06:00 Deze week maakte chef Christophe Hardiquest (46) bekend dat hij zijn restaurant Bon Bon - twee Michelinsterren en 19,5/20 in Gault & Millau - op 30 juni sluit. Hier maakt hij zijn persoonlijke balans ... [naar artikel]
20:00 De Luikse chef-kok Christophe Hardiquest trekt na 20 jaar de deur achter zich dicht van zijn tweesterrenrestaurant Bon Bon in Sint-Pieters-Woluwe. [naar artikel]
11:43 Tweevoudig sterrenchef Christophe Hardiquest trekt na de sluiting van zijn Brusselse restaurant Bon Bon naar de Provençe, waar hij een keuken met een lange geschiedenis overneemt. [naar artikel]
Eén van de beste chefs van het land houdt er (voorlopig?) mee op. Christophe Hardiquest was met zijn Brusselse eetzaak Bon Bon goed voor liefst 19,5/20 bij Gault&Millau en twee sterren bij Michelin. De voorbije jaren werd hij ook steevast getipt voor een derde ster: “Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur.” [naar artikel]
Eén van de beste chefs van het land houdt er (voorlopig?) mee op. Christophe Hardiquest was met zijn Brusselse eetzaak Bon Bon goed voor liefst 19,5/20 bij Gault&Millau en twee sterren bij Michelin. De voorbije jaren werd hij ook steevast getipt voor een derde ster: “Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur.” [naar artikel]
Sterrenchef Benoit Dewitte opent samen met broer Bernard een gloednieuw restaurant in Han-sur-Lesse, vlakbij de bekende toeristische trekpleister de Grotten van Han. “De streek ligt mij na aan het hart”, zegt de sterrenchef in een persbericht. “Ik heb er zelf ooit nog stage gelopen in een restaurant.” [naar artikel]
Na Kobe Desramaults, die op Sicilië aan de slag is, zal Christophe Hardiquest vanaf woensdag ook in het buitenland koken: hij wordt de chef van een iconisch restaurant in de Provence. [naar artikel]
De bekende sterrenchef Roger Van Damme opent volgende week een nieuw restaurant. Geen sterrenzaak met exquise desserts maar een kippenrestaurant [naar artikel]
Samen met sterrenchef Viki Geunes opent voormalig tv-presentator Hans Otten (46) een hotel met restaurant en foodbar, U Antwerp aan het MAS. “Mijn vrouw verklaart me gek”, zegt Otten. Maar zij krijgt wel de dagelijkse leiding. [naar artikel]
16:20 Sterrenchef Kobe Desramaults gaat zijn restaurant De Vitrine te koop. Hij wil zich toeleggen op een nieuw restaurant, dat in de lente opent. [naar artikel]
11:56 Midden volgend jaar opent de driesterrenchef Peter Goossens een nieuw restaurant in het Knokse La Réserve. Het luxehotel is sinds vorige zomer in handen van de ondernemer Marc Coucke en de projectontw... [naar artikel]
Sterrenchef Sergio Herman opent samen met Gert Verhulst een tijdelijk restaurant in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De Churchill Club opent de deuren op 7 oktober 2018. [naar artikel]
Weinig verandering in de hoogste regionen: Peter Goossens van het Hof van Cleve in Kruishoutem wordt met 19,5 op 20 voor het achtste jaar op rij bekroond als beste chef van het land. Bovendien rijft hij als eerste Belgische chef een vijfde koksmuts binnen. Christophe Hardiquest (35) van het Brusselse restaurant Bon-Bon is volgens GaultMillau ‘Chef van het Jaar’. [naar artikel]
In Firenze hadden Gucci en Massimo Bottura al een restaurant geopend en daar komt nu nog eentje bij in Los Angeles. Die komt op het dak van de winkel aan Rodeo Drive in Beverly Hills te liggen. [naar artikel]
In maart volgend jaar verliezen we in Vlaanderen de enige vrouwelijke sterrenchef die we rijk zijn. Karen Keygnaert sluit dan restaurant A’Qi in Brugge om een meer toegankelijk concept te openen. De ster die de zaak vijf jaar lang had, verhuist niet mee. [naar artikel]
Vier horecazaken in Limburg, vier in Dubai, en vanaf juni een eerste op Ibiza. Het Hasseltse Creneau opent met Roca House een restaurant voor meer dan tweehonderd gasten. Met in de keuken: een Limburgse ex-sterrenchef. “Na acht jaar verhuis ik van Dubai naar Ibiza.” [naar artikel]
Sergio Herman opent in april 2020 een nieuw restaurant in Antwerpen. Naast restaurant The Jane en verschillende Frites Ateliers kiest de Nederlandse ondernemer opnieuw voor België. [naar artikel]
De bekende sterrenchef Roger Van Damme opent volgende week een nieuw restaurant. Geen sterrenzaak met exquise desserts maar een kippenrestaurant met de naam 'Toque Tok'. Maar noblesse oblige: hij gaat niet zomaar kip aan 't spit serveren. Het krijgt toch dat tikkeltje meer. [naar artikel]
Sterrenchef Kobe Desramaults (35) neemt na In De Wulf na zes jaar nu ook afscheid van zijn restaurant De Vitrine in Gent. Bedoeling is om zich met een kleiner team vanaf volgende lente toe te kunnen leggen op een nieuw restaurant. [naar artikel]
Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]
BBQ-restaurant Rauw uit Heusden-Zolder opent volgend jaar een tweede zaak in Quartier Bleu aan de Hasseltse Kanaalkom. Daar worden acht conceptstores in diverse branches gevestigd. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.