momenteel nog niet de helft van de Amerikanen.
  [naar artikel]
 37. Be-Mine PIT opent pas eind 2022 (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Be-Mine PIT in Beringen zal pas eind 2022 de deuren kunnen openen, een jaar later dan gepland. Het mijnbelevingscentrum moet een attractie worden met internationale aantrekkingskracht. Volgens gedeputeerde van Toerisme Igor Philtjens (Open Vld) is de vertraging vooral te wijten aan de omslachtige procedure.
  [naar artikel]
 38. Vanaf eind 2022 krijg je in nieuwe auto’s irritant geluidssignaal wanneer je de snelheidslimiet overschrijdt (04/05/2021 - VRT NWS)
  De Europese Commissie en het Parlement sleutelen momenteel aan een nieuwe wet die voertuigfabrikanten verplichten om de bestuurder met een geluidssignaal te waarschuwen wanneer hij of zij de snelheidslimiet niet respecteert. Die zou er in de tweede helft van 2022 komen. Critici vinden het een zwaktebod: zij pleiten voor een zogenoemd gesloten systeem van Intelligente Snelheidsadapatatie (ISA) die de motor fysiek afremt zodra je te snel wil rijden.
  [naar artikel]
 39. Nieuw hoofdgebouw met plein voor Sint Oda (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dienstencentrum Sint Oda plant een nieuw hoofdgebouw voor haar administratieve en logistieke diensten. De plannen voor het gebouw worden momenteel afgewerkt. Ten vroegste eind 2022 zal het in gebruik worden genomen.
  [naar artikel]
 40. “Nieuwe PlayStation VR-headset komt eind 2022 uit” (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gloednieuwe PlayStation VR-headset zou eind 2022 op de markt komen. Dat meldt Bloomberg op basis van verschillende bronnen. Opmerkelijk: de headset zou uitgerust zijn met oledschermen.
  [naar artikel]
 41. Meer dan 700.000 werknemers krijgen vanaf eind 2022 voor het eerst jobbonus (19/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf eind 2022 krijgen 716.601 werknemers in Vlaanderen voor het eerst een jobbonus. Dat is de bonus tot 600 euro per jaar voor wie minder dan 2.500 euro bruto per maand verdient. De jobbonus is een van de vier arbeidsmarktmaatregelen die de Vlaamse regering vrijdag op voorstel van Vlaams minister van Werk Hilde Crevits een eerste keer principieel heeft goedgekeurd.
  [naar artikel]
 42. Meer dan 700.000 werknemers krijgen vanaf eind 2022 voor het eerst jobbonus (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf eind 2022 krijgen 716.601 werknemers in Vlaanderen voor het eerst een jobbonus. Dat is de bonus tot 600 euro per jaar voor wie minder dan 2.500 euro bruto per maand verdient. De jobbonus is een van de vier arbeidsmarktmaatregelen die de Vlaamse regering vrijdag op voorstel van Vlaams minister van Werk Hilde Crevits een eerste keer principieel heeft goedgekeurd.
  [naar artikel]
 43. Helft Amerikanen ging stemmen bij midterms (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed 113 miljoen Amerikanen gingen dinsdag stemmen voor de tussentijdse verkiezingen. Dat bericht CNN op basis van Edison Research. Die cijfers...
  [naar artikel]
 44. IEA: ‘Olievraag eind 2022 weer op niveau van voor pandemie’ (11/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: IEA: ‘Olievraag eind 2022 weer op niveau van voor pandemie’ Dit jaar zal het olieverbruik naar verwachting met 5,4 miljoen vaten per dag toenemen. De vraag naar ruwe olie zal tegen het einde van volgend jaar weer op het niveau van voor de coronacrisis zitten. De lage vaccinatiegraad in de opkomende economieën zorgt ervoor dat de crisis langer dan verwacht aanhoudt. Dit zei het Internationaal […] Lees dit artikel: IEA: ‘Olievraag eind 2022 weer op niveau van voor pandemie’
  [naar artikel]
 45. Helft kiesgerechtigde Amerikanen ging stemmen bij midterms (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed 113 miljoen Amerikanen gingen dinsdag stemmen voor de tussentijdse verkiezingen. Dat bericht CNN op basis van Edison Research. Die cijfers...
  [naar artikel]
 46. Misbruikzaak prins Andrew komt eind 2022 voor rechter (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De misbruikzaak die loopt tegen de Britse prins Andrew (61) wordt eind volgend jaar inhoudelijk behandeld. Het proces vindt waarschijnlijk plaats tussen september en december 2022, meldde de rechtbank in New York dinsdag.
  [naar artikel]
 47. Lotto en Soudal verlengen contract tot eind 2022 (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Lotto en Soudal verlengen hun contract als sponsors van de gelijknamige wielerploeg tot eind 2022, zo werd donderdag bekendgemaakt in de marge van de ploegvoorstelling voor de Tour in Brussels Expo.
  [naar artikel]
 48. Meer dan de helft van onze buxushagen aangetast door mot: “Trek haag uit en plant iets anders” (10/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Uit de vlindertelling van Natuurpunt van afgelopen weekend blijkt dat de opmars van de buxusmot in Vlaanderen zich in een razend tempo voortzet. Meer dan de helft van de buxuseigenaars wordt geconfronteerd met de exotische nachtvlinder die grote schade kan toebrengen aan buxusplanten. De natuurvereniging roept op bestrijdingsmiddelen te gebruiken die de natuur niet schaden of voor planten te kiezen die interessanter zijn voor vlinders en bijen.
  [naar artikel]
 49. Wielermanager uit Ekeren geschorst tot eind 2022 na ongewenste intimiteiten (22/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Disciplinaire Commissie van de UCI schorst wielermanager Patrick Van Gansen tot eind 2022, na eerdere beschuldigingen van ongewenste intimiteiten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy