Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Luchtalarm in heel Oekraïne, mogelijk nieuwe Russische aanvallen

21/12/2022 - 13:42
"In heel Oekraïne gaat het luchtalarm af om te waarschuwen voor mogelijke Russische aanvallen. Volgens Oekraïense bronnen zouden in Rusland gevechtsvliegtuigen zijn opgestegen. Voorlopig is er nog geen sprake van directe aanvallen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Luchtalarm in heel Oekraïne, mogelijk nieuwe Russische aanvallen (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

In heel Oekraïne gaat het luchtalarm af om te waarschuwen voor mogelijke Russische aanvallen. Volgens Oekraïense bronnen zouden in Rusland gevechtsvliegtuigen zijn opgestegen. Voorlopig is er nog geen sprake van directe aanvallen. [naar artikel]


2. Twee aanvallen per dag, mogelijk ook met uw computer Twee aanvallen per dag, mogelijk ook met uw computer (06/02/2018 - Metro)

Hackers vuren gemiddeld twee aanvallen per dag af op klanten in het Telenet-netwerk. Dat maakt de internetprovider zelf bekend, schrijft Het Laatste Nieuws vandaag. De zogeheten DDoS-aanvallen worden uitgevoerd door vele duizenden besmette computers van onschuldige burgers – mogelijk ook uw computer – tegelijk hetzelfde te laten doen. In 2017 registreerde Telenet 800 DDoS-aanvallen in […] [naar artikel]


3. Live - Eén dag na Russisch bevel om aanvallen op te voeren: luchtalarm en ‘zeker tien explosies’ in Mikolajiv (17/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. 32 doden onder wie leiders ‘Islamitische Jihad’ bij Israëlische aanvallen op Gazastrook, luchtalarm in Jeruzalem (07/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Twee doden bij Oekraïense drone-aanvallen in Rusland, nog altijd aanvallen van pro-Oekraïense milities aan Russische grens  (14/03/2024 - VRT NWS)

In de Russische grensregio Belgorod zijn zeker 2 doden gevallen na Oekraïense drone-aanvallen de voorbije nacht en deze voormiddag. Aan de grens tussen Rusland en Oekraïne zijn er ook nog altijd gevechten tussen Russische strijders die voor Oekraïne vechten en het Russische leger. De druk wordt opgevoerd in de aanloop naar de presidentsverkiezingen in Rusland die morgen beginnen. [naar artikel]


6. BEKIJK - Bewakingsbeelden tonen inval Russische troepen, brand op luchthaven en luchtalarm in Oekraïense hoofdstad Kiev (24/02/2022 - VRT NWS)

Russische militaire groepen zijn Oekraïne binnengevallen. Op beelden van een bewakingscamera aan de grens is te zien hoe tanks en zware voertuigen de grens oversteken. Hieronder verzamelen we de opvallendste beelden: [naar artikel]


7. LIVE. Kiev bestookt met raketten, gewonden na raketinslag bij flatgebouw, “Russische grondtroepen op zo'n dertig kilometer van hoofdstad”, luchtalarm in westerse stad Lviv (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Waar al maanden voor werd gevreesd, wordt werkelijkheid: het conflict tussen Oekraïne en Rusland is geëscaleerd tot het punt van een grootschalige Russische invasie van het Oost-Europese land. Volg alle laatste ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


8. Live - Luchtalarm boven bijna heel Oekraïne • Doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Luchtalarm boven heel Oekraïne, doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

In heel Oekraïne geldt momenteel het luchtalarm. Een woordvoerder van de Oekraïense luchtmacht bevestigt dat Rusland een nieuwe golf raketaanvallen heeft gelanceerd. Inwoners in heel het land wordt gevraagd binnen te blijven en waar mogelijk een schuilplaats op te zoeken. Ook in hoofdstad Kiev gaat het luchtalarm. “Negeer het niet”, zegt Andrej Jermak, kabinetschef van president Volodymyr Zelensky op Telegram. [naar artikel]


10. Live - Luchtalarm boven heel Oekraïne • Doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!