De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Weinig enthousiasme in de Waagnatie na zuinige zege Rode Duivels: “Ik begrijp niet waarom ik hier in godsnaam naartoe ben gekomen”

Gazet van Antwerpen

24/11/2022 - 07:23

Een paar honderd supporters zakten woensdagavond af naar de Waagnatie in Antwerpen om er de wedstrijd van de Rode Duivels te volgen via het grote scherm. Naar analogie met het spel van de Duivels, bleef het grote enthousiasme achterwege. Maar de jongens van Martinez pakten de drie punten en dat bleek voldoende voor een ingetogen feestje aan de Rijnkaai.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ONZE PUNTEN. Martinez kan Duivels niet verder pushen dan lauwe prestatie (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met een zuinige 0-1-zege pakten de Rode Duivels de drie punten tegen Wit-Rusland in Kazan. Ontdek hier onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 2. ANTWERPEN LIVE. Organisator groot scherm in Waagnatie: “We hebben al een goede tijd gehad” (01/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alain Geuns is een van de organisatoren van het grote scherm in de Waagnatie waarop je de Rode Duivels kan volgen op het WK in Qatar. Geues zet onder meer ook We Can Dance en Extrema Outdoors op poten. “Als we de kans krijgen om te supporteren voor ons land, mogen dat niet laten liggen”, vindt hij. “We zijn moeten starten in een negatieve stroom, onder meer door het Qatar-verhaal en de Duivels die het niet super doen. Maar we zijn er vol voor gegaan en hebben al een goede tijd gehad.”
  [naar artikel]
 3. Lukaku loodst Rode Duivels naar zuinige zege tegen IJsland (14/10/2020 - De Morgen)
  Dankzij doelpunten nummer 54 en 55 heeft gelegenheidsaanvoerder Romelu Lukaku de Rode Duivels de zege geschonken tegen IJsland. Dankzij de 0-1 overwinning van Denemarken tegen Engeland komen de Rode Duivels weer aan de leiding in hun groep in de Nations League.
  [naar artikel]
 4. Koning Filip (met opvallende tatoeage) steelt de show in promofilmpje Rode Duivels: “Hij heeft zich érg geamuseerd” (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik weet waarom u hier bent. Het is deviltime!” Koning Filip (62) schittert aan de zijde van voetbalcoach Roberto Martínez (49) in nieuwe video van het koninklijk paleis op Twitter. Daarin is te zien hoe de koning de Rode Duivels aanmoedigt. “De koning wilde de Rode Duivels op een leuke manier uitwuiven en moed inspreken”, zegt een woordvoerder van het koninklijk paleis.
  [naar artikel]
 5. Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.
  [naar artikel]
 6. Matchwinnaar Dennis Praet bezorgt experimentele Rode Duivels zuinige zege tegen Wit-Rusland (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zieltjes won een experimenteel Belgisch elftal niet in Kazan, punten wel. Met dank aan een knap schot van Dennis Praet. En zo sluiten de Duivels een weinig benijdenswaardig drieluik alweer met 9 op 9 af. Op naar de Nations League begin oktober en het WK in Qatar volgende winter.
  [naar artikel]
 7. Poolse bondscoach onder de indruk van kern Rode Duivels, maar: “Zijn niet naar hier gekomen om gewoon te verdedigen” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan Poolse kant is er aan vertrouwen geen gebrek na de zege tegen Wales, al benadrukte bondscoach Czesław Michniewicz op zijn persconferentie zo’n 10 keer dat België “heel goeie spelers heeft.”
  [naar artikel]
 8. ONS RAPPORT. “Hij mekkerde meer dan eens”: vier Rode Duivels ontsnappen maar net aan buis, één speler krijgt 7 op 10 (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zuinige zege leek in de maak, maar de Rode Duivels gaven in Wales de drie punten alsnog uit handen. In ons rapport één Belg met een 7 op 10, maar ook vier spelers die met een 5 op 10 Cardiff verlaten. Hieronder onze punten na de 1-1.
  [naar artikel]
 9. NATIONS LEAGUE: Zwitserland houdt Duivels onder druk met zuinige zege op het veld van IJsland (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben hun schaapjes nog niet op het droge. Zwitserland won op het veld van IJsland (1-2) en komen zo op gelijke hoogte met de Rode Duivels die wel een match minder hebben gespeeld.
  [naar artikel]
 10. Waarom dit het WK van de cafés wordt: “Als het gratis is, komen de mensen wel” (25/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de Waagnatie in Antwerpen tekenden “een kleine 800 fans” present voor de match van de Rode Duivels. Veel minder dan verwacht, maar de organisatoren blijven hopen op meer animo voor de komende wedstrijden. De cafés met scherm liepen wel aardig vol. “Het was druk en bijzonder gezellig, als het gratis is, komen de mensen wel”, zegt Bertrand Lekeux van Bar Brul in Borgerhout.
  [naar artikel]
 11. Ilan (17) sterft na botsing met bromfiets tegen slagboom: “Waarom staat daar in godsnaam een slagboom te midden de straat? Ik ben mijn lieve zoon kwijt” (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De 17-jarige Ilan Lingier uit Westende is donderdag om het leven gekomen bij een tragisch ongeval in het centrum van Middelkerke. De jongen reed met zijn bromfiets tegen een slagboom in de Kleine Kerkweg en stierf te plaatse. “Ik begrijp niet waarom er een slagboom in het midden van de straat moet staan. Ilan had geen schijn van kans”, snikt papa Sam. Zijn zoon had net besloten zijn toekomst in een andere richting te stuwen.
  [naar artikel]
 12. “Ik ga met angst en vrees naar bed”: Mulder en Degryse houden in ‘Deviltime’ slecht gevoel over aan zege van Rode Duivels (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verbijsterend wat hier gebeurd is.” Marc Degryse en Jan Mulder geloofden hun ogen niet tijdens en na België-Canada. Onze analisten waren in ‘Deviltime’ niet bepaald enthousiast over de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal.
  [naar artikel]
 13. Drie conclusies van onze Rode Duivels-watcher (15/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels haalden een zuinige, maar mooie zege tegen Engeland. Onze Rode Duivels-watcher presenteert u zijn drie conclusies.
  [naar artikel]
 14. ONS RAPPORT. Twee spelers met 7 op 10, ook vier met een vijfje: “Hij had de patron moeten zijn, maar ontgoochelde” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een erg vlakke prestatie van de Duivels tegen Wit-Rusland en een zuinige 0-1-zege, met ook weinig uitschieters in ons rapport. Twee spelers staken er wel bovenuit, in tegenstelling tot vier Duivels die het moeten doen met een 5 op 10. Onze beoordeling met telkens een punt op 10 voor elke speler.
  [naar artikel]
 15. LIVE RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Cardiff: “Niet favoriete tegenstander van Belgen” - Bondscoach Wales: "Hoofdfocus lag op WK-barrages” (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales vandaag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 16. ONS RAPPORT. “LeBron op noppen” - “Kan zo nog tot 50ste mee”, maar ook “Willen maar niet kunnen”: vier Duivels met 7 (13/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opdracht volbracht. De Rode Duivels plaatsten zich vanavond dankzij een 3-1-zege tegen Estland voor het WK in Qatar. Ontdek hieronder onze punten, met vier Duivels die met een 7 op 10 terug richting trainingscentrum in Tubeke mogen. Maar niet iedereen scoorde even goed.
  [naar artikel]
 17. Frank Raes: "De hele match beheersen, gebeurt nog te weinig" (10/06/2017 - Sporza)
  De Rode Duivels sloten hun seizoen af met een zuinige zege in Estland: 0-2. Frank Raes was voor Sporza de commentator en trekt enkele conclusies.
  [naar artikel]
 18. LIVE RODE DUIVELS. Martínez: “Vier à vijf wijzigingen, Casteels in doel” - Meunier: “FIFA en UEFA moeten meer nadenken over gezondheid spelers” (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales komende zaterdag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 19. DISCUSSIE. Rode Duivels krijgen bezoek van familie: begrijp jij de commotie? (01/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Roberto Martinez heeft toegelaten dat de Rode Duivels onder strikte coronamaatregelen hun familie konden zien. De Europese voetbalbond UEFA had hen nochtans uitdrukkelijk verzocht dat niet te doen. Begrijp jij de commotie die ontstond of wordt het allemaal opgeblazen?
  [naar artikel]
 20. Bondscoach Martínez legt uit waarom niet alle Rode Duivels gevaccineerd zijn: ‘Ik begrijp de heisa niet’ (02/06/2021 - De Morgen)
  Roberto Martínez, de bondscoach van de Rode Duivels, zegt de heisa rond de vaccinaties van de nationale ploeg niet goed te begrijpen. ‘Dit wordt buiten proportie opgeblazen.’
  [naar artikel]
 21. REACTIES. Dennis Praet eerlijk na zuinige winst in Wit-Rusland: “Hadden vooraan meer geduld moeten hebben” (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zo swingend het bij vlagen tegen Tsjechië was, zo slaapverwekkend was het tegen Wit-Rusland. Een mooi doelpunt van Dennis Praet, op aangeven van Alexis Saelemaekers, was voldoende voor de wel erg zuinige 0-1-zege tegen de nummer 89 van de FIFA ranking. Dat het allemaal niet om over naar huis te schrijven was, bevestigen onze Duivels na afloop.
  [naar artikel]
 22. Britten en Amerikanen verharden toon tegen Russen, met Europa als kind van de rekening: “Ik begrijp niet waarom VK zoiets zegt” (28/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De uitspraken over de oorlog in Oekraïne worden steeds forser en harder in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen is het Europa dat de gevolgen zal dragen. “Ik begrijp niet waarom het VK zoiets zegt. En je weet nooit hoe Rusland hierop zal reageren.”
  [naar artikel]
 23. REPORTAGE. Helemaal naar Qatar gereisd om dan slechte wedstrijd te zien en tóch te winnen: zo beleefden fans eerste match van de Rode Duivels (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Canada, die gaan we toch gewoon kloppen?” Uiteindelijk meer opluchting dan vreugde gisteren in Doha, na de weinig overtuigende zege van de Rode Duivels. Zeggen dat er een typische WK-sfeer heerst, is dan ook sterk overdreven. Al zal dat het Belgisch legioen(tje), nauwelijks 500 man sterk, worst wezen. Onze reporter liep een hele dag in hun spoor. “Allemaal terechte kritiek op Qatar, hoor. Maar nu ga ik het toch echt niet aan mijn hart laten komen.”
  [naar artikel]
 24. Drie conclusies van onze chef sport: “In oktober eindelijk echte test tegen Frankrijk” (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels wonnen ook in Kazan, deze keer van Wit-Rusland. Onze chef sport trekt drie conclusies na de zuinige zege: 0-1.
  [naar artikel]
 25. Radja Nainggolan in Deviltime over moeilijke situatie bij Antwerp: “Ik begrijp niet waarom deur helemaal dicht is” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan is vanmiddag te gast in Deviltime voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen Egypte, de laatste test voor het WK. Voor de match kwam hij ook terug op zijn situatie bij Antwerp, waar hij geen kans meer krijgt. “Een eerlijke uitleg zal ik nooit krijgen.”
  [naar artikel]
 26. Radja Nainggolan in Deviltime over moeilijke situatie bij Antwerp: “Ik begrijp niet waarom deur helemaal dicht is” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Radja Nainggolan is vanmiddag te gast in Deviltime voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen Egypte, de laatste test voor het WK. Voor de match kwam hij ook terug op zijn situatie bij Antwerp, waar hij geen kans meer krijgt. “Een eerlijke uitleg zal ik nooit krijgen.”
  [naar artikel]
 27. LIVE. Doen Rode Duivels vertrouwen op met zege in oefenmatch tegen Griekenland? (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels spelen vanavond (aftrap om 20.45 uur) hun eerste oefenwedstrijd met oog op het EK voetbal dat volgende week begint. Tegenstander in het Koning Boudewijnstadion is Griekenland, dat zich niet kon plaatsen voor het EK. Doen de Duivels vertrouwen op met een zege? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 28. LIVE RODE DUIVELS. Gilles De Bilde in Cardiff: “Wales niet favoriete tegenstander van de Belgen” - Dit zijn de vermoedelijke elf, met Casteels tussen de palen (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de klinkende zege tegen Polen zit de sfeer weer opperbest bij de Rode Duivels. Nog twee wedstrijden te gaan, te beginnen met Wales vandaag. Via deze pagina krijgt u zoals steeds elk Duivels nieuwtje mee.
  [naar artikel]
 29. Vrouwen richten zelf nog het woord tot De Pauw: “Als het allemaal zo slecht niet bedoeld is, waarom hou je dan niet op als je dat gevraagd wordt?” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de tweede dag van het proces tegen Bart De Pauw zijn enkele vrouwen zelf kort even aan het woord gekomen. Vijf onder hen vertelden in enkele minuten hoe ze zich voelden. Maaike Cafmeyer zei dat de berichtenstroom voelde alsof ze langzaam gewurgd werd en wilde weten waarom hij dit met andere vrouwen had gedaan. “Ik zag Bart graag, nog steeds”, zei ze met knikkende stem toen ze hem aankeek, “maar ik begrijp echt niet waarom je al die jonge vrouwen in zo’n positie hebt gebracht.”
  [naar artikel]
 30. Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht” (14/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een vijfde keer op rij gaan de Rode Duivels naar een groot toernooi. Na al die jaren word je het wel gewoon, zo merken ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder. Ook omdat het in een groep was met - alle respect - ‘maar’ Tsjechië en Wales als voornaamste concurrenten. “Weinig enthousiasme? (lacht) Dat komt een beetje door de tegenstander”, zegt Mulder. “België heeft een geweldige ploeg en wint altijd tegen zulke teams. Maar halve finales van EK’s en WK’s winnen ze nog niet. Dát is de opdracht van de Duivels. Om daar doorheen te breken.”
  [naar artikel]
 31. Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht” (14/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een vijfde keer op rij gaan de Rode Duivels naar een groot toernooi. Na al die jaren word je het wel gewoon, zo merken ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder. Ook omdat het in een groep was met - alle respect - ‘maar’ Tsjechië en Wales als voornaamste concurrenten. “Weinig enthousiasme? (lacht) Dat komt een beetje door de tegenstander”, zegt Mulder. “België heeft een geweldige ploeg en wint altijd tegen zulke teams. Maar halve finales van EK’s en WK’s winnen ze nog niet. Dát is de opdracht van de Duivels. Om daar doorheen te breken.”
  [naar artikel]
 32. Ook buitenlandse media niet mals voor ‘makke Rode Duivels’ tegen Egypte: van “Met een kater richting Qatar” tot “De alarmen gaan aan” (19/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Niet alleen in België werd de laatste oefenpot van de Rode Duivels naar aanloop van het WK met argusogen bekeken, ook in het buitenland hielden ze goed in het oog hoe deze concurrent - want zo worden de Duivels toch wel gezien na het WK 2018 - het deed. En zij zagen wat wij zagen: dat het niet goed genoeg was. Al valt ook op hoe weinig aandacht de Belgen er krijgen, en dat zegt misschien ook genoeg over de waarde die we aan deze oefenmatch moeten toedichten.
  [naar artikel]
 33. ANTWERPEN LIVE. Enkel wedstrijden van Rode Duivels in Borgerhoutse bar: “Duizenden doden gevallen voor dit WK” (03/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bar Brul in Borgerhout zendt het komende wereldkampioenschap voetbal enkel de wedstrijden van de Rode Duivels uit. Normaal wilde het zelfs die niet uitzenden, “maar na overleg met het personeel hebben we de gulden middenweg genomen”, zegt uitbater Bertrand Lekeux. “De mensenrechten nemen ze er met een loopje, en nog zoveel meer. En het blijft hier muisstil. Daarom willen we ook onze klanten informeren.”
  [naar artikel]
 34. Waarom Peter Vandenbempt het over “kerstslingers” had tijdens match Rode Duivels: “Afspraak met mijn dochter” (24/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalcommentatoren doen wel vaker vreemde uitspraken tijdens een match. In het geval van Peter Vandenbempt, die woensdag commentaar gaf bij de match van de Rode Duivels, is dat niet altijd onbewust. Dat gaf hij vanmorgen toe op MNM. “Soms heb ik een afspraak met mijn dochter”, zegt de Sporza-journalist.
  [naar artikel]
 35. Ben Weyts: “Begrijp niet waarom Antwerp onderzoek naar Overmars niet kon afwachten uit respect voor slachtoffers” (30/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Waarom was die transfer zo hoogdringend, dat begrijp ik niet. Het is onverstandig dat men zo snel heeft gehandeld.” Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) vindt dat Antwerp het onderzoek naar seksueel grensoverschrijdend gedrag had kunnen afwachten vooraleer Marc Overmars werd aangesteld als directeur Voetbalzaken.
  [naar artikel]
 36. Rode Duivels op cruise control naar zege in Cyprus (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben zondagavond op hun dooie gemakje ook hun tweede EK-kwalificatiematch gewonnen. Eden Hazard effende in zijn honderdste match voor de Rode Duivels het pad, even na het kwartier stond via Michy Batshuayi al de 0-2 eindstand op het bord. Alles wat daarna volgde, was één langgerekte geeuw. Door de zege komen de Rode Duivels helemaal alleen op kop in groep I.
  [naar artikel]
 37. Buitenlandse pers na spektakelmatch Rode Duivels: dank u voor het leuke cadeau België (08/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De zege van de Rode Duivels tegen Bosnië maakte in eigen land weliswaar weinig los, in het buitenland ging de spektakelwedstrijd van onze nationale ploeg niet onopgemerkt voorbij...
  [naar artikel]
 38. Buitenlandse pers na spektakelmatch Rode Duivels: dank u voor het leuke cadeau België (08/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De zege van de Rode Duivels tegen Bosnië maakte in eigen land weliswaar weinig los, in het buitenland ging de spektakelwedstrijd van onze nationale ploeg niet onopgemerkt voorbij...
  [naar artikel]
 39. Het leven van de Rode Duivels: play, win, repeat (09/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgen pakten in Kazan een nieuwe, zuinige zege. Negen op negen. Opdracht volbracht. Play. Win. Repeat. Zo ziet het leven van de Rode Duivels er tegenwoordig uit. Maar wij kijken nu al uit naar de Nations League begin oktober. Dan pas zullen we weten waar de jongens van Roberto Martinez echt staan.
  [naar artikel]
 40. Waarom de afgestudeerde Rode Duivels uniek zijn in Europa: “Een uitzondering moeten aanvragen bij de UEFA” (01/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met achttien waren ze, de (oud-)Rode Duivels die dinsdag in Tubeke hun trainersdiploma overhandigd kregen. Voor de meesten zelfs nog voor ze een punt achter hun spelerscarrière hebben gezet. “Een ongelofelijk goeie zaak”, zegt Kris Van Der Haegen, de directeur van de Belgische trainersopleiding.
  [naar artikel]
 41. “Waarom was mijn pistool in godsnaam geladen?”: Alec Baldwin in tranen na dodelijk schietincident (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Waarom had ik in godsnaam een pistool dat geladen was?”, dat is de vraag die Alec Baldwin (63) bleef stellen na het fatale schietincident waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins (42) om het leven kwam. Foto’s tonen hoe de topacteur in tranen belt en krampachtig voorover buigt en naar de grond staart op de parking van het bureau van de sheriff.
  [naar artikel]
 42. Foute bandenkeuze van Ferrari ging in tegen advies van Leclerc: “Ik begrijp het ook niet” (31/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Charles Leclerc begreep er zelf ook niets van. Na 39 ronden riep Ferrari hem binnen voor een wissel naar de harde banden. In plaats van een zege werd het een zesde plek. “Die pitstop was een keerpunt, ik begrijp er ook niets van.”
  [naar artikel]
 43. Waar blijft die WK-koorts? Grootste fanpark in Kempen afgelast: wat met Waagnatie en Nekkerhal? (11/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ofwel beslissen we allemaal nog heel last minute waar we de wedstrijden van de Rode Duivels gaan kijken ofwel laat het WK voetbal in Qatar ons echt koud. Organisatoren van events met grote schermen zien allesbehalve een stormloop op de ticketverkoop. In Weelde zijn alle geplande wedstrijden op groot scherm nu al afgelast. In de Waagnatie in Antwerpen en Nekkerhal in Mechelen gaan de festiviteiten rond het WK nog wel door. “We zitten met stress, maar geloven er nog in.”
  [naar artikel]
 44. “De Bruyne herinnerde de wereld er nog eens aan dat Haaland niet het enige godsgeschenk is dat Guardiola bezit” (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. “Hij is terug”, zei Guardiola.
  [naar artikel]
 45. Morgen halve finale, hoe raken Duivels in godsnaam vannacht in slaap? (09/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Morgen alweer een match van de eeuw voor de Rode Duivels. Veel fans zijn nu al zo opgefokt dat ze vannacht niet goed gaan slapen. Hoe raken de Rode Duivel dan in godsnaam zelf vannacht in slaap? Door te denken: ik ga morgen naar het fabriek. En niet denken: morgen speel ik de halve finale op het WK”, zegt sportpsycholoog Jef Brouwers.
  [naar artikel]
 46. De Rode Duivels: het mooiste compromis van België (22/06/2021 - Knack)
  Buitenlandse media blijven er zich over verbazen hoe het in godsnaam mogelijk is dat een minuscuul land als België niet weg te slaan is van de nummer 1 op de FIFA-ranking. Wat is het geheim van de Belgen en van onze Rode Duivels?
  [naar artikel]
 47. De 5 conclusies van Marc Degryse na het drieluik van de Rode Duivels: “De Bruyne had mogen zeggen: ‘Coach, ik ben moe, ik kom niet’” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gelijkspelletje tegen Ivoorkust. Een nederlaag op Wembley. En een zuinige zege in IJsland. En wat hebben we vandaag geleerd, Marc?
  [naar artikel]
 48. Rode Duivels komen dan toch naar Antwerpen op groot scherm (28/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alain Geuns en Ugur Akkus van La Brassa tonen de matchen van de Rode Duivels op het WK in Qatar op groot scherm in de Waagnatie.
  [naar artikel]
 49. Rode Duivels in tranen na uitschakeling: “Vandaag hebben we het niet laten liggen” (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het WK van de Rode Duivels zit erop. De Kroaten domineren lukte niet maar de kansen om alsnog te winnen waren er wel. De ontgoocheling was dan ook groot toen scheids Taylor een einde maakte aan de wedstrijd én het WK-toernooi van de Rode Duivels.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy