Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Verslagen Louis van Gaal sneert naar spelers die strafschop misten: “We hebben een heel jaar op penalty’s geoefend en dan verknal je het toch”

09/12/2022 - 23:59
"Een nieuw penaltytrauma voor Nederland. Na de halve finale op het WK 2014 verloren ze nu ook de kwartfinale van het WK 2022 van Argentinië na strafschoppen. Louis van Gaal reageerde meteen na de wedstrijd emotioneel. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Verslagen Louis van Gaal sneert naar spelers die strafschop misten: “We hebben een heel jaar op penalty’s geoefend en dan verknal je het toch” (09/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Een nieuw penaltytrauma voor Nederland. Na de halve finale op het WK 2014 verloren ze nu ook de kwartfinale van het WK 2022 van Argentinië na strafschoppen. Louis van Gaal reageerde meteen na de wedstrijd emotioneel. [naar artikel]


2. Daarom was de Luikse aanhang razend: Zulte Waregem krijgt strafschop na strafschop (21/09/2017 - Sporza)

4.000 enthousiaste Luikse fans waren woensdag afgezakt naar Rocourt om hun ploeg naar de volgende ronde te schreeuwen. Maar hun vreugde ging over in woede. [naar artikel]


3. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]


4. Had Standard een strafschop moeten krijgen? Lambrecht fluit eerst strafschop, maar bedenkt zich na bekijken van de beelden (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent was de betere ploeg tegen een zwak Standard, maar bleef steken op een 0-0 onder. Twintig minuten voor tijd schrokken de Buffalo’s plots op toen scheidsrechter Erik Lambrecht de bal op de stip legde voor hands van Ngadeu. De VAR riep Lambrecht echter naar het scherm en na het bekijken van de beelden herzag hij zijn beslissing. [naar artikel]


5. Janssen krijgt strafschop na licht contact met Slimani, Alderweireld glijdt uit bij zijn strafschop (19/02/2024 - Sporza)

[naar artikel]


6. Bruid heeft maanden geoefend op deze verrassing voor haar man (06/10/2016 - Het Belang van Limburg)

De Canadese Melissa Molinaro stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar grote liefde Bryan. Samen met een paar vriendinnen trapte ze het feest op gang met een verrassingsact van formaat: ze lieten zich volledig gaan op ‘Upgrade You’, een nummer van Beyoncé. [naar artikel]


7. Schrijvers na gelijkmakende penalty: "Ik heb er wat op geoefend door de week" (19/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Reacties na Waasland-Beveren - KV Kortrijk [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!