05/01/2023 - 23:30
"Manchester City heeft op het veld van Chelsea met 0-1 gewonnen na een matige partij. Riyad Mahrez schoof in de tweede helft het enige doelpunt tegen de netten, na een foute inschatting van Chelsea-doelman Kepa. Kevin De Bruyne speelde de hele wedstrijd, maar kon geen vuist maken. City sluipt zo iets dichter in de richting van competitieleider Arsenal, terwijl Chelsea op de tiende plaats in het klassement blijft."

1. Manchester City boekt met Kevin De Bruyne in de basis nipte zege tegen Chelsea na foute inschatting van doelman Kepa (05/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft op het veld van Chelsea met 0-1 gewonnen na een matige partij. Riyad Mahrez schoof in de tweede helft het enige doelpunt tegen de netten, na een foute inschatting van Chelsea-doelman Kepa. Kevin De Bruyne speelde de hele wedstrijd, maar kon geen vuist maken. City sluipt zo iets dichter in de richting van competitieleider Arsenal, terwijl Chelsea op de tiende plaats in het klassement blijft. [naar artikel]

2. Kevin De Bruyne en Vincent Kompany winnen de League Cup met Manchester City, maar doelman Chelsea eist de hoofdrol op (24/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Vincent Kompany heft zijn tiende prijs met Manchester City beet, Kevin De Bruyne zijn vierde. City won na strafschoppen, waarin doelman Ederson zich tot de held ontpopte. Die andere keeper, Kepa, werd de schlemiel. Hij weigerde vlak voor tijd zijn vervanging, tot woede van zijn coach. [naar artikel]

3. Charleroi profiteert van foute inschatting van Antwerp-doelman Butez en houdt puntje thuis: 1-1 (13/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Als twee honden vechten om een been... hebben ze soms beiden een stuk. Charleroi en Antwerp maakten er een aangename partij van, hadden allebei kansen op de volle buit - Bedia trapte in blessuretijd nog op de paal, maar bleven uiteindelijk elk met een punt achter. [naar artikel]

4. Sportarts en kinesisten maken inschatting: “De Bruyne zal kunnen spelen, desnoods met inspuiting” (30/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een verstuikte enkel en een (lichte?) contractuur. Dat is waar Kevin De Bruyne en Eden Hazard momenteel mee opgescheept zitten. Althans, dat is de diagnose zoals die naar buiten sijpelt. Maar wat moeten we ons daar exact bij voorstellen? Kunnen ze vrijdag spelen? Zullen ze honderd procent zijn? Enkele deskundigen geven een inkijk. [naar artikel]

5. MULTILIVE buitenland: Chelsea, Manchester United én Manchester City wonnen hun wedstrijden (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zit er op. Manchester City heeft een oververdiende 3-1 overwinning geboekt tegen Newcastle. Agüero scoorde de drie doelpunten voor de... [naar artikel]

6. LIVE CITY-CHELSEA. Julián Álvarez zet B-ploeg van City al snel voor tegen Chelsea, De Bruyne start op de bank (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Man City al zeker van landstitel • Aftrap: 17u • Stadion: Etihad Stadium • Spelers Chelsea vormen erehaag [naar artikel]

7. LIVEBLOG CITY-CHELSEA. De Bruyne raakt de paal net na rust, Chelsea leidt (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het Manchester City van De Bruyne en Doku lijkt wel onklopbaar. Zegevieren ze opnieuw tegen The Blues? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVEBLOG CITY-CHELSEA. Chelsea leidt, kunnen De Bruyne en Doku nog terugkomen? (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

9. Belgen in het buitenland – Kevin De Bruyne loodst Manchester City voorbij Chelsea (30/09/2017 - Metro)

Manchester City heeft zaterdag de topper van de zevende speeldag in de Premier League op het veld van landskampioen Chelsea gewonnen met 0-1. Rode Duivel Kevin De Bruyne scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. De Citizens domineerden op Stamford Bridge en duwden Chelsea terug op de eigen helft. Veel werk had Thibaut Courtois evenwel […] [naar artikel]

10. Manchester City buigt achterstand om, De Bruyne showt nog maar eens zijn klasse - Replay voor Chelsea - ook Kabasele en Depoitre door in FA Cup (06/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met Kevin De Bruyne als invaller heeft Manchester City tegenstander Burnley, met Steven Defour op de bank, uitgeschakeld in de derde ronde van de... [naar artikel]