De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Weinig enthousiasme in de Waagnatie na zuinige zege Rode Duivels: “Ik begrijp niet waarom ik hier in godsnaam naartoe ben gekomen”

Gazet van Antwerpen

24/11/2022 - 07:23

Een paar honderd supporters zakten woensdagavond af naar de Waagnatie in Antwerpen om er de wedstrijd van de Rode Duivels te volgen via het grote scherm. Naar analogie met het spel van de Duivels, bleef het grote enthousiasme achterwege. Maar de jongens van Martinez pakten de drie punten en dat bleek voldoende voor een ingetogen feestje aan de Rijnkaai.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ANALYSE. Onze Rode Duivels-watcher: “Voor het eerst sinds december 2022 scoort Lukaku niet, dat is nieuws” (09/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In moeilijke omstandigheden pakten de Rode Duivels een erg zuinige zege (0-1) in Azerbeidzjan. Opdracht volbracht, meer niet. Welke drie conclusies trekt onze Rode Duivels-watcher?
  [naar artikel]
 2. ONZE PUNTEN. Martinez kan Duivels niet verder pushen dan lauwe prestatie (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een zuinige 0-1-zege pakten de Rode Duivels de drie punten tegen Wit-Rusland in Kazan. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 3. Lukaku loodst Rode Duivels naar zuinige zege tegen IJsland (14/10/2020 - De Morgen)
  Dankzij doelpunten nummer 54 en 55 heeft gelegenheidsaanvoerder Romelu Lukaku de Rode Duivels de zege geschonken tegen IJsland. Dankzij de 0-1 overwinning van Denemarken tegen Engeland komen de Rode Duivels weer aan de leiding in hun groep in de Nations League.
  [naar artikel]
 4. ANTWERPEN LIVE. Organisator groot scherm in Waagnatie: “We hebben al een goede tijd gehad” (01/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alain Geuns is een van de organisatoren van het grote scherm in de Waagnatie waarop je de Rode Duivels kan volgen op het WK in Qatar. Geues zet onder meer ook We Can Dance en Extrema Outdoors op poten. “Als we de kans krijgen om te supporteren voor ons land, mogen dat niet laten liggen”, vindt hij. “We zijn moeten starten in een negatieve stroom, onder meer door het Qatar-verhaal en de Duivels die het niet super doen. Maar we zijn er vol voor gegaan en hebben al een goede tijd gehad.”
  [naar artikel]
 5. Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.
  [naar artikel]
 6. Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.
  [naar artikel]
 7. REACTIES. Tedesco niet blind voor matige spel van Rode Duivels: “Hadden het altijd sneller moeten afmaken” (09/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een zuinige zege in Azerbeidzjan voor de Rode Duivels, en daarmee is alles gezegd. Dat besefte ook Domenico Tedesco na de wedstrijd. De bondscoach vond dat de Duivels de match sneller hadden moeten afmaken en erkende het matige spel. Bekijk hieronder zijn reactie, net als die van Leandro Trossard en matchwinnaar Yannick Carrasco.
  [naar artikel]
 8. NATIONS LEAGUE: Zwitserland houdt Duivels onder druk met zuinige zege op het veld van IJsland (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben hun schaapjes nog niet op het droge. Zwitserland won op het veld van IJsland (1-2) en komen zo op gelijke hoogte met de Rode Duivels die wel een match minder hebben gespeeld.
  [naar artikel]
 9. Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilmpje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd” (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime!” Koning Filip (62) schittert aan de zijde van voetbalcoach Roberto Martínez (49) in nieuwe video van het koninklijk paleis op Twitter. Daarin is te zien hoe de koning de Rode Duivels aanmoedigt. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt een woordvoerder van het koninklijk paleis.
  [naar artikel]
 10. “Taart en champagne, ook óp het veld graag”: onze chef voetbal stelt dat de lat weer omhoog moet (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nieuwe afspraak voor de Rode Duivels vanavond met een thuismatch tegen Estland. Na de schamele 0-1-zege in Azerbeidzjan zou een klinkende overwinning - op de dag dat de bondscoach jarig is en Vertonghen zijn 150ste cap viert - welgekomen zijn. Dat stelt onze chef voetbal. “Het enthousiasme rond onze (nieuwe) Duivels dient weer aangewakkerd te worden. Vriend en vijand horen opnieuw te smullen van de Rode Duivels.”
  [naar artikel]
 11. Drie conclusies van onze Rode Duivels-watcher (15/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels haalden een zuinige, maar mooie zege tegen Engeland. Onze Rode Duivels-watcher presenteert u zijn drie conclusies.
  [naar artikel]
 12. ONS RAPPORT. “Hij mekkerde meer dan eens”: vier Rode Duivels ontsnappen maar net aan buis, één speler krijgt 7 op 10 (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zuinige zege leek in de maak, maar de Rode Duivels gaven in Wales de drie punten alsnog uit handen. In ons rapport één Belg met een 7 op 10, maar ook vier spelers die met een 5 op 10 Cardiff verlaten. Hieronder onze punten na de 1-1.
  [naar artikel]
 13. “Bakayoko en niet Trésor: dit maakt duidelijk waar nieuwe bondscoach Tedesco met Rode Duivels naartoe wil” (21/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben onder Domenico Tedesco nog geen wedstrijd gespeeld. Toch is op basis van de spelers die de nieuwe bondscoach kiest duidelijk waar hij naartoe wil. Dat zal een breuk zijn met het voetbal dat zijn voorganger Roberto Martinez predikte.
  [naar artikel]
 14. Poolse bondscoach onder de indruk van kern Rode Duivels, maar: “Zijn niet naar hier gekomen om gewoon te verdedigen” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan Poolse kant is er aan vertrouwen geen gebrek na de zege tegen Wales, al benadrukte bondscoach Czesław Michniewicz op zijn persconferentie zo’n 10 keer dat België “heel goeie spelers heeft.”
  [naar artikel]
 15. “Ik ga met angst en vrees naar bed”: Mulder en Degryse houden in ‘Deviltime’ slecht gevoel over aan zege van Rode Duivels (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verbijsterend wat hier gebeurd is.” Marc Degryse en Jan Mulder geloofden hun ogen niet tijdens en na België-Canada. Onze analisten waren in ‘Deviltime’ niet bepaald enthousiast over de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal.
  [naar artikel]
 16. ONS RAPPORT. Twee spelers met 7 op 10, ook vier met een vijfje: “Hij had de patron moeten zijn, maar ontgoochelde” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een erg vlakke prestatie van de Duivels tegen Wit-Rusland en een zuinige 0-1-zege, met ook weinig uitschieters in ons rapport. Twee spelers staken er wel bovenuit, in tegenstelling tot vier Duivels die het moeten doen met een 5 op 10. Onze beoordeling met telkens een punt op 10 voor elke speler.
  [naar artikel]
 17. Ilan (17) sterft na botsing met bromfiets tegen slagboom: “Waarom staat daar in godsnaam een slagboom te midden de straat? Ik ben mijn lieve zoon kwijt” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De 17-jarige Ilan Lingier uit Westende is donderdag om het leven gekomen bij een tragisch ongeval in het centrum van Middelkerke. De jongen reed met zijn bromfiets tegen een slagboom in de Kleine Kerkweg en stierf te plaatse. “Ik begrijp niet waarom er een slagboom in het midden van de straat moet staan. Ilan had geen schijn van kans”, snikt papa Sam. Zijn zoon had net besloten zijn toekomst in een andere richting te stuwen.
  [naar artikel]
 18. Domenico Tedesco glundert na nieuwe zege: “We voetbalden met lef en toonden moed” (28/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Winnen in Duitsland. Het lukte de Rode Duivels voor het eerst sinds 1910. Het eerste half uur was flitsend, wat volgde oerdegelijk. Domenico Tedesco: “Ik ben blij dat jullie een nieuw enthousiasme voelen”
  [naar artikel]
 19. Waarom dit het WK van de cafés wordt: “Als het gratis is, komen de mensen wel” (25/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de Waagnatie in Antwerpen tekenden “een kleine 800 fans” present voor de match van de Rode Duivels. Veel minder dan verwacht, maar de organisatoren blijven hopen op meer animo voor de komende wedstrijden. De cafés met scherm liepen wel aardig vol. “Het was druk en bijzonder gezellig, als het gratis is, komen de mensen wel”, zegt Bertrand Lekeux van Bar Brul in Borgerhout.
  [naar artikel]
 20. Frank Raes: "De hele match beheersen, gebeurt nog te weinig" (10/06/2017 - Sporza)
  De Rode Duivels sloten hun seizoen af met een zuinige zege in Estland: 0-2. Frank Raes was voor Sporza de commentator en trekt enkele conclusies.
  [naar artikel]
 21. Onze chef voetbal ziet veel enthousiasme voor de Rode Duivels: “Tedesco heeft de lat hóóg gelegd. De verwachtingen zijn dus navenant” (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag komen de Rode Duivels weer thuis. En maakt bondscoach Domenico Tedesco zijn debuut in het Koning Boudewijnstadion, dat nog eens volledig uitverkocht is. Het enthousiasme is dus groot, maar daar deinst de bondscoach niet voor terug, ziet onze chef voetbal. “Zelfs zónder de beste middenvelder ter wereld en zonder Onana steekt Tedesco zelfverzekerd z’n borst vooruit.”
  [naar artikel]
 22. Waarom Kevin De Bruyne zijn “norsheid” helpt om te schitteren bij Manchester City, maar niet bij Rode Duivels (24/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De lof was unaniem. Na een gitzwart WK was Kevin De Bruyne (31) allesbepalend bij zijn comeback op clubniveau - twee assists tegen Liverpool. Coach Pep Guardiola zegt dat een “grumpy” De Bruyne het beste in zichzelf bovenhaalt. Waarom geldt die wetmatigheid niet voor de Rode Duivels?
  [naar artikel]
 23. DISCUSSIE. Rode Duivels krijgen bezoek van familie: begrijp jij de commotie? (01/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Roberto Martinez heeft toegelaten dat de Rode Duivels onder strikte coronamaatregelen hun familie konden zien. De Europese voetbalbond UEFA had hen nochtans uitdrukkelijk verzocht dat niet te doen. Begrijp jij de commotie die ontstond of wordt het allemaal opgeblazen?
  [naar artikel]
 24. Bondscoach Martínez legt uit waarom niet alle Rode Duivels gevaccineerd zijn: ‘Ik begrijp de heisa niet’ (02/06/2021 - De Morgen)
  Roberto Martínez, de bondscoach van de Rode Duivels, zegt de heisa rond de vaccinaties van de nationale ploeg niet goed te begrijpen. ‘Dit wordt buiten proportie opgeblazen.’
  [naar artikel]
 25. LIVE RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Cardiff: “Niet favoriete tegenstander van Belgen” - Bondscoach Wales: "Hoofdfocus lag op WK-barrages” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales vandaag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 26. LIVE. Doen Rode Duivels vertrouwen op met zege in oefenmatch tegen Griekenland? (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels spelen vanavond (aftrap om 20.45 uur) hun eerste oefenwedstrijd met oog op het EK voetbal dat volgende week begint. Tegenstander in het Koning Boudewijnstadion is Griekenland, dat zich niet kon plaatsen voor het EK. Doen de Duivels vertrouwen op met een zege? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 27. REACTIES. Lukebakio: “Wil mezelf nog meer in de kijker spelen” - Faes: “We zijn niet heel veel in de problemen gekomen” (24/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels zijn het tijdperk onder Domenico Tedesco gestart met een vlotte zege in Zweden. Bekijk en lees hieronder de reacties.
  [naar artikel]
 28. ONS RAPPORT. “LeBron op noppen” - “Kan zo nog tot 50ste mee”, maar ook “Willen maar niet kunnen”: vier Duivels met 7 (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opdracht volbracht. De Rode Duivels plaatsten zich vanavond dankzij een 3-1-zege tegen Estland voor het WK in Qatar. Ontdek hieronder onze punten, met vier Duivels die met een 7 op 10 terug richting trainingscentrum in Tubeke mogen. Maar niet iedereen scoorde even goed.
  [naar artikel]
 29. REACTIES. Dennis Praet eerlijk na zuinige winst in Wit-Rusland: “Hadden vooraan meer geduld moeten hebben” (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zo swingend het bij vlagen tegen Tsjechië was, zo slaapverwekkend was het tegen Wit-Rusland. Een mooi doelpunt van Dennis Praet, op aangeven van Alexis Saelemaekers, was voldoende voor de wel erg zuinige 0-1-zege tegen de nummer 89 van de FIFA ranking. Dat het allemaal niet om over naar huis te schrijven was, bevestigen onze Duivels na afloop.
  [naar artikel]
 30. LIVE RODE DUIVELS. Martínez: “Vier à vijf wijzigingen, Casteels in doel” - Meunier: “FIFA en UEFA moeten meer nadenken over gezondheid spelers” (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales komende zaterdag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 31. Rode Duivels kennen geen probleem met Estland (5-0): “Tedesco moet voorbereiding op EK 2024 nu starten” (12/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels zetten Estland dinsdagavond in hun blootje. België haalde het makkelijk met 5-0, na goals van Vertonghen, Trossard, Lukaku (2) en De Ketelaere. Welke conclusies trekt onze Rode Duivels-watcher na deze ruime zege?
  [naar artikel]
 32. Duitse pers ziet Die Mannschaft “desillusie” oplopen tegen flitsende Rode Duivels: “We werden een halve match weggespeeld” (29/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels boekten dinsdag een 2-3-overwinning bij Duitsland. Een klinkende zege in de eerste oefenpartij onder nieuwe bondscoach Domenico Tedesco, wat ze ook in de rest van Europa zagen.
  [naar artikel]
 33. Duitse pers ziet Die Mannschaft “desillusie” oplopen tegen flitsende Rode Duivels: “We werden een halve match weggespeeld” (29/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels boekten dinsdag een 2-3 overwinning bij Duitsland. Een klinkende zege in de eerste oefenpartij onder nieuwe bondscoach Domenico Tedesco, wat ze ook in de rest van Europa zagen.
  [naar artikel]
 34. REACTIES. Matz Sels “probeerde zich af te sluiten van de heisa”, Jan Vertonghen: “Niet veel ploegen komen hier met 0-3 winnen” (20/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een 0-3-zege uit tegen Estland. Een goed resultaat na een lastige verplaatsing naar Estland. En dat wisten de Rode Duivels zelf ook.
  [naar artikel]
 35. REACTIES. Matz Sels “probeerde zich af te sluiten van de heisa”, Jan Vertonghen: “Niet veel ploegen komen hier met 0-3 winnen” (20/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een 0-3-zege uit tegen Estland. Een goed resultaat na een lastige verplaatsing naar Estland. En dat wisten de Rode Duivels zelf ook.
  [naar artikel]
 36. Rode Duivels op cruise control naar zege in Cyprus (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben zondagavond op hun dooie gemakje ook hun tweede EK-kwalificatiematch gewonnen. Eden Hazard effende in zijn honderdste match voor de Rode Duivels het pad, even na het kwartier stond via Michy Batshuayi al de 0-2 eindstand op het bord. Alles wat daarna volgde, was één langgerekte geeuw. Door de zege komen de Rode Duivels helemaal alleen op kop in groep I.
  [naar artikel]
 37. Drie conclusies van onze chef sport: “In oktober eindelijk echte test tegen Frankrijk” (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels wonnen ook in Kazan, deze keer van Wit-Rusland. Onze chef sport trekt drie conclusies na de zuinige zege: 0-1.
  [naar artikel]
 38. Het leven van de Rode Duivels: play, win, repeat (09/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgen pakten in Kazan een nieuwe, zuinige zege. Negen op negen. Opdracht volbracht. Play. Win. Repeat. Zo ziet het leven van de Rode Duivels er tegenwoordig uit. Maar wij kijken nu al uit naar de Nations League begin oktober. Dan pas zullen we weten waar de jongens van Roberto Martinez echt staan.
  [naar artikel]
 39. Buitenlandse pers na spektakelmatch Rode Duivels: dank u voor het leuke cadeau België (08/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De zege van de Rode Duivels tegen Bosnië maakte in eigen land weliswaar weinig los, in het buitenland ging de spektakelwedstrijd van onze nationale ploeg niet onopgemerkt voorbij...
  [naar artikel]
 40. Buitenlandse pers na spektakelmatch Rode Duivels: dank u voor het leuke cadeau België (08/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De zege van de Rode Duivels tegen Bosnië maakte in eigen land weliswaar weinig los, in het buitenland ging de spektakelwedstrijd van onze nationale ploeg niet onopgemerkt voorbij...
  [naar artikel]
 41. REPORTAGE. Helemaal naar Qatar gereisd om dan slechte wedstrijd te zien en tóch te winnen: zo beleefden fans eerste match van de Rode Duivels (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Canada, die gaan we toch gewoon kloppen?” Uiteindelijk meer opluchting dan vreugde gisteren in Doha, na de weinig overtuigende zege van de Rode Duivels. Zeggen dat er een typische WK-sfeer heerst, is dan ook sterk overdreven. Al zal dat het Belgisch legioen(tje), nauwelijks 500 man sterk, worst wezen. Onze reporter liep een hele dag in hun spoor. “Allemaal terechte kritiek op Qatar, hoor. Maar nu ga ik het toch echt niet aan mijn hart laten komen.”
  [naar artikel]
 42. LIVE RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Cardiff: “Wales niet favoriete tegenstander van de Belgen” - Dit zijn de vermoedelijke elf, met Casteels tussen de palen (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales vandaag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 43. De Bruyne volgende week officieel nieuwe aanvoerder Rode Duivels? (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Door het afzwaaien van Eden Hazard moeten de Rode Duivels op zoek naar een nieuwe aanvoerder. “We hebben enkele ideeën”, aldus Tedesco, “maar ik wil daar eerst met de groep over praten. Daarna kan je me de vraag stellen: ‘Waarom hij wel, en die of die speler niet.”
  [naar artikel]
 44. Morgen halve finale, hoe raken Duivels in godsnaam vannacht in slaap? (09/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Morgen alweer een match van de eeuw voor de Rode Duivels. Veel fans zijn nu al zo opgefokt dat ze vannacht niet goed gaan slapen. Hoe raken de Rode Duivel dan in godsnaam zelf vannacht in slaap? Door te denken: ik ga morgen naar het fabriek. En niet denken: morgen speel ik de halve finale op het WK”, zegt sportpsycholoog Jef Brouwers.
  [naar artikel]
 45. Britten en Amerikanen verharden toon tegen Russen, met Europa als kind van de rekening: “Ik begrijp niet waarom VK zoiets zegt” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De uitspraken over de oorlog in Oekraïne worden steeds forser en harder in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen is het Europa dat de gevolgen zal dragen. “Ik begrijp niet waarom het VK zoiets zegt. En je weet nooit hoe Rusland hierop zal reageren.”
  [naar artikel]
 46. De Rode Duivels: het mooiste compromis van België (22/06/2021 - Knack)
  Buitenlandse media blijven er zich over verbazen hoe het in godsnaam mogelijk is dat een minuscuul land als België niet weg te slaan is van de nummer 1 op de FIFA-ranking. Wat is het geheim van de Belgen en van onze Rode Duivels?
  [naar artikel]
 47. De 5 conclusies van Marc Degryse na het drieluik van de Rode Duivels: “De Bruyne had mogen zeggen: ‘Coach, ik ben moe, ik kom niet’” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gelijkspelletje tegen Ivoorkust. Een nederlaag op Wembley. En een zuinige zege in IJsland. En wat hebben we vandaag geleerd, Marc?
  [naar artikel]
 48. Radja Nainggolan in Deviltime over moeilijke situatie bij Antwerp: “Ik begrijp niet waarom deur helemaal dicht is” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan is vanmiddag te gast in Deviltime voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen Egypte, de laatste test voor het WK. Voor de match kwam hij ook terug op zijn situatie bij Antwerp, waar hij geen kans meer krijgt. “Een eerlijke uitleg zal ik nooit krijgen.”
  [naar artikel]
 49. Radja Nainggolan in Deviltime over moeilijke situatie bij Antwerp: “Ik begrijp niet waarom deur helemaal dicht is” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan is vanmiddag te gast in Deviltime voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen Egypte, de laatste test voor het WK. Voor de match kwam hij ook terug op zijn situatie bij Antwerp, waar hij geen kans meer krijgt. “Een eerlijke uitleg zal ik nooit krijgen.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy