In The Sky Is The Limit is Kempenaar Yves Maes (43) een vreemde eend in de bijt. Deze containermagnaat en afvalbaron uit Tessenderlo dineert niet met champagne op een exotisch strand of pronkt niet met een Rolex. Nee: deze workaholic start zijn werkdag al om 3u in de ochtend, waarna hij constant zijn omzetcijfers checkt. Hoewel hij beweert dat geld hem niet interesseert. Wat drijft hem dan wel? We vroegen het aan zijn moeder Mien, zijn partner Julie, zijn dochter Mette-Marie en zijn ex-werknemer Werner. [naar artikel]
In The Sky Is The Limit is Kempenaar Yves Maes (43) een vreemde eend in de bijt. Deze containermagnaat en afvalbaron uit Tessenderlo dineert niet met champagne op een exotisch strand of pronkt niet met een Rolex. Nee: deze workaholic start zijn werkdag al om 3 uur in de ochtend, waarna hij constant zijn omzetcijfers checkt. Hoewel hij beweert dat geld hem niet interesseert. Wat drijft hem dan wel? We vroegen het aan zijn moeder Mien, zijn partner Julie, zijn dochter Mette-Marie en zijn ex-werknemer Werner. [naar artikel]
Januari is klassiek de maand van de nieuwjaarsrecepties en -wensen. En voor het vijfde jaar op een rij ook voor minderbedeelden in onze provincie. Zij mochten woensdagmiddag aanschuiven voor stoofvlees met frieten in de Hasseltse Alverberg. Een initiatief van Innocenti in samenwerking met vzw De Brug. [naar artikel]
Er bestaat geen twijfel over: stoofvlees-friet is wat de Vlaming het allerliefste eet. Van weinig gerechten bestaan zo veel verschillende [naar artikel]
De Toverfluit in Halle vierde zaterdag haar zestigste verjaardag. Uitbaters Eddy en Rita trakteerden al hun gasten op friet met stoofvlees. De baandancing staat al een jaar over te nemen. Alle gasten willen dat De Toverfluit in zijn huidige vorm blijft bestaan. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
Fietsliefhebbers met een hongertje kunnen voortaan terecht bij bistronomie ‘Odiel’ aan de Velodroom in Heusden-Zolder. “We hebben aangepaste menu’s voor sporters, maar even goed stoofvlees met friet.” De naam Odiel is inderdaad een eerbetoon aan een Belgische wielerlegende. [naar artikel]
Een drummer met dwerggroei. Een economiste die schoonheidsspecialiste werd. Een feminist, een cafébaas en een bedrijfsdirecteur. Diverser was het deelnemersveld in ‘De mol’ nog nooit. Presentator Gilles De Coster (39) stelde een week voor het startschot zijn tien spelers voor in ‘Café De Mol’. Vanaf zondag 8 maart gaan zij in Griekenland op jacht naar geld én een verrader. Want ook dit jaar belazert één van hen de boel. Maak hier kennis met alle kandidaten, en dus ook de mol. [naar artikel]
Aan de andere kant van de oceaan worden er heuse wedstrijden rond georganiseerd: om ter snelst iets proberen opeten. Ook Viktor en Francesco besluiten zo’n uitdaging aan te gaan. Ze kiezen in plaats van hotdogs wel voor een écht Belgisch gerecht: stoofvlees. Hoe snel steken ze dit stoofpotje naar binnen? En hoe hebben ze dit getraind? [naar artikel]
De nieuwe Encyclopedie van de Vlaamse Beweging biedt een panoramische kijk op een Vlaanderen dat al eeuwen bestaat maar in een paar decennia wezenlijk is veranderd. The post De nieuwe ‘Encyclopedie van de Vlaamse Beweging’: zonder Theo Francken maar met stoofvlees appeared first on Knack. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.