Elke hondenbeet laat sporen na. Of je er nu één litteken aan overhoudt, zoals Kelly Claessens (29) uit Kaulille, of maar liefst 111, zoals Yuki Lahaye (19) uit Riemst. Zij leven mee met de peuter van anderhalf die deze week in Ledegem werd aangevallen door een Stafford. “Ik smeer mijn littekens nog elke dag in.” [naar artikel]
Elke hondenbeet laat sporen na. Of je er nu één litteken aan overhoudt, zoals Kelly Claessens (29) uit Kaulille, of maar liefst 111, zoals Yuki Lahaye (19) uit Riemst. Zij leven mee met de peuter van anderhalf die deze week in Ledegem werd aangevallen door een Stafford. “Ik smeer mijn littekens nog elke dag in.” [naar artikel]
Elke hondenbeet laat sporen na. Of je er nu één litteken aan overhoudt, zoals Kelly Claessens (29) uit Kaulille (Bocholt), of maar liefst 111, zoals Yuki Lahaye (19) uit Riemst. Zij leven mee met de peuter van anderhalf die deze week in Ledegem werd aangevallen door een Stafford. “Na 9 jaar ga ik nog altijd naar de psycholoog.” [naar artikel]
Een 5-jarige kleuter is twee keer toegetakeld door de hond van de partner van zijn moeder. Nadat hij vorige week een eerste keer in het ziekenhuis moest worden opgenomen, werd de jongen bij zijn thuiskomst opnieuw door dezelfde hond gebeten. Het UZ Gent bevestigt dat ze na beide bijtincidenten de politie inlichtte. “Maar niemand grijpt in. Die hond moet een spuitje krijgen”, zegt zijn bezorgde vader. [naar artikel]
In de school VLS De Buiteling, in Paal-Beringen, waar in december een hond op de speelplaats 12 leerlingen verwondde, is een politieagent komen vertellen hoe kinderen moeten omgaan met een hond. En hij had ook zijn eigen hond meegebracht. De les kadert in de nazorg, die was afgesproken met de politie, het CLB en het stadsbestuur na het incident. Bij sommige kinderen merken de ouders nu pas de gevolgen. [naar artikel]
Ik heb mijn wijn nog altijd het liefst in mijn glas. Maar the next best thing? Een wijnlipstick, een nieuwe trend die kwam overgewaaid uit Korea. [naar artikel]
Wat doen bekende chefs tijdens de feestdagen en wat zetten ze op tafel? Wij schotelden zes chefs onze eindejaarsvraagjes voor. Vandaag is het de beurt aan smakenacrobaat Dominique Persoone van The Chocolate Line. Nog meer tips van Dominique krijg je woensdagavond in het nieuwe programma 'Het Perfecte Feestmenu' op zender njam!, waar hij toont hoe je zelf een lekker en haalbaar driegangenmenu in elkaar steekt. [naar artikel]
Dermatologen waarschuwen voor de eerste lentezon. Het is namelijk echt belangrijk om nu al goed te smeren. "Want na een hele winter binnen [naar artikel]
Levende, menselijke bacteriën. Meer heeft een Antwerps bedrijf niet nodig om acne te bestrijden. De Universiteit Antwerpen verzamelde goede [naar artikel]
Wil je vandaag genieten van de zon? Wees dan toch maar voorzichtig! Voor het eerst dit jaar is er een UV-index van 5. Dit betekent dat de huid van... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.