Belisia blijft na leuke match steken op 2-2-gelijkspel tegen Lyra-Lierse

11/12/2022 - 18:47
"Belisia bleef na een aantrekkelijke wedstrijd steken op een gelijkspel, maar leverde tegen een loopsterk Lyra-Lierse wel een degelijke prestatie af. “Correcte uitslag, al hadden wij de betere kansen”, zei interim-coach Jan Schoefs."

1. Belisia blijft na leuke match steken op 2-2-gelijkspel tegen Lyra-Lierse (11/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Belisia bleef na een aantrekkelijke wedstrijd steken op een gelijkspel, maar leverde tegen een loopsterk Lyra-Lierse wel een degelijke prestatie af. “Correcte uitslag, al hadden wij de betere kansen”, zei interim-coach Jan Schoefs. [naar artikel]

2. TWEEDE AFDELING. Leider Hades blijft steken op gelijkspel, Belisia nadert (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

De titelstress heeft toegeslagen. Leider Hades kon thuis niet winnen van Racing Mechelen. Belisia deed dat wel bij KV Mechelen B, waardoor het tot op drie punten nadert van de Hasselaren. Volgende week zondag staan Belisia en Hades recht tegenover elkaar. Tongeren en Sporting Hasselt mochten vieren, terwijl Bocholt diep in de blessuretijd onderuit ging bij titelkandidaat Cappellen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede afdeling VV B van dit weekend. [naar artikel]

3. TWEEDE AFDELING. Belisia blijft steken op gelijkspel, Tongeren lijdt derde nederlaag op een rij (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond verloor Tongeren voor de derde keer op een rij en zakt zo verder richting middenmoot. Belisia kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen City Pirates. Lange tijd leken de Bilzenaren op weg naar de overwinning, maar in de 86ste minuut maakten de Antwerpenaren gelijk. Ook voor Hades zat het venijn in de staart. De Hasselaren slikten in de 93ste minuut de 2-3 tegen Lebbeke. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede afdeling VV B van dit weekend. (matr/rusm/edst/frba) [naar artikel]

4. Quadflieg bezorgt Belisia met vroege goal zege tegen Lebbeke en leidersplaats: ”Niet het beste Belisia” (05/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Belisia staat na welgeteld één week opnieuw aan de leiding. In een matige partij haalden de Bilzenaren het tegen Lebbeke dankzij een vroege goal van Quadflieg. [naar artikel]

5. Belisia blijft ongeslagen leider na gelijkspel op veld van Berchem (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Belisia - al acht matchen ongeslagen - blijft leider, maar door het gelijkspel tegen Berchem met nog slechts één punt voorsprong. Het zag er nochtans geruime tijd naar uit dat de Bilzenaren de drie punten mee naar huis zouden pakken. Ernens opende de score rond het halfuur, maar in de slotfase kwam de thuisploeg langszij. Belisia-coach Mirko Licata startte net als de week voordien tegen City Pirates met het duo Suarez-Valcke in de spits, maar dat resulteerde deze keer niet in een resem goals. [naar artikel]

6. Yuya Kubo blijft met Japan blijft op gelijkspel steken tegen Irak (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)

Japan heeft vandaag slechts 1-1 gelijkgespeeld bij Irak in een kwalificatieduel voor het WK voetbal van volgend jaar. In de achtste wedstrijd van [naar artikel]

7. Lukaku blijft goals vrolijk tellen, United blijft steken op gelijkspel (09/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Man United verspeelde bij Stoke de eerste punten van het seizoen, maar Romelu Lukaku (24) blijft de doelpunten vrolijk tellen. Vier in vier in de [naar artikel]

8. AA Gent blijft steken op gelijkspel in Oekraïne maar blijft wel mee op kop in Europa League (03/10/2019 - Het Belang van Limburg)

AA Gent heeft zijn tweede groepswedstrijd in de Europa League niet kunnen winnen: 1-1 werd het op bezoek bij het Oekraïense Oleksandriya. Depoitre had de Buffalo’s nochtans vroeg op voorsprong gebracht maar zelfs een sterke Kaminski kon de gelijkmaker niet voorkomen. Nadien maakte Gent nog aanspraak op de zege maar scoren lukte niet meer. In de andere wedstrijd in Groep I kon Wolfsburg eveneens niet winnen, waardoor de Buffalo’s wel mee op kop blijven in hun poule. [naar artikel]

9. Patro blijft steken op gelijkspel: “Alles blijft open” (10/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een eerste dreiging van Terwingen vond de youngster midden eerste helft via hoekschop Renson die onhoudbaar binnen kopte: 0-1. Patro controleerde verder probleemloos de wedstrijd tot Renquin net voor rust de allereerste thuiskans benutte: 1-1. De gelijkmaker gaf veel vertrouwen aan de thuisploeg die in de tweede helft plots zelfs kansjes kreeg. Deze verzilveren lukte Lauwrensens, Abderrahmane en Habbas niet. Patro flirtte nog met winst toen Bounou op hoekschop de bal net voor de doellijn dropte. Massengo miste van dichtbij. “Al bij al wellicht een terecht gelijkspel,” geeft Jordan Renson, die voor de tweede keer scoorde, ridderlijk toe. “Al blijft het jammer dat we de wedstrijd die we zo stevig controleerden, nog uit handen gaven. De gelijkmaker viel op een voor Francs Borains ideaal moment en gaf hen een enorme boost. Met nog drie wedstrijden te gaan staan we nu op drie punten van de leider. Alles blijft open,” behoudt Renson alle vertrouwen.  [naar artikel]