Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Pro-Russische separatisten claimen controle over dorp bij Bachmoet

09/01/2023 - 10:58
"De pro-Russische separatisten in de regio Donetsk, in het oosten van Oekraïne, zeggen de controle te hebben veroverd over een dorp in de buurt van de stad Bachmoet, vandaag het epicentrum van de gevechten tussen de Russische en de Oekraïense troepen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pro-Russische separatisten claimen controle over dorp bij Bachmoet (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

De pro-Russische separatisten in de regio Donetsk, in het oosten van Oekraïne, zeggen de controle te hebben veroverd over een dorp in de buurt van de stad Bachmoet, vandaag het epicentrum van de gevechten tussen de Russische en de Oekraïense troepen. [naar artikel]


2. Prorussische betoging in Servië (05/03/2022 - Knack)

Duizenden betogers kwamen in Belgrado op straat om hun steun aan Rusland en Vladimir Poetin te betuigen. [naar artikel]


3. Separatisten claimen verovering van Kreminna: “Oneerlijk dat we meer wapens moeten vragen” (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)

De separatisten van de zelfverklaarde republiek Loehansk hebben naar eigen zeggen de controle veroverd over de stad Kreminna. [naar artikel]


4. Live - Ook Verenigd Koninkrijk wil vernietigend raketsysteem leveren aan Oekraïne • Separatisten claimen verovering Lyman (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Ook Verenigd Koninkrijk wil zwaar raketsysteem leveren aan Oekraïne • Separatisten claimen verovering Lyman (27/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Separatisten claimen overwinningen in Loehansk, Oekraïne voert versterkingen aan (22/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Boris Johnson: ‘Russische opmars komt binnenkort tot stilstand’ • Separatisten claimen overwinningen in Loehansk (22/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Russen claimen overwinning in Bachmoet: “Doel bereikt, maar tegen welke prijs?” (20/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Russische huurlingenleger Wagner claimt zaterdag de volledige controle in symboolstad Bachmoet. Oekraïne zelf ontkent, maar de vraag is wat de Russen nu nog hebben aan een stad die volledig in puin ligt? [naar artikel]


9. Proces tegen Catalaanse separatisten – 200.000 mensen betogen in Barcelona tegen proces Catalaanse separatisten (16/02/2019 - Metro)

Zowat 200.000 mensen zijn zaterdag in Barcelona op straat gekomen om hun ongenoegen te uiten over het proces tegen twaalf Catalaanse onafhankelijkheidsleiders. Dat blijkt uit cijfers van de politie. Een van de sprekers op de betoging had het zelfs over een opkomst van 500.000 mensen. Heel wat manifestanten hadden de Catalaanse vlag bij zich. Anderen […] Het bericht Proces tegen Catalaanse separatisten – 200.000 mensen betogen in Barcelona tegen proces Catalaanse separatisten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!