De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Binnenkort op tv: Tom Waes duikt in geschiedenis van Vlaanderen voor nieuwe reeks

Het Laatste Nieuws

06/12/2022 - 10:56

Tom Waes (54) is helemaal klaar om het scherm te veroveren met zijn nieuwe reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. In deze documentairereeks, die doorspekt wordt met historische reconstructies, zoekt Waes uit wat er zich sinds de aankomst van de eerste Homo sapiens heeft afgespeeld, op de 14.000 vierkante kilometer die we vandaag Vlaanderen noemen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tom Waes komt met nieuwe unieke reeks over de geschiedenis van Vlaanderen (22/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Geen ‘luilekkere’ zomer voor Tom Waes (52), want sinds vorige week is hij gestart met de opnames van zijn nieuwe reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. In deze documentairereeks - die doorspekt zal zijn met historische re-enactments - zoekt Waes uit wat er zich hier sinds de aankomst van de eerste Homo sapiens heeft afgespeeld, op de 14.000 vierkante kilometer die we vandaag Vlaanderen noemen.
  [naar artikel]
 2. Tom Waes geniet op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: "De kracht om lang bezig te zijn als tv-gezicht is jezelf voortdurend opnieuw uitvinden” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. "Noem het gerust 'Tijdreizen Waes'", klinkt het tussen twee opnames door. En hoewel we een heel stuk terugkeren in de geschiedenis, moet ook hier alles coronaproof verlopen. “Ik ben met meer dan 250 testen allicht de meest geteste mens van Vlaanderen.”
  [naar artikel]
 3. Tom Waes reist van prehistorie naar nu: tiendelige reeks op Eén frist geschiedkundige kennis op (30/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Hoeveel neanderthaler zit er in Tom Waes? Ook dat komt u te weten in de Eén-serie Het verhaal van Vlaanderen waarin Waes door de geschiedenis van onze contreien struint. De opnameploeg van wat je Tijdreizen Waes kunt noemen, kampeerde gisteren in het Nederlandse Dongen. “Je waant je in het ijzertijdperk. Wat ben ik een gelukzak dat ze mij voor deze reeks hebben gekozen.”
  [naar artikel]
 4. Tom Waes op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: “Je zou het ‘Tijdreizen Waes’ kunnen noemen, het dekt perfect de lading” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. “Het mooie aan zo lang in het vak zitten is dat je jezelf altijd kan heruitvinden”, klinkt het tussen twee opnames door. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. En hoewel we een heel stuk terugkeren in de geschiedenis, moet ook hier alles coronaproof verlopen. “Ik ben met meer dan 250 testen allicht de meest geteste mens van Vlaanderen.” Wij gingen alvast een kijkje nemen op de set.
  [naar artikel]
 5. Tom Waes op de set van 'Het verhaal van Vlaanderen’: “Ik ben allicht de meest geteste mens van het land” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het mooie aan zo lang in het vak zitten is dat je jezelf altijd kan heruitvinden.” Na 'Undercover' en 'Reizen Waes Vlaanderen' werkt Tom Waes (52) alweer aan een groot project. Daarvoor combineert hij zijn skills als acteur en presentator. Voor een nieuwe Eén-reeks wordt hij de man die 'live' de geschiedenis van Vlaanderen sinds de eerste homo sapiens ontdekt. Wij brachten een bezoek aan de coronaproof set en spraken met Tom, die ook vertelt hoe het verder moet met ‘Reizen Waes’ en ‘Undercover’.
  [naar artikel]
 6. Nieuwe ‘Reizen Waes’ trekt door Vlaanderen (20/04/2020 - De Morgen)
  Tom Waes gaat deze zomer uitzoeken of je ook in eigen land op avontuur kunt in de reeks Reizen Waes: Vlaanderen. Dat vertelt de tv-maker in Vandaag op Eén.
  [naar artikel]
 7. Tom Waes filmt in Nederland tussen de dappersten aller Galliërs (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hoeveel Neanderthaler zit er in Tom Waes? Ook dat komt u te weten in de Eén-serie Het verhaal van Vlaanderen, waarin Waes door de geschiedenis van onze contreien struint. De ­opnameploeg van wat je ‘Tijdreizen Waes’ kan noemen, kampeerde gisteren in het Nederlandse Dongen. “Je waant je in het ijzertijdperk. Wat ben ik een gelukzak dat ze mij voor deze reeks gekozen hebben.”
  [naar artikel]
 8. BEKIJK - Tom Waes: “Ik ben een tijdreiziger die in zijn gewone kleren door de geschiedenis wandelt” (27/07/2021 - VRT NWS)
  Tv-maker Tom Waes werkt aan de opnames van "Het verhaal van Vlaanderen". De tv-reeks wordt een mix van fictie en non-fictie die de geschiedenis van Vlaanderen tot leven brengt, van de prehistorie tot de Tweede Wereldoorlog. Vandaag werd er gedraaid in het Openluchtmuseum Bokrijk. Onze reporter Gitte Van Hoyweghen was erbij. Bekijk hierboven haar verslag.
  [naar artikel]
 9. Tom Waes gaat ‘Reizen Waes’ maken in Nederland (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ heeft Tom Waes duidelijk geïnspireerd voor nog meer reizen dicht bij huis. Binnenkort gaat de presentator namelijk op trot door Nederland. Het nieuwe ‘Reizen Waes: Nederland’ zal in het najaar te zien zijn op Eén.
  [naar artikel]
 10. Tom Waes in docu over Vlaamse geschiedenis (12/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Naast een seizoen van Reizen Waes over Nederland werkt Tom Waes (52) aan een fonkelnieuw programma: Het verhaal van Vlaanderen.
  [naar artikel]
 11. De eerste Vlamingen hadden een kleurtje en schrik voor de holenbeer: wat de docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ ons leert (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Elke zondagavond duikt Tom Waes in de geschiedenis van Vlaanderen. Kosten noch moeite werden gespaard voor de prestigieuze reeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Maar welk verhaal valt er precies te vertellen? En welke belangrijke gebeurtenissen vonden er in onze streek plaats? “Eén van de verhandelde ‘producten’ waren slaven.”
  [naar artikel]
 12. Tom Waes vangt muskusratten in ‘Reizen Waes’: “En daarna eet ik ze op. Met veel saus” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Gentse waterzooi, in Oost-Vlaanderen is er nog een andere culinaire klassieker. Dat ontdekt Tom Waes (52) zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’.
  [naar artikel]
 13. Tom Waes vangt muskusratten in ‘Reizen Waes’: “En daarna eet ik ze op. Met veel saus” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Gentse waterzooi, in Oost-Vlaanderen is er nog een andere culinaire klassieker. Dat ontdekt Tom Waes (52) zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’.
  [naar artikel]
 14. Tom Waes trekt voor nieuwe ‘Reizen Waes’ naar Nederland (14/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes steekt nog dit jaar de grens over om bijzondere plekken en aparte gewoontes in Nederland te ontdekken. Dat moet een nieuwe reeks van Reizen Waes opleveren.
  [naar artikel]
 15. VRT hoorde nog niets van drugsbaron over nieuwe reeks met Tom Waes (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De opnames van de nieuwe VRT-reeks Undercover met Tom Waes gaan gewoon door. Drugsbaron Janus van Wesenbeeck, op wie het scenario gebaseerd is, wil de reeks tegenhouden. Maar zijn advocaat heeft de VRT nog niet gecontacteerd.
  [naar artikel]
 16. VRT hoorde nog niets van drugsbaron over nieuwe reeks met Tom Waes (06/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De opnames van de nieuwe VRT-reeks Undercover met Tom Waes gaan gewoon door. Drugsbaron Janus van Wesenbeeck, op wie het scenario gebaseerd is, wil de reeks tegenhouden. Maar zijn advocaat heeft de VRT nog niet gecontacteerd.
  [naar artikel]
 17. Nicolas Cage duikt voor nieuwe Netflix-reeks in de geschiedenis van scheldwoorden (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nicolas Cage (56) heeft een nieuwe job te pakken. De acteur zal een nieuw programma op Netflix gaan presenteren: ‘History of Swear Words’. En zoals de titel al aangeeft, duikt hij daarvoor in de geschiedenis van bekende Engelstalige scheldwoorden.
  [naar artikel]
 18. Tom Waes ontrafelt 23.000 jaar geschiedenis in ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - De Morgen)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen. Een voorproefje van wat het gaat worden.
  [naar artikel]
 19. Echte leraren geschiedenis over hun ‘collega’ Tom Waes: “Als ik het geld had, liet ik de slag van Waterloo ook naspelen op de speelplaats” (08/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes is sinds ‘Het verhaal van Vlaanderen’ op slag de bekendste en populairste leraar geschiedenis van deze kontreien. Wij spraken twee echte leerkrachten geschiedenis die het met iets minder applaus, subsidies en loon doen, maar met minstens evenveel enthousiasme. “Wel jammer dat Waes in interviews een beetje een negatief beeld ophangt van geschiedenis op school.”
  [naar artikel]
 20. IN BEELD. Tom Waes poseert met enkele Romeinse soldaten op de première van ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een prestigieus project verdient een grootse première. Die was er in Brussel voor ‘Het verhaal van Vlaanderen’. In de Koninginnegalerij -noblesse oblige- ontving gastheer Tom Waes tal van vrienden en collega’s voor een eerste glimp van de tiendelige reeks die op de eerste dag van het nieuwe jaar naar buiten mag. “Dit is inderdaad wel spannend", aldus Waes. “Het is een groots project, maar -ik hoop- vooral een reeks die ertoe doet. Al hoop ik vooral dat we hiermee de jeugd aanspreken en hun interesse voor geschiedenis, cultuur en musea kunnen aanwakkeren.” Onder meer Peter van de Veire, Xavier Taveirne andere collega’s wilden de eerste aflevering voor geen geld missen.
  [naar artikel]
 21. Tom Waes kampeert in Doel en racet met een slede door Limburg (23/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zijn vliegtickets voor het vijfde seizoen van Reizen Waes waren al geboekt, maar de luchthavens sloten nog voor hij z’n koffer kon pakken. Geen avonturen in het buitenland voor Tom Waes dit jaar. Wat hij meemaakte tijdens z’n staycation ziet u binnenkort in Reizen Waes: Vlaanderen.
  [naar artikel]
 22. 23.000 jaar geschiedenis in 10 uur televisie: Tom Waes is verteller in docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen.
  [naar artikel]
 23. Tom Waes maakt Reizen Waes Nederland: “We spreken dezelfde taal maar daar houdt het op” (17/07/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op Eén kun je vanaf vandaag nog eens genieten van Reizen Waes Vlaanderen, maar Tom Waes zelf zit ondertussen al een land verder. “De opnames in Nederland zijn net achter de rug en het belooft een verrassende reeks te worden”, zegt Waes. Al was het maar omdat hij aanbelde bij Linda de Mol… die net in haar blootje stond. “Haar reactie zegt veel over het verschil tussen Nederland en Vlaanderen.”
  [naar artikel]
 24. Tom Waes gaat muskusratten vangen: “En daarna eet ik ze op. Met veel saus” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vergeet Gentse waterzooi, in Oost-Vlaanderen is er nog een andere culinaire klassieker. Dat ontdekt Tom Waes (52) zondagavond in een nieuwe aflevering van ‘Reizen Waes: Vlaanderen’.
  [naar artikel]
 25. Tom Waes trekt voor nieuwe "Reizen Waes" naar Nederland (15/01/2021 - VRT NWS)
  Tom Waes gaat dit jaar nog op zoek naar bijzondere plekken en aparte gewoontes in Nederland voor een nieuw seizoen van "Reizen Waes". De reeks zal in september te zien zijn bij de Nederlandse omroep VPRO, die de reeks mee produceert. Later dit najaar komt ze ook op Eén.
  [naar artikel]
 26. Wat je niet zag in ‘Reizen Waes Vlaanderen’: Tom Waes kiest de zes leukste items die sneuvelden op de montagevloer (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Naast de succesvolle tv-reeks op Een is er nu ook het boek ‘Reizen Waes Vlaanderen’. Daarin neemt Tom Waes je mee achter de schermen, geeft hij tekst en uitleg bij grappige en beklijvende scènes en toont hij ook die items die het scherm net niet haalden. Van een West-Vlaamse taalcursus over Thaise bruiden tot de Marollen. Daarom, de zes leukste geschrapte items.
  [naar artikel]
 27. 23.000 jaar geschiedenis in 10 uur televisie: Tom Waes is verteller in docureeks ‘Het verhaal van Vlaanderen’ (11/05/2021 - De Morgen)
  De complexe Vlaamse geschiedenis, van de prehistorie tot de 21ste eeuw, in 10 uur televisie gieten. Dat is de 'challenge' die Tom Waes (52) heeft aanvaard. Vanaf augustus gaat de presentator haast fulltime aan de slag voor 'Het verhaal van Vlaanderen', een prestigieuze docureeks voor Eén die in 2022 op tv moet komen. Een voorproefje van wat het gaat worden.
  [naar artikel]
 28. Tom Waes: “Het feit dat ik zoveel weg ben is een zegen voor onze relatie” (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Tom Waes al aan het werk zag in de nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’, weet dat hij op zijn vijftigste nog altijd het gevaar niet schuwt. “Zulke...
  [naar artikel]
 29. Tom Waes in de dichtstbevolkte stad ter weremd (24/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor de start van zijn nieuwe reeks van ‘Reizen Waes: wereldsteden’ trekt Tom Waes (53) richting Azië. Want enkele van de allergrootste steden ter wereld liggen in India.
  [naar artikel]
 30. Op zoek naar meer verhalen van Vlaanderen: ga Tom Waes achterna in de mooiste geschiedkundige musea (04/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zondag is de laatste aflevering van ‘Het verhaal van Vlaanderen’ te zien. De tv-reeks heeft controverse losgeweekt, maar vooral veel kijkers gelokt. Meer nog: in historische musea stellen ze een toenemende interesse voor geschiedenis vast. En dat schrijven ze toe aan Tom Waes. Als hij je interesse heeft gewekt, dan kan je onder meer terecht op deze selectie van locaties voor meer verhalen.
  [naar artikel]
 31. Op zoek naar meer verhalen van Vlaanderen: ga Tom Waes achterna in de mooiste geschiedkundige musea (05/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zondag is de laatste aflevering van ‘Het verhaal van Vlaanderen’ te zien. De tv-reeks heeft controverse losgeweekt, maar vooral veel kijkers gelokt. Meer nog: in historische musea stellen ze een toenemende interesse voor geschiedenis vast. En dat schrijven ze toe aan Tom Waes. Als hij je interesse heeft gewekt, dan kan je onder meer terecht op deze selectie van locaties voor meer verhalen.
  [naar artikel]
 32. Tom Waes maakt nieuwe ‘Reizen Waes’ … in Vlaanderen (21/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Met een beroep als wereld-reiziger kom je niet ver in tijden van corona. Maar aangezien stilzitten niet Tom Waes’ grootste specialiteit is, gooit hij het over een andere boeg: hij draait deze zomer zijn avontuurlijke reisreeks in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 33. Tom Waes leert West-Vlaams en verorbert muskusrat in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (51) is bijna halfweg de opnames van 'Reizen Waes: Vlaanderen'. Deze zomer reist hij door alle Vlaamse provincies, op zoek naar straffe...
  [naar artikel]
 34. IN BEELD. Tom Waes verkent Vlaanderen voor nieuw seizoen ‘Reizen Waes’ (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes (51) is momenteel bijna halverwege de opnames voor ‘Reizen Waes: Vlaanderen’. Deze zomer reist hij door alle Vlaamse provincies, op zoek...
  [naar artikel]
 35. Dit zijn de eerste beelden een nieuwe reeks 'Reizen Waes' (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar verschijnt het vierde seizoen van 'Reizen Waes'. Daarin bezoekt de Tom Waes (49) uitsluitend landen in Europa. Eén loste daarvan de...
  [naar artikel]
 36. Dit zijn de eerste beelden van een nieuwe reeks 'Reizen Waes' (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar verschijnt het vierde seizoen van 'Reizen Waes'. Daarin bezoekt de Tom Waes (49) uitsluitend landen in Europa. Eén loste daarvan de...
  [naar artikel]
 37. Van onbekende hobby's tot rare gerechten of speciale plekjes: Tom Waes maakt Vlaamse "Reizen Waes" (20/04/2020 - VRT NWS)
  Corona of geen corona: Tom Waes maakt een nieuwe reeks van "Reizen Waes" deze zomer. Verre reizen zitten er deze zomer niet meer in, maar hij maakt van de nood een deugd, en gooit het roer radicaal om: in "Reizen Waes: Vlaanderen" gaat hij op zoek naar avontuur en bijzondere plekjes hier bij ons. Dat heeft hij zonet aangekondigd in "Vandaag".
  [naar artikel]
 38. Tom Waes start vanavond met tijdreis in "Het verhaal van Vlaanderen": hoe maak je een geschiedenisprogramma over Vlaanderen van de prehistorie tot nu?  (01/01/2023 - VRT NWS)
  Vanavond gaat op Eén "Het verhaal van Vlaanderen" van start. Presentator Tom Waes zoekt deze keer geen exotische oorden op, maar reist als het ware doorheen de geschiedenis van onze regio. Aan de documentairereeks is drie jaar lang gewerkt met de hulp van honderden experts. VRT NWS sprak met de makers over hoe ze tienduizenden jaren geschiedenis, van de prehistorie tot nu, in tien afleveringen tot leven wisten te brengen.
  [naar artikel]
 39. Kan het nieuwe programma van Tom Waes vrouwen verleiden om bij het leger te gaan? (27/11/2019 - De Morgen)
  Een win-winsituatie voor het leger en de VRT. Dat is Kamp Waes, de nieuwe reeks met Tom Waes over de Special Forces. Waar Defensie promo kan maken voor de rekrutering, krijgt Eén spectaculaire televisie. Maar krijgen deze elitesoldaten ook meer vrouwen onder de wapens?
  [naar artikel]
 40. Tom Waes zoekt het avontuur voor het eerst dicht bij huis in ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen verre reizen in 2020. Dat gold natuurlijk ook voor Vlaanderens bekendste avonturier, Tom Waes (52), die al snel besloot om het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes' in eigen land op te nemen. Het resultaat is vanaf zondag 3 januari te zien op Eén.
  [naar artikel]
 41. Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe Radio 2-ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’ kregen Peter Van de Veire (51) en zijn sidekick, ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen, het gezelschap van de bekendste leraar geschiedenis van Vlaanderen, Tom Waes (54). Hij droeg toevallig de jas die hij steeds draagt in Eén-programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’, een kans die gastheer Peter niet kon laten liggen. “Mogen wij die hebben?”
  [naar artikel]
 42. Tom Waes blijft in Europa voor vierde reeks 'Reizen Waes': “DE EU hangt met spuug en paktouw aan elkaar” (14/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  ’Reizen Waes’ heeft al naar vele onbekende, exotische of bijna onmogelijke bestemmingen geleid. Voor de vierde reeks bleef Tom Waes in Europa. “Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te reizen om fijne en verrassende ervaringen op te doen.”
  [naar artikel]
 43. Televisiemaker Tom Waes: 'Willen we echt een tv-reeks waarin iedereen mondmaskers draagt?' (10/05/2020 - Knack)
  Op 17 mei is Tom Waes op Eén te zien in Reizen Waes blijft thuis, nadien volgt de minireeks Reizen Waes: Japan. Maar hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 18 minuten en 34 seconden nodig.
  [naar artikel]
 44. ‘Reizen Waes’, de Schoten-editie (04/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes vertelde bij ‘Van Gils & gasten’ over het nieuwe seizoen van ‘Reizen Waes’. Daarvoor reisde hij rond in Europa. Of er een volgende reeks...
  [naar artikel]
 45. Fictiereeks met Tom Waes onder vuur: drugsbaron van Wesenbeeck wil televisieserie tegenhouden (05/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe reeks op Eén zal Tom Waes een Belgische undercoveragent vertolken die samen met een Nederlandse collega infiltreert in het
  [naar artikel]
 46. Eén man wil de nieuwe fictiereeks met Tom Waes van het scherm houden (04/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Waes speelt de hoofdrol in de nieuwe Eén-reeks ‘Undercover’, waarvan de opnames op 6 juni zijn gestart. Waes speelt de Belgische undercoveragent Bob Lemmens, die ­samen met zijn Nederlandse collega onderduikt in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland. Maar één man probeert de serie nu van het scherm te houden.
  [naar artikel]
 47. Eén man wil de nieuwe fictiereeks met Tom Waes van het scherm houden (04/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes speelt de hoofdrol in de nieuwe Eén-reeks ‘Undercover’, waarvan de opnames op 6 juni zijn gestart. Waes speelt de Belgische undercoveragent Bob Lemmens, die ­samen met zijn Nederlandse collega onderduikt in het drugsmilieu in de grensstreek België-Nederland. Maar één man probeert de serie nu van het scherm te houden.
  [naar artikel]
 48. Tom Waes wordt buur van drugsbaron in ‘Undercover’ (18/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De baard van Tom Waes (48) is stilaan vol genoeg voor de fictiereeks ‘Undercover’, waarvan de opnames binnenkort starten in onder meer Lommel, Paal en Tessenderlo. Waes speelt in de nieuwe Eén-reeks de Belgische undercoveragent Bob Lemmens die samen met zijn Nederlandse collega Kim (Anna Drijver) onderduikt in het drugsmilieu in de grensstreek. Ze hebben het gemunt op een Nederlandse drugsbaron die een luxueuze villa heeft in Lommel, maar veel liever in zijn chalet vertoeft op een camping in de buurt. Bob en Kim gaan naast de chalet van de drugsbaron wonen in de hoop zijn vertrouwen te winnen.
  [naar artikel]
 49. Tom Waes: “Ik veroordeel koppels niet die altijd ’s avonds naast mekaar in de zetel zitten. Maar op den duur raakt die liefde dan toch afgevlakt, durf ik denken” (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Tom Waes al aan het werk zag in de nieuwe reeks van ‘Reizen Waes’, weet dat hij op zijn vijftigste nog altijd het gevaar niet schuwt. “Zulke...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy