Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Ongerustheid in Brusselse wijk over volgende wedstrijd van Marokko: ‘Waar waren hun ouders?’

30/11/2022 - 09:09
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Ongerustheid in Brusselse wijk over volgende wedstrijd van Marokko: ‘Waar waren hun ouders?’ (30/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Brusselse politie zet zich schrap voor volgende WK-wedstrijd van Marokko: ‘De vrees is dat het nog erger wordt’ (28/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. ‘Familie, we gaan opnieuw rel schoppen op donderdag, ons amuseren zoals gisteren’: grote schrik over volgende wedstrijd van Marokko in Brusselse wijk (30/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. België-Marokko was ook: de kroeg vs. het theehuis. En ook die wedstrijd werd door Marokko gewonnen (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Café De Kroon in de Kerkstraat. Vzw Tanger in diezelfde Kerkstraat. Onze reporters beleefden de WK-match van zondag à la Belge én op zijn Marokkaans. Met zowel in Qatar als in Borgerhout dezelfde winnaar. [naar artikel]


5. Dienstplicht in Marokko ook voor Belgisch-Marokkaanse jongeren? Geen reden tot ongerustheid volgens ambassade (02/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Mogen de 70.000 à 100.000 Belgisch-Marokkaanse jongeren in ons land ook een oproepbrief voor het Marokkaanse leger verwachten? De militaire... [naar artikel]


6. Corona-ongerustheid over terugkeer uit Turkije en vooral Marokko: “Dit wordt een nieuwe test” (22/08/2021 - Het Nieuwsblad)

Brussel en Vilvoorde nemen extra coronamaatregelen voor de vakantieterugkeer uit Marokko en andere herkomstlanden. Vooral de situatie in Marokko baart zorgen, nu al 11,7 procent van de reizigers uit dat land positief test. “Deze terugkeer wordt een nieuwe test.” [naar artikel]


7. Brusselse metrostations preventief gesloten voor wedstrijd Marokko-Portugal (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Naar aanleiding van de kwartfinale tussen Marokko en Portugal op het WK Voetbal in Qatar, zal de MIVB enkele metrostations in Brussel preventief sluiten. Het gaat om de stations Lemonnier, Zwarte Vijvers en Anneessens, zo meldt de Brusselse openbaarvervoermaatschappij. Hetzelfde gebeurde eerder al voor de achtste finale tussen Marokko en Spanje. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!