De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Binnenkijken in het creatieve nest van Ruth, met keukeneiland schuin in de ruimte en gang in een opvallende kleur

Het Belang van Limburg

24/11/2022 - 15:39

Liefde op het eerste gezicht was het niet. Tot de lelijke, witte veranda tegen de grond ging, het betonnen keukeneiland gegoten werd en Ruth in Parijs een pot Yves Klein-blauw op de kop kon tikken. Binnenkijken in een creatief nest in hartje Brugge.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Een betonnen keukeneiland, een felblauwe gang en een kinderparadijs: binnenkijken in de creatieve stek van ontwerpster Ruth (26/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Liefde op het eerste gezicht was het niet. Tot de lelijke, witte veranda tegen de grond ging, het betonnen keukeneiland gegoten werd en Ruth in Parijs een pot International Klein Blue op de kop kon tikken. Binnenkijken in een creatief nest in hartje Brugge!
  [naar artikel]
 2. Een groene gevel en een druppelvormig keukeneiland: binnenkijken in de woning van Iris Nechelput (20/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Toen het voormalige café naast haar rijhuis in Halle vrijkwam, twijfelde Iris Nechelput geen moment. Ook al was er een ingrijpende verbouwing nodig om die twee panden te laten versmelten. Het resultaat is een lichtrijke woning met Italiaanse tegels aan de gevel, een druppelvormig keukeneiland in groene marmer en een extra dakterras.
  [naar artikel]
 3. Voetbalclub Beerschot benoemt De Stangers tot ambassadeurs: “Maar Antwerp mag ook bellen om een ‘lieke’ te komen zingen” (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bob, Alex, John en Nest, ofwel De Strangers, geven zaterdag de aftrap in het Olympisch Stadion van Beerschot. Zo bekennen ze kleur en trappen ze hun ambassadeurschap voor mauve-wit in gang. “Als echte voetballiefhebbers supporteren we wel voor alle clubs van ’t stad”, zegt Nest.
  [naar artikel]
 4. Ruth Van Haelst: huisarts in Eindhout én op jouw tv-scherm (25/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dokter Ruthje. Zo noemt een oudere patiënte huisarts Ruth Van Haelst (30) in Dag Dokter. In dat tv-programma laat Ruth Vlaanderen binnenkijken in haar praktijk. Haar enthousiasme spat van het scherm. En dat voor iemand die twijfelde of ze wel arts wilde worden. “Ik kom uit een familie van garagisten en koffiebranders.”
  [naar artikel]
 5. Oude stadsbibliotheek in Gent tot eind 2017 creatieve ruimte NEST (21/04/2017 - De Redactie)
  Het gebouw wordt een nieuwe ontmoetingsplaats, een "stad binnen de stad". Er zijn ruimtes zoals het "Plein", het "Salon" en de "Vloer".
  [naar artikel]
 6. Binnenkijken in het muzikale nest van Tijs Delbeke en ecoblogger Elisabeth Van Lierop (19/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. Krijgt David Beckham een eigen kookprogramma? (07/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Van het voetbalveld naar het keukeneiland: David Beckham (45) lijkt een opvallende carrièreswitch te maken. Volgens de Britse krant The Sun is de...
  [naar artikel]
 8. Cultuursector komt stilaan weer op gang met creatieve coronamaatregelen (27/08/2020 - Express)
  Cultuurhuizen en organisaties openen hun seizoen opnieuw op kousenvoeten, maar moeten allerlei maatregelen nemen om hun concerten coronaproof te houden.... The post Cultuursector komt stilaan weer op gang met creatieve coronamaatregelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Zien: deze haarverf verandert van kleur (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je die moodrings nog? Die opvallende ondingen die we allemaal moésten hebben omdat ze van kleur zouden veranderen naar gelang je
  [naar artikel]
 10. Sluikstorter in Dilsen betrapt dankzij opvallende kleur van auto (28/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kantonsweg in Dilsen is woensdagnamiddag een sluikstorter op heterdaad betrapt. Een vrouw zag hoe een bestuurder van een VW Polo vier autobanden in de berm gooide en verwittigde de politie. Een ploeg kon de man die in een Polo met een opvallende kleur reed, onderscheppen. De 57-jarige man bekende de feiten. Hij ruimde de banden op. Er werd een GAS-boete opgesteld.
  [naar artikel]
 11. Nu al ooievaars op hun nest door zachte weer (25/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Opvallende beelden uit Planckendael. Daar zit een tiental ooievaars al terug op hun vertrouwde nest. Normaal blijven de vogels een maand langer op hun winterbestemming hangen, maar door het zachte weer zijn ze vroeger teruggekeerd. De Mechelse dierentuin was trouwens voorbereid: de technische dienst was klaar met het onderhoud van de nesten. “Een goed en knus nest is belangrijk, want een ooievaar is eerst nesttrouw en pas daarna partnertrouw”, stelt Zoo Planckendael.
  [naar artikel]
 12. Zo krijg je meer kleur in die witte keuken (07/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Al jaren domineert de kleur wit de meeste keukens in ons land. Maar verandering is in zicht: steeds vaker worden opvallende kleuren in de armen...
  [naar artikel]
 13. "Stelplaats" wordt nieuwe creatieve ruimte voor Leuvense jongeren (03/03/2018 - VRT NWS)
  In Leuven heeft "Stelplaats" officieel de deuren geopend. Dat is een nieuwe creatieve ruimte voor Leuvense jongeren. Het initiatief van mijnLeuven, het jongerenlabel van de stad, en organisatie Onkruid maakt dankbaar gebruik van de oude stelplaatsen van De Lijn.
  [naar artikel]
 14. Kleur, lef én warmte in je interieur? De creatieve Katrien van Wonderwalls onthult hoe zij het doet (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de creatieve Katrien Vanderlinden van Wonderwalls is haar thuis in Aalst ook haar werkplek. En dat is eraan te zien: op de muren prijken...
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Koolmezen broeden nest half jaar te vroeg uit (24/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De familie Peeters uit Wolfsdonk bij Aarschot heeft een opvallende ontdekking gedaan in haar tuin aan de Grote Kruisweg. In het vogelkastje aan hun treurwilg zit een nest koolmezen. Dat is een uitzonderlijke vondst, want normaal broeden koolmezen hun eieren uit van april tot begin juli.
  [naar artikel]
 16. 10 opvallende handtassen die jouw herfstgarderobe compleet maken (19/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een handtas in een opvallende kleur of stevige print? Doen! Ze geven je outfit extra pit en vrolijkheid. Dé remedie tegen die herfstdip.
  [naar artikel]
 17. NEST: van Gentse stadsbib tot creatieve broedplaats (06/06/2017 - De Morgen)
  https://images1.persgroep.net/rcs/N13cEC_eRycLPDt6ZgHlpLRHRv8/diocontent/107070627/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&interlace=none&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 18. Binnenkijken: Thomas en Evelyn bouwden hun bijzondere rijhuis in Antwerpen-Berchem om tot warm nest (04/06/2017 - De Morgen)
  https://images4.persgroep.net/rcs/6fQGIvtZQnmkRTOIE1Lln6xs4lQ/diocontent/106826513/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 19. Dr. Ruth (93), de vrouw die seks uit de taboesfeer haalde: ‘In de slaapkamer mag alles’ (30/01/2022 - De Morgen)
  Als klein meisje ontsnapte Ruth Westheimer (93) aan de Holocaust, later groeide ze uit tot de beroemdste sekstherapeut ter wereld. Het rijkgevulde leven van Dr. Ruth smeekt om verfilmd te worden. In afwachting is er wel al een documentaire, en ook het toneelstuk Becoming Dr. Ruth toert intussen de States rond. Zelf geniet ze met volle teugen van de aandacht: ‘Iedereen weet nu wie ik ben, fantastisch.’
  [naar artikel]
 20. Deze 20 opvallende figuren geven kleur aan 1B (03/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen is topfavoriet, OHL en Beerschot Wilrijk zijn de grootste uitdagers. Wat u nóg moet weten over tweede klasse, of 1B? Dat het er krioelt van de opvallende figuren en zelfs grote namen. Een greep uit het spelersaanbod.
  [naar artikel]
 21. Hoe weet je welk ei van welke vogel is? Onze dierendokter lijst de verschillen op (05/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Puur chocolade, in een blinkend papiertje of met de hand geschilderd. U kan er dit weekend niet omheen, u zult eieren eten of (helpen) zoeken. Symbool van vruchtbaarheid of de aankondiging van de lente? Wat de verklaring voor het eierfeest met Pasen ook is, het zal de vogels een zorg zijn. Die treffen naarstig voorbereidingen om hun ei in het perfecte nest te leggen en uit te broeden. Sommige zijn al zover, andere zitten nog in de constructiefase van het nest. En de eieren, die verschillen nogal in grootte, vorm en kleur.
  [naar artikel]
 22. Fietsers hebben bedenkingen bij okergele Hasseltse Groene Boulevard: “Normale kleur was ook goed geweest” (11/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Veel gemengde reacties bij de opvallende kleur van de Groene Boulevard in Hasselt. De fietssuggestiestroken werden door de stadsdiensten onder handen genomen en kleuren nu geel.
  [naar artikel]
 23. Torenvalkje valt uit nest in Bilzen (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een torenvalkkuiken dat uit het nest is gevallen in Bilzen, wordt teruggeplaatst door medewerkers van het Natuurhulpcentrum uit Oudsbergen. Waarschijnlijk viel het kuiken uit het nest door de hitte van de afgelopen dagen.
  [naar artikel]
 24. Veiligheidslek laat Google Nest-gebruikers in uw woonkamer binnengluren (06/01/2020 - Express)
  Google Nest heeft alweer te kampen met een veiligheidslek. Een gebruiker ontdekte de bug toen hij via Google Nest zijn camerabeelden probeerde te streamen maar die van een ander te zien kreeg. Het was een Nederlander die het lek had opgemerkt. De man wou via Google Nest de beelden streamen die hij met zijn Xiaomi-beveiligingscamera […] The post Veiligheidslek laat Google Nest-gebruikers in uw woonkamer binnengluren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Gunt echt niemand Ruth Beeckmans een eigen tv-programma? (16/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ruth Beeckmans wil niets liever dan haar eigen tv-programma in de kijker zetten in deze eerste voorstelling van de programma’s die tijdens het najaar op VTM zullen worden getoond. Hoewel ze onder de douche staat met Louis Talpe, Mathias Coppens de ruimte in lanceert en binnenvalt bij Niels Destadsbader, krijgt ze telkens een ‘njet’. “Als de meneer met de schone stem dan nu eindelijk eens mijn programma zou willen aankondigen?”
  [naar artikel]
 26. Gunt echt niemand Ruth Beeckmans een eigen tv-programma? (16/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ruth Beeckmans wil niets liever dan haar eigen tv-programma in de kijker zetten in deze eerste voorstelling van de programma’s die tijdens het najaar op VTM zullen worden getoond. Hoewel ze onder de douche staat met Louis Talpe, Mathias Coppens de ruimte in lanceert en binnenvalt bij Niels Destadsbader, krijgt ze telkens een ‘njet’. “Als de meneer met de schone stem dan nu eindelijk eens mijn programma zou willen aankondigen?”
  [naar artikel]
 27. BMW stelt wagen voor die van kleur verandert (07/01/2022 - Express)
  BMW heeft op de techbeurs CES in Las Vegas een wel zeer opvallende wagen voorgesteld. Het gaat om een conceptwagen die de naam iX Flow heeft gekregen. Wat maakt de auto zo bijzonder? Hij kan van kleur veranderen. De autoproducent heeft geen plannen aangekondigd om die technologie op de markt te brengen. BMW heeft op […]
  [naar artikel]
 28. Van de start in je ‘box’ tot de kleurbrengers bij uitstek: zo maak je van je interieur een kleurrijk geheel (01/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kleur bepaalt mee de sfeer in huis. De juiste kleur kiezen kan best lastig zijn. Ga je voor één kleur, combineer je meerdere kleuren? Wordt het een felle of eerder lichtere kleur. Hoe breng je op een juiste manier meer kleur in je interieur?
  [naar artikel]
 29. 4 tips om een smalle gang groter te laten lijken (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gang lijkt soms wel een ondergeschoven kindje, hij krijgt vaak maar weinig aandacht. Zonde, want het is de eerste plek waar je binnenkomt. Reden genoeg dus om deze ruimte met veel liefde te stylen. Vind je het lastig om een smalle gang optimaal in te richten? vtwonen geeft vier tips om een nauwe gang groter te laten lijken.
  [naar artikel]
 30. Meer kleur in je interieur: zo pak je het aan als beginner. “Pistachegroen met oranje en donkerbruin is prachtig” (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vele Belgen hebben door corona goesting gekregen om hun interieur een make-over te geven. Jij ook? Overweeg dan om je muren te voorzien van een kleurtje. “De hoogtijdagen van witte muren zijn geteld. Kleur is dé trend van de jongste jaren. Zelfs in Scandinavië gingen ze overstag”, klinkt het bij experts. Dankzij de tips van trendwatcher Hilde Francq en auteurs Iris De Feijter en Irene Schampaert kan je aan de slag. Ze lichten toe welke kleur bij welke ruimte past én welke combinaties hot zijn.
  [naar artikel]
 31. Zeg ‘ja’ tegen kleur: deze sterren kozen net als Evi Hanssen niet voor wit op hun trouwdag (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen traditioneel wit voor presentatrice en Billie-columniste Evi Hanssen, die afgelopen weekend volmondig ja zei tegen haar verloofde Kurt. Ze koos voor een knielange creatie met boothals in verschillende tinten roze. En of ze straalde naast haar kersverse echtgenoot in crèmekleurig pak. Wist je trouwens dat ook topmodel Emily Ratajkowski in een opvallende kleur haar jawoord gaf? En als je nu zelf kiest voor kleur op je grote dag, waar kun je dan op letten?
  [naar artikel]
 32. De basiskleur van 2022 voor je interieur: zwart, zwarter, zwartst (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zwart is de kleur bij uitstek om in 2022 je interieur mee in te richten. Niet alleen in de woonkamer, maar in elke ruimte van het huis speelt zwart een hoofdrol in meubels en accessoires. De kleur laat zich dan ook prima combineren met andere trendy materialen en tinten.
  [naar artikel]
 33. Geen werelduurrecord voor Kempenaar: Nest De Vries (81) in ziekenhuis na zware val op piste (06/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De plannen van wielerliefhebber Nest De Vries (81) om het werelduurrecord op de wielerbaan te verbeteren zijn noodgedwongen opgeborgen. “Nest is woensdagochtend tijdens de training zwaar gevallen”, zegt zijn vriend Chris Palmans.
  [naar artikel]
 34. DISCUSSIE. Moeten we inderdaad dichter bij elkaar gaan wonen om de open ruimte te redden? (28/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Open ruimte wordt in de provincie Antwerpen steeds schaarser. Daarom moeten we in de toekomst op een creatieve manier dichter bij elkaar wonen en werken. De Nota Ruimte van de provincie Antwerpen zet daarvoor de lijnen uit en vraagt de mening van de inwoners. Maar zou u bereid zijn om anders te gaan wonen?
  [naar artikel]
 35. Gigantische crash tussen asteroïden in de ruimte leidde tot massaal uitsterven op aarde (19/09/2019 - De Morgen)
  Een botsing in de ruimte zette op aarde een ijstijd in gang. Het leven stierf bijna uit maar kwam daarna tot bloei.
  [naar artikel]
 36. Maak kennis met de opvallende types uit Bolsonaro’s ministersploeg (31/12/2018 - De Morgen)
  Vanaf Nieuwjaarsdag slaat Brazilië scherp rechtsaf onder de regering van de nieuwe president Jair Bolsonaro. Er gaat een conservatieve, neoliberale wind waaien. En Bolsonaro heeft opvallende types uitgekozen om die koers kleur te geven.
  [naar artikel]
 37. WOONVIDEO. Amper te geloven dat dit geen nieuwbouw is: binnenkijken bij de interieurarchitect van ‘Blind Gekocht’ (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Pas nadat interieurarchitect Bart Appeltans de uitgeleefde huizen in het Vier-programma ‘Blind Gekocht’ heeft omgetoverd tot een gezellig nest,...
  [naar artikel]
 38. Gigantische crash tussen asteroïden in de ruimte leidde tot massaal uitsterven op aarde (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een botsing in de ruimte zette op aarde een ijstijd in gang. Het leven stierf bijna uit maar kwam daarna tot bloei. Een internationaal team van...
  [naar artikel]
 39. Binnenkijker: In elke ruimte een blikvanger (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Leuvense stoof, schommelbibliotheek of knalrode spatwand: in elke kamer van de woning van Pieter en Ruth springt er wel iets in het oog. Al die...
  [naar artikel]
 40. An inconvenient nude: waarom 'huidskleur' geen neutrale tint is (08/11/2017 - Knack)
  Met nude kleding bedoelen ontwerpers de kleur die versmelt met je huid. Correctie: met één bepaalde huid. En zo wordt nude een opvallende kleur in plaats van een neutrale tint voor zij die er het meeste van afwijken. Voer voor discussie.
  [naar artikel]
 41. Dr. Ruth, wees van de Holocaust: 'Neem een voorbeeld aan joden: seks is geen zonde' (07/08/2019 - Knack)
  Eind vorige eeuw werd Ruth K. Westheimer het mediafenomeen Dr. Ruth door op de Amerikaanse radio en televisie snedig over seks te praten. Opstoten van antisemitisme dwingen haar om in een nieuwe documentaire alsnog te vertellen hoe ze een wees van de Holocaust werd.
  [naar artikel]
 42. Radio 1-stem Ruth Joos: ‘Ik mis het gulzige overdrijven dat me zo zielsgelukkig maakt’ (17/04/2020 - De Morgen)
  Al vijf jaar is Ruth Joos (43) de presenterende helft van het Radio 1-programma De wereld vandaag. Maar nooit eerder werd ze door haar luisteraars zo graag gezien. ‘Als ik de webcam even vergeet aan te zetten, krijg ik meteen berichtjes van mensen die aan quarantaine-eenzaamheid lijden: Hallo, Ruth? Waar ben je?’
  [naar artikel]
 43. Partner van actrice en presentatrice Ruth Beeckmans onverwachts overleden (29/04/2022 - VRT NWS)
  Afgelopen nacht is de echtgenoot van actrice en VTM-gezicht Ruth Beeckmans overleden. Dat laat VTM weten in een persbericht. Gary overleed op 54-jarige leeftijd. Hij laat naast zijn partner Ruth ook twee dochters na.
  [naar artikel]
 44. Zaventem wordt magneet voor creatievelingen (09/09/2018 - De Morgen)
  In hartje Zaventem ontvouwt zich een creatieve hub om u tegen te zeggen. De Belgische interieurarchitect Lionel Jadot kocht een oude papierfabriek en vestigde er dertig ateliers in. Toch eens binnenkijken.
  [naar artikel]
 45. Radio 1-stem Ruth Joos: ‘Soms moet je als radiomaker vooral zwijgen’ (17/04/2020 - De Morgen)
  Al vijf jaar is Ruth Joos (43) de presenterende helft van het Radio 1-programma De wereld vandaag. Maar nooit eerder werd ze door haar luisteraars zo graag gezien. ‘Als ik de webcam even vergeet aan te zetten, krijg ik meteen berichtjes van mensen die aan quarantaine-eenzaamheid lijden: Hallo, Ruth? Waar ben je?’
  [naar artikel]
 46. Zo haal je de kleur van het jaar in huis (28/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De kleur van 2018 is gekozen en dat is Heart Wood geworden, een kleur die tussen roze en bruin zit. Met deze tien accessoires kan jij alvast...
  [naar artikel]
 47. Weer grote broer koekeloer bij Brusselse slechtvalken (05/04/2018 - VRT NWS)
  Vogelliefhebbers kunnen vanaf vandaag binnenkijken in de nesten van drie slechtvalkenkoppeltjes in Brussel. Nieuwsgierigen kunnen via webcams dag en nacht meekijken en zien hoe de jonge slechtvalkjes uit de eieren komen en hoe ze uiteindelijk uitvliegen. Opvallend dit jaar: er zit zelfs een camera middenin een nest.
  [naar artikel]
 48. Brown is the new black: hoe niet zwart, maar de kleur bruin anno 2021 onze kleerkasten domineert (04/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We zien neutrale aardetinten als beige al een tijdje op straat, maar de laatste tijd spotten we een opvallende nieuwkomer: de kleur bruin. Van karamel- tot chocoladekleurig, de tint is plots overal. Wie casual chic wilt gaan anno 2021, gaat niet in het zwart, maar in het bruin. “Bruine tinten zijn in 2021 warmer en gezelliger”, weet NINA’s modejournalist David Devriendt. Dit zijn de mooiste stuks om de kleur aan je garderobe toe te voegen.
  [naar artikel]
 49. small Medium LARGE (07/04/2019 - De Morgen)
  Drie keer binnenkijken op maat: een mini-duplex volgens Le Corbusier, strak Scandinavisch wonen in zwart-wit en een zee van ruimte in brutalistisch beton.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy