Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Ronaldo scoort - onder toeziend oog van Messi - als eerste op vijf WK's, maar wil daar weinig over kwijt: “Ik ben heel trots”

24/11/2022 - 21:51
"Ruzie met Manchester United of niet, contract ontbonden of niet: Cristiano Ronaldo (37) is niet van de wijs te brengen. En blijft maar records breken - dankzij z'n goal tegen Ghana is CR7 de eerste speler ooit die op vijf verschillende WK’s weet te scoren. Dat zag ook Lionel Messi (op een bepaalde manier). Ronaldo tekende na de wedstrijd present op de persconferentie... voor 2 minuten en 12 seconden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ronaldo scoort - onder toeziend oog van Messi - als eerste op vijf WK's, maar wil daar weinig over kwijt: “Ik ben heel trots” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ruzie met Manchester United of niet, contract ontbonden of niet: Cristiano Ronaldo (37) is niet van de wijs te brengen. En blijft maar records breken - dankzij z'n goal tegen Ghana is CR7 de eerste speler ooit die op vijf verschillende WK’s weet te scoren. Dat zag ook Lionel Messi (op een bepaalde manier). Ronaldo tekende na de wedstrijd present op de persconferentie... voor 2 minuten en 12 seconden. [naar artikel]


2. Ronaldo scoort, onder toeziend oog van Messi, als eerste op vijf WK's (maar ziet tegenstander wel z'n viering stelen) (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ruzie met Manchester United of niet, contract ontbonden of niet: Cristiano Ronaldo (37) is niet van de wijs te brengen. En blijft maar records breken - dankzij z'n goal tegen Ghana is CR7 de eerste speler ooit die op vijf verschillende WK’s weet te scoren. Dat zag ook Lionel Messi. Nu ja, op een bepaalde manier toch. [naar artikel]


3. LIVE (21u). El Clásico onder het toeziend oog van Cristiano Ronaldo, speelt Courtois een hoofdrol? (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag La Liga • Aftrap: 21u • Bernabéu • Eén Belg in Clásico: Thibaut Courtois [naar artikel]


4. LIVE. El Clásico onder het toeziend oog van Cristiano Ronaldo, speelt Courtois een hoofdrol? (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag La Liga • Aftrap: 21u • Bernabéu • Eén Belg in Clásico: Thibaut Courtois [naar artikel]


5. LIVE. El Clásico onder felle regen en het toeziend oog van Cristiano Ronaldo, Barça met balbezit (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 26ste speeldag La Liga • Aftrap: 21u • Bernabéu • Eén Belg in Clásico: Thibaut Courtois [naar artikel]


6. En dat onder toeziend oog van Barcelona-scouts: Chakvetadze scoort vierde goal in zes interlands (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Giorgi Chakvetadze blijft indruk maken. De AA Gent-speler scoorde in Andorra zijn vierde goal in zes interlands. Met een intikker aan de tweede... [naar artikel]


7. 'With a bang': de eerste van Benteke voor Palace bleef onder toeziend oog van kleine broer niet lang uit (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Of het een wat met het andere te maken heeft, is nog maar de vraag. Feit is wel dat Christian Benteke na de komst van Jonathan Benteke zijn [naar artikel]


8. De eerste van Benteke voor Palace bleef onder toeziend oog van kleine broer niet lang uit (10/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Of het een wat met het andere te maken heeft, is nog maar de vraag. Feit is wel dat Christian Benteke na de komst van Jonathan Benteke zijn [naar artikel]


9. REPORTAGE. Eerste verzelfstandigde Delhaize opent de deuren: goednieuwsshow onder toeziend oog van security en politie (10/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuwe start. Dat moest het vanmorgen worden in Denderleeuw, waar de eerste verzelfstandigde Delhaize de deuren opende. Wij waren erbij en zagen hoe de supermarktketen alles in het werk stelde om er een goednieuwsshow van te maken. Inclusief de nodige voorzorgsmaatregelen. [naar artikel]


10. Wauters wint onder toeziend oog van Johnson en Snoop Dogg: "Meer aandacht voor hen dan voor ons" (15/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Ann Wauters, een icoon in het basketbal, staat met de LA Sparks in de finale van de WNBA. Twee zeges zijn al binnen, nog één te gaan. Wij houden [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!