Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Cas Mudde over de evolutie van uiterst rechts: ‘Ik vind Tom Van Grieken geen geniaal, maar een goed politicus’

30/12/2022 - 12:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Cas Mudde over de evolutie van uiterst rechts: ‘Ik vind Tom Van Grieken geen geniaal, maar een goed politicus’ (30/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Cas Mudde over de evolutie van uiterst rechts: ‘Wat Tom Van Grieken goed kan, is niet negatief zijn. Hij is niet zuur, niet agressief’ (30/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Wetstraat is bokkensprongen van Bouchez beu: “Het is niet omdat je weinig slaapt, een grote mond opzet en een tattoo hebt dat je een geniaal politicus bent” (23/01/2020 - Het Nieuwsblad)

Informateur Georges-Louis Bouchez (MR) heeft de timing van zijn interviews niet goed in de vingers. Nu komt zijn pleidooi voor een unitair België op het slechtst mogelijke moment naar buiten. En de flamboyante liberaal lag al niet goed bij de andere onderhandelaars. “Je kunt alleen maar vaststellen dat zijn informatieopdracht een complete mislukking is”, zegt politicoloog Carl Devos (UGent). [naar artikel]


4. Jongen belazert zijn leerkrachten met “geniaal” trucje via Zoom: “Hopen dat hij geen politicus wordt” (27/01/2021 - Metro)

Online les volgen is voor velen een opgave. Je concentratie bewaren in een huiskamer vol afleiding terwijl je ontspanning na de lesuren ook nog eens wegvalt: het is geen lachertje. Een Britse schooljongen heeft een trucje gevonden waardoor hij zijn aandacht al eens kon laten verslappen… De Britse BBC-presentator Chris Arnold vertelde over de streek […] Het bericht Jongen belazert zijn leerkrachten met “geniaal” trucje via Zoom: “Hopen dat hij geen politicus wordt” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. N-VA nodigt uiterst rechts én uiterst links uit (30/01/2020 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


6. Uiterst links en uiterst rechts hebben het moeilijk met sancties (24/02/2022 - De Standaard)

De PVDA suggereert dat het Westen het zelf gezocht heeft, Vlaams Belang schrikt terug voor sancties die ook ons pijn doen. [naar artikel]


7. Hernieuwd cordon in Franstalig België: wel tegen uiterst rechts, niet tegen uiterst links (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)

De Franstalige partijen werken aan een hernieuwd cordon sanitaire. Coalities en debatten met extreemrechts blijven uitgesloten. Een uitbreiding naar extreemlinks, zoals MR vraagt, krijgt geen steun. [naar artikel]


8. ‘De VRT heeft het nooit over ‘het uiterst rechtse Vlaams Belang’, maar wél over ‘de uiterst linkse PVDA’. Waarom?’ (22/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Als je de verkiezingen laat draaien om de capaciteiten van uiterst rechts om te regeren, dan wint uiterst rechts (26/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!