De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Geen stroom, water of warmte: Kiev overleeft dankzij gesmolten sneeuw en ouderwetse dorpspomp

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 16:10

Wéér komt er geen water uit de kraan in Kiev. Er is veelal ook geen stroom, en dus geen internet of elektrische verwarming. De stadsverwarming ligt er ook uit. Allemaal gebombardeerd door de Russen. Als dit zo doorgaat vrezen Oekraïners voor een hongerwinter. Maar hoe gek het ook klinkt: er valt gelukkig sneeuw.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Geen stroom, water of warmte: Kiev overleeft even op gesmolten sneeuw en ouderwetse dorpspomp (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wéér kwam er een hele tijd geen druppel water uit de kraan in Kiev. Na de Russische raketaanvallen van gisteren op de Oekraïense infrastructuur, viel de watertoevoer in de hoofdstad volledig stil. Het verwarmingssysteem viel ook op verschillende plaatsen uit, net als de elektriciteit, het internet en de mobiele telefoonnetwerken. Als dit zo doorgaat vrezen Oekraïners voor een hongerwinter. Maar hoe gek het ook klinkt: er valt gelukkig sneeuw.
  [naar artikel]
 2. Opnieuw water en stroom in Kiev, tekorten in bevoorrading blijven (01/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De water- en stroomvoorzieningen in Kiev zijn volledig hersteld. Dat heeft burgemeester Vitali Klitsjko dinsdag meegedeeld. Maandag was een groot deel van de Oekraïense hoofdstad na zware Russische aanvallen zonder water en stroom komen te zitten.
  [naar artikel]
 3. Inwoners Kiev hebben weer water en stroom (01/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De water- en stroomvoorzieningen in de Oekraïense hoofdstad Kiev zijn hersteld, meldde burgemeester Vitali Klitsjko dinsdag op sociale media. Maandag kwamen delen van Kiev zonder water en elektriciteit te zitten na nieuwe Russische aanvallen.
  [naar artikel]
 4. Waarom Rusland inwoners van Kiev zonder water, stroom en telefoon zet: “Een bewuste tactiek” (31/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Rusland heeft grote delen van Kiev en andere steden maandag zonder stroom en drinkbaar water gezet. In buitenwijken moesten mensen zelfs aanschuiven met jerrycans. En ook telefoneren was op veel plaatsen niet meer mogelijk na een reeks precisiebombardementen. “Een bewuste tactiek van Rusland.”
  [naar artikel]
 5. Harrods verkoopt gebotteld water van... gesmolten poolijs (22/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij het bekende luxewarenhuis Harrods in Londen hebben ze sinds kort een nieuwigheid in de winkelrekken: Svalbarði Polar Iceberg Water. Water dat afkomstig is van gesmolten poolijs. Je betaalt er bovendien 95 euro per fles voor.
  [naar artikel]
 6. Harrods verkoopt gebotteld water van... gesmolten poolijs (22/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij het bekende luxewarenhuis Harrods in Londen hebben ze sinds kort een nieuwigheid in de winkelrekken: Svalbarði Polar Iceberg Water. Water dat afkomstig is van gesmolten poolijs. Je betaalt er bovendien 95 euro per fles voor.
  [naar artikel]
 7. Hoe de kou Texas en zijn trots kleinkreeg. ‘Dit is dus het machtige Amerika’ (22/02/2021 - De Morgen)
  Ze zijn fier op hun eigenzinnigheid en gebrek aan regulering. Ze hebben als enige staat een eigen energienet. Maar toen een blizzard dat stillegde, hadden de Texanen plots geen stroom, geen warmte, en uiteindelijk geen water meer.
  [naar artikel]
 8. Nog 130.000 mensen zonder stroom in Kiev (26/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de zware Russische aanvallen van eerder deze week zitten zaterdagvoormiddag nog 130.000 mensen in de Oekraïense hoofdstad Kiev zonder stroom. Dat maakt de militaire vertegenwoordiging in de stad bekend.
  [naar artikel]
 9. Vlaamse regering voert garantie van oorsprong voor groen gas (11/04/2019 - Metro)
  Naast oorspronggaranties voor groene stroom komen er binnenkort ook certificaten die aantonen dat gas, warmte of koude op een groene manier geproduceerd werden. De Vlaamse regering heeft daarover een besluit van energieminister Lydia Peeters (Open Vld) goedgekeurd. Via de garanties van oorsprong kunnen consumenten nu al op hun elektriciteitsfactuur aflezen of hun stroom op een duurzame manier is opgewekt. Binnenkort zullen die garanties ook mogelijk zijn voor gas, warmte en koeling die op een groene manier zijn geproduceerd. “Dankzij de garanties van oorsprong is er een sluitend kwaliteitssysteem dat het voor producenten interessanter maakt en hen stimuleert om groene stroom, warmte of koude, of groen gas op te wekken. Ze hebben met dit bewijs van groene energie immers een extra troef in handen om cliënten te overtuigen”, zegt minister Lydia Peeters. bron: Belga Het bericht Vlaamse regering voert garantie van oorsprong voor groen gas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Heel Aruba tijdelijk zonder stroom, sommige wijken ook zonder water (04/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aruba zit sinds zaterdagavond voor een groot deel zonder stroom. Ook komt er in sommige wijken geen water uit de kraan. Het is niet niet duidelijk wanneer de stroom weer volledig terugkomt. Vanaf 17.00 uur (lokale tijd) ontstonden de eerste problemen met de stroomvoorziening.
  [naar artikel]
 11. [VIDEO] - Ravage aan berghotel Italië wordt duidelijk nu sneeuw smelt (16/02/2017 - De Redactie)
  Nu de sneeuw in Midden-Italië grotendeels gesmolten is, wordt pas goed duidelijk met welke enorme kracht hotel Rigopiano vorige maand door een lawine vernield werd. Naar schatting 120.000 ton sneeuw heeft het hotelcomplex overspoeld met een snelheid van bijna 100 kilometer per uur.
  [naar artikel]
 12. Vlaming in Oekraïne over leven zonder water, stroom en internet: “Liever nu even doorbijten dan knieval te moeten maken voor Poetin” (02/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nu Rusland het vizier meer en meer op installaties voor nutsvoorzieningen richt, zitten veel Oekraïners geregeld zonder water, stroom en telefoon- of internetverkeer. “Toch wordt er weinig geklaagd onder de bevolking”, zegt Vlad Polyanskiy, die opgroeide in Antwerpen maar nu al vier jaar in Kiev woont.
  [naar artikel]
 13. The Pirate Bay overleeft dankzij cryptomunten (30/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: The Pirate Bay overleeft dankzij cryptomunten The Pirate Bay, de website voor contentpiraten waar elke dag nog duizenden mensen gebruik van maken, zit op een schatkist van Bitcoins. Om de bittere strijd tegen regelgevers, bedrijven en copyright-eigenaren te overleven, ontvangt The Pirate Bay sinds 2013 geregeld giften in Litecoin, Ethereum en Monero, maar ook in Bitcoin. Ooit ontving The Pirate Bay […] Lees dit artikel: The Pirate Bay overleeft dankzij cryptomunten
  [naar artikel]
 14. “Verse Limburgse sneeuw kan pas tegen de avond vallen” (15/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ten westen van onze provincie sneeuwt het zondagochtend nog wat, maar verse sneeuw zit er voor onze provincie nog niet meteen aan te komen, aldus weerman Ruben Weytjens. “Alleen het uiterste (zuid)westen kan nog een buitje meekrijgen. Het vriest wel, dus het kan erg glad zijn op de weg door de gesmolten sneeuw die gaat aanvriezen”, waarschuwt hij. Tegen de avond wordt de kans op sneeuw wel veel groter.
  [naar artikel]
 15. Helft huishoudens in Kiev nog steeds zonder stroom (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De helft van de huishoudens in Kiev zit nog steeds zonder stroom, volgens burgemeester Vitali Klitsjko. Twee dagen na een grootschalige Russische aanval op Oekraïense elektriciteitscentrales zijn de energieproblemen voor veel mensen in de hoofdstad nog niet opgelost.
  [naar artikel]
 16. Met het smelten van de sneeuw wordt ravage aan berghotel Italië pas duidelijk (16/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De sneeuw in Midden-Italië is grotendeels gesmolten en daarmee wordt nu pas heel goed duidelijk met welke kracht de grote sneeuwlawine hotel
  [naar artikel]
 17. In twee dagen tijd is het ijs van Groenland zo hard gesmolten dat het een land als België tot 50 centimeter onder water kan zetten (30/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: In twee dagen tijd is het ijs van Groenland zo hard gesmolten dat het een land als België tot 50 centimeter onder water kan zetten De onderzoeksinstituten die het smelten van de ijskappen in de gaten houden, hebben deze week een bijzonder ernstig verschijnsel vastgesteld: Groenland smelt in een snel tempo. De waarschuwing is afkomstig van Polar Portal, een website die de dagelijkse resultaten weergeeft van de monitoring van het smelten van de Groenlandse ijskap door Deense onderzoeksinstituten. De afgelopen […] Lees dit artikel: In twee dagen tijd is het ijs van Groenland zo hard gesmolten dat het een land als België tot 50 centimeter onder water kan zetten
  [naar artikel]
 18. Besmet water van kerncentrale Fukushima wordt in zee geloosd (14/07/2017 - De Redactie)
  Het water was gebruikt om de gesmolten reactoren af te koelen, na de kernramp van bijna 6 jaar geleden. Op een na alle radioactieve stoffen zijn er wel uitgehaald.
  [naar artikel]
 19. Nu al skiën dankzij bewaarde sneeuw (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Skiën op bergen waar geen vlokje sneeuw is gevallen, in steeds meer skigebieden kan dat. Dat komt omdat ze op het einde van de winter skibanken...
  [naar artikel]
 20. Amerikaanse (52) overleeft zes dagen in de wildernis op rantsoen van yoghurt en sneeuw (26/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw die tijdens een autorit door een afgelegen bosgebied in het noorden van Californië vast kwam te zitten in de sneeuw, is na zes dagen levend teruggevonden. De 52-jarige Sheena Gullett hield zich in leven met 6 kuipjes yoghurt en sneeuw, zo maakte de politie bekend.
  [naar artikel]
 21. Bijna overal weer stroom in Kiev, elders in Oekraïne opnieuw Russische luchtaanvallen (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vier dagen na de hevige Russische aanvallen op Oekraïne, is er bijna overal in de hoofdstad Kiev weer stroom. Dat meldt de militaire administratie via berichtendienst Telegram. De herstelwerkzaamheden aan het elektriciteitsnet zitten in de laatste fase, maar vanwege de hoge belasting van het netwerk kunnen er toch nog onderbrekingen voorkomen.
  [naar artikel]
 22. Ouderwetse gelatinetaarten maken een comeback (maar zien er nu te mooi uit om op te eten) (01/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn overal, of toch op Instagram: jellycakes. Geen ouderwetse drilpudding, wel pastelkleurige kunstwerkjes in allerlei laagjes. Inclusief iconische jiggle.
  [naar artikel]
 23. In 3 dagen 18 miljard ton ijs gesmolten in Groenland door hittegolf (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste paar weken werd Noord-Groenland geteisterd door een intense hittegolf. De hoge temperaturen zijn de aanzet geweest voor enorm veel gesmolten ijs. In amper drie dagen, tussen 15 en 17 juli, is al 18 miljard ton water in de oceaan terecht gekomen.
  [naar artikel]
 24. Internationale trein richting Brussel uren defect ter hoogte van Luik: “Mensen worden misselijk van de warmte” (04/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een internationale ICE-trein (Intercity Express trein) van het Duitse DB Fernverkehr heeft ruim twee uur stilgestaan ter hoogte van Luik. “De stroom is uitgevallen en de airconditioning ook”, zegt een passagier. “We hebben geen water en weinig informatie. Het is hier waanzinnig warm.” Omstreeks 19.30 werd de trein getakeld naar het station van Luik.
  [naar artikel]
 25. Bejaarde vrouw (70) overleeft val van balkon dankzij sneeuw (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Russische eiland Satsjalin heeft een hevige stormwind een 70-jarige vrouw van het balkon van haar woning geblazen. De bejaarde vrouw...
  [naar artikel]
 26. Dik pak sneeuw voor de Alpen, skiën kan alleen in Zwitserland (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie begin december wil skiën, moet zich doorgaans goed informeren over waar er voldoende sneeuw ligt. Net nu skiën door het coronavirus bijna onmogelijk is, lijkt er sneeuw in overvloed te vallen. “Zoveel zelfs dat deze laag met gemak overleeft tot ver in het seizoen”, meldt Sneeuwhoogte.nl. Skiën is voorlopig moeilijk, maar het levert wel mooie beelden op.
  [naar artikel]
 27. "Parkeerwachter, mijn schijf is gesmolten. Gelieve geen boete te geven" (22/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een bestuurder in het Oost-Vlaamse Wetteren kon woensdag rekenen op een 'begripvolle' parkeerwachter toen zijn blauwe parkeerschijf was gesmolten
  [naar artikel]
 28. Van water onder hoge druk tot gesmolten zout (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. Daarom is sneeuw wit (02/03/2018 - De Standaard)
  Als water bevriest, blijft het doorschijnend. Waarom is sneeuw dan zo maagdelijk wit?
  [naar artikel]
 30. Daarom is sneeuw wit (03/03/2018 - De Standaard)
  Als water bevriest, blijft het doorschijnend. Waarom is sneeuw dan zo maagdelijk wit?
  [naar artikel]
 31. Zonder stroom- of gasnet door de ijzige vrieskou: gezin bewijst dat het kan (27/02/2018 - VRT NWS)
  Zonnepanelen, zonnecollectoren, een pelletketel, batterijen en een motor die de warmte van de ketel kan omzetten in stroom: je kan er een gemiddeld gezin mee door de winter te loodsen. Zonder dat het stroom of gas van het net moet afhalen. Zelfs als die winter gepaard gaat met één van de stevigste koudegolven van de laatste jaren. Ludwig Van Wonterghem uit Kuurne is het momenteel aan het bewijzen. Maar het energiesysteem is wel peperduur. En helemaal goed voor de luchtkwaliteit is het niet.
  [naar artikel]
 32. Geleidelijk aan weer stroom en drinkbaar water in Texas nadat koudegolf staat dagenlang had lamgelegd (21/02/2021 - VRT NWS)
  Duizenden Texanen hebben sinds zaterdag weer drinkbaar water en elektriciteit, nadat een koudegolf de staat dagenlang had lamgelegd. Doorgaans heeft Texas af te rekenen met hittegolven, niet met sneeuw.
  [naar artikel]
 33. Dik pak sneeuw voor de Alpen, maar skiën kan alleen in Zwitserland (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie begin december wil skiën, moet zich doorgaans goed informeren over waar er voldoende sneeuw ligt. Net nu skiën door het coronavirus bijna onmogelijk is, lijkt er sneeuw in overvloed te vallen. “Zoveel zelfs dat deze laag met gemak overleeft tot ver in het seizoen”, meldt Sneeuwhoogte.nl. Skiën is voorlopig moeilijk, maar het levert wel mooie beelden op.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Het is zó koud in de Verenigde Staten dat kokend water onmiddellijk in sneeuw verandert (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Als het -35 graden Celsius is, verandert kokend water onmiddellijk in sneeuw als het in contact komt met de ijzige lucht. Dat bewijzen bovenstaande beelden die werden gemaakt in de Amerikaanse staat New Hampshire.
  [naar artikel]
 35. VIDEO. Het is zó koud in de Verenigde Staten dat kokend water onmiddellijk in sneeuw verandert (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Als het -35 graden Celsius is, verandert kokend water onmiddellijk in sneeuw als het in contact komt met de ijzige lucht. Dat bewijzen bovenstaande beelden die werden gemaakt in de Amerikaanse staat New Hampshire.
  [naar artikel]
 36. Vrouw overleeft blikseminslag "dankzij mijn flipflops" (15/09/2016 - De Morgen)
  http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/vrouw-overleeft-blikseminslag-dankzij-mijn-flipflops/mruw6lzxga3dsmzsgy4c6rsxf43dimq/9c86610f118e17b75e4225a66cc8ee6885f510a5e46d5f631ddb0a4b15a7cd53/fitwidth_642x0_70693268.jpg?v=pWS446U
  [naar artikel]
 37. Politie kan voortvluchtige gevangene klissen dankzij bloedsporen in sneeuw (30/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Menen heeft de politie vanmorgen een voortvluchtige gevangene kunnen oppakken dankzij de sporen die hij achtergelaten had in de sneeuw. Dat...
  [naar artikel]
 38. Geen water voor sneeuw: al 50 dagen droog in Franse Alpen (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In veel skigebieden in de Alpen ligt er veel te weinig sneeuw, zelfs in de hogere skigebieden. Vooral in Frankrijk is het een probleem.De
  [naar artikel]
 39. Geen water voor sneeuw: al 50 dagen droog in Franse Alpen (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In veel skigebieden in de Alpen ligt er veel te weinig sneeuw, zelfs in de hogere skigebieden. Vooral in Frankrijk is het een probleem.De
  [naar artikel]
 40. Gevluchte gevangene opgespoord dankzij bloedspoor in sneeuw (30/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft woensdagochtend in Menen een voortvluchtige gevangene kunnen vatten dankzij de dikke sneeuwlaag. De man raakte gewond in zijn vlucht en liet een duidelijk bloedspoor achter in de sneeuw. De politie hoefde het spoor maar te volgen.
  [naar artikel]
 41. Franse zeiler overleeft 16 uur onder gekapseisde boot op een onstuimige zee dankzij luchtbel en wetsuit (04/08/2022 - VRT NWS)
  De Spaanse kustwacht heeft in de Atlantische Oceaan een zeiler gered die 16 uur lang onder zijn omgeslagen boot lag. De Fransman bracht de nacht door in het ijskoude water, in een luchtbel onder zijn boot. De luchtbel maakte het mogelijk te ademen onder water.
  [naar artikel]
 42. BEKIJK - Gloednieuwe woonwijk in Gent toont energielandschap van de toekomst (02/06/2021 - VRT NWS)
  In het Gentse nieuwbouwproject "De Nieuwe Dokken" is vanochtend officieel het eerste slimme energie-netwerk geopend. De hele wijk wordt automatisch voorzien van stroom en warmte, hernieuwbaar en goedkoop. Het computer-systeem registreert namelijk automatisch wanneer de stroom het goedkoopst is en op dat moment wordt een wijk-batterij opgeladen. Voor de stroom ontvangt het wijksysteem soms zelfs geld in plaats van ervoor te moeten betalen.
  [naar artikel]
 43. Nieuwe explosies gehoord in Kiev, luchtalarm in heel Oekraïne (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn opnieuw Russische raketten afgevuurd richting de Oekraïense hoofdstad Kiev. Over heel het Oekraïense grondgebied gaat momenteel het luchtalarm af. De burgemeester van Kiev, Vitali Klitjsko, bevestigt dat er “infrastructuur” geraakt is, zonder meer details te geven. Op meerdere plaatsen is de elektriciteit uitgevallen en is er geen stromend water meer.
  [naar artikel]
 44. Te koop: eco-huis in Brussel (10/04/2019 - De Morgen)
  'Het huis der ontmoetingen' heet het project van de Brusselse vzw La Polyclinique de la Culture. Drijvende kracht Ive Van Bostraeten bouwde het een eerste keer een jaar geleden. De volgende weken staat het op PleinOPENair (POA) aan het RijksAdministratief Centrum. Het eco-huis voorziet in zijn eigen behoeften: stroom, warmte en zuiver water. Tijdens POA, dat vandaag begint, is het constant bewoond en biedt het onderdak aan muzikanten en kunstenaars.
  [naar artikel]
 45. STRAF. Canadese tiener overleeft ijskoude nacht dankzij zelfgemaakte iglo (20/01/2021 - Metro)
  Een 17-jarige Canadese tiener mag van geluk spreken dat hij over een paar survival skills beschikt. Hij raakte verdwaald tijdens een tocht door de sneeuw, maar kan zijn avontuur nog navertellen omdat hij in een zelfgemaakte sneeuwgrot voor de kou kon schuilen. De reddingsdiensten vonden de tiener na een ijskoude nacht. De jongen en zijn familie maakten een ritje op sneeuwscooters toen hij om een nog onbekende reden zijn familie uit het oog verloor. Bovendien kon hij de auto niet meer terugvinden. Zijn familie had ondertussen de reddingsdiensten op de hoogte gebracht van de verdwijning, maar de tiener wist zich wel te behelpen. Voldoende proviand Zo begon hij een grot te graven in de metershoge sneeuw, net groot genoeg zodat hij erin kon schuilen. Reddingswerkers troffen hem daar dan ook de volgende dag in aan, met nog wat eten en drinken. Op sociale media loven de reddingswerkers de survival skills van de Canadees. “Hij heeft het ons een stuk makkelijker gemaakt door op de plek te blijven waar hij verdwaald raakte.” We would like to commend the 17 year old missing snowmobiler from the search last night. This young man did everything… Geplaatst door South Cariboo Search & Rescue op Zondag 17 januari 2021 Lees ook : VIDEO. IJZINGWEKKEND! Skiër redt jonge vrouw die bedolven is onder sneeuw Het bericht STRAF. Canadese tiener overleeft ijskoude nacht dankzij zelfgemaakte iglo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Albertkanaal krijgt 6 groene waterkrachtcentrales (30/05/2018 - VRT NWS)
  Vlak bij de Godsheidesluizen op het Albertkanaal in Hasselt verrijst een gloednieuw pompstation. Het zal niet alleen water oppompen naar de hoger gelegen delen van het kanaal, maar zal ook groene stroom maken. Het station kan namelijk ook water naar beneden laten vallen: genoeg om de nabijgelegen sluizen én 500 gezinnen gedurende het hele jaar van stroom te voorzien.
  [naar artikel]
 47. Voor het eerst geen sneeuw maar regen op Groenland: wat betekent dit voor onze planeet? (29/08/2021 - Knack)
  Zeven miljard ton regen. Zo veel water viel er afgelopen maand op drie dagen tijd op Groenland, de hevigste regenval sinds de metingen begonnen in 1950. Het was ook de eerste keer dat er regen viel, en geen sneeuw, op de hoogste piek van Groenland.
  [naar artikel]
 48. Bijna alle huishoudens in Kiev hebben weer stroom (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het elektriciteitsnetwerk is in bijna heel Kiev weer hersteld. Het stadsbestuur meldt dat de werkzaamheden bijna voltooid zijn, vier dagen na de grote Russische aanval op de energievoorzieningen van de Oekraïense hoofdstad.
  [naar artikel]
 49. Eerste sneeuw gevallen in Vlaanderen (22/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Limburg is de eerste sneeuw van het jaar gevallen. Zowel in Sint-Truiden, Hasselt als in Genk ligt een dunne laag sneeuw op de weg. Wel zou het geen zuivere sneeuw zijn en gaat het mogelijk om ‘industriesneeuw’, een gevolg van de luchtvervuiling.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy