Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Beschietingen gaan door ondanks Russisch staakt-het-vuren

06/01/2023 - 20:06
"Het eenzijdige staakt-het-vuren voor Orthodox Kerstmis dat Rusland aankondigde, wordt niet gehandhaafd. Het bestand dat door Oekraïne verworpen werd, ging om 10 uur Belgische tijd in. Kiev noemde het staakt-het-vuren van Moskou een afleidingsmanoeuvre en hypocriet, en zei dat er alleen vrede kan zijn als de Russische troepen zich uit Oekraïne terugtrekken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Beschietingen gaan door ondanks Russisch staakt-het-vuren (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het eenzijdige staakt-het-vuren voor Orthodox Kerstmis dat Rusland aankondigde, wordt niet gehandhaafd. Het bestand dat door Oekraïne verworpen werd, ging om 10 uur Belgische tijd in. Kiev noemde het staakt-het-vuren van Moskou een afleidingsmanoeuvre en hypocriet, en zei dat er alleen vrede kan zijn als de Russische troepen zich uit Oekraïne terugtrekken. [naar artikel]


2. Live - Oekraïne waarschuwt burgers in bezet gebied voor aanslagen • CNN: beschietingen gaan door ondanks staakt-het-vuren (06/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Beschietingen gaan door ondanks staakt-het-vuren • Satellietbeelden tonen vernietiging op slagveld rond Bachmoet (06/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Vice-premier Oekraïne: ‘Rusland plant aanvallen op kerken tijdens Kerstmis’ • Beschietingen gaan door ondanks staakt-het-vuren** (06/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Beschietingen gaan door ondanks staakt-het-vuren: “2023 wordt het jaar van onze overwinning” (07/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Het eenzijdige staakt-het-vuren dat president Vladimir Poetin had aangekondigd, wordt niet gehandhaafd.In de stad Bachmoet gaan de gevechten door. [naar artikel]


6. Roemrucht Russisch oorlogsschip Moskva is zwaar beschadigd. Na beschietingen of brand? Dit is wat we weten (14/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. LIVE OEKRAÏNE. Russisch luchtafweercomplex van meer dan miljard euro uitgeschakeld op de Krim - Jongen (6) overleden bij Russische beschietingen in Cherson (14/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Russische beschietingen hebben volgens Oekraïne in de regio Cherson het leven gekost aan een jongen van 6 jaar oud. Bij de aanval raakten ook zijn 13-jarige broer en drie anderen gewond. De voorbije uren zijn bij drone-aanvallen op de door Rusland geannexeerde Krim meerdere grote explosies waargenomen. En De Russische president Vladimir Poetin heeft ermee ingestemd Noord-Korea te bezoeken. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog. [naar artikel]


8. LIVE OEKRAÏNE. Russisch luchtafweercomplex van meer dan miljard euro uitgeschakeld op de Krim - Jongen (6) overleden bij beschietingen in Cherson (14/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

De voorbije uren zijn bij drone-aanvallen op de door Rusland geannexeerde Krim meerdere grote explosies waargenomen. Bij één van de aanvallen heeft Oekraïne een Russisch luchtverdedigingssysteem uitgeschakeld, zegt een bron binnen de Oekraïense inlichtingendiensten aan Reuters. Intussen hebben Russische beschietingen volgens Oekraïne in de regio Cherson het leven gekost aan een jongen van amper 6 jaar oud. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog. [naar artikel]


9. Opnieuw beschietingen Soedan ondanks wapenstilstand (27/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

In Soedan is het in de loop van woensdag opnieuw tot gewapende confrontaties gekomen tussen het regeringsleger en paramilitairen, ondanks een afgesproken wapenstilstand en de bereidheid van het leger die te verlengen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!