Voor een lekker stukje vlees moet u bij de beenhouwer zijn. Dat nam slager Darren Gerrand uit het Australische dorp Lancelin wel heel erg [naar artikel]
Op Foodweb kan iedereen voortaan raadplegen hoe proper de bakker om de hoek is. Het Federaal Voedselagentschap (FAVV) komt zo tegemoet aan de vraag naar meer openbaarheid van bestuur. Niet genoeg, klinkt het bij Test-Aankoop. 'De volledige inspectieresultaten zouden online moeten staan.' [naar artikel]
Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Raymond van het Groenewoud. [naar artikel]
Slager Jef Janssens (75) heeft met zijn filet d’Anvers een vijfde erkend streekproduct in de aanbieding. Eerder al ontvingen zijn pensen, spek, smout en kipkap het begeerde label. “Een ambachtelijk product maken, dat is mijn hobby”, zegt hij. [naar artikel]
“Als de situatie van zes jaar geleden zich opnieuw voordoet, durf ik het schepenambt wel opeisen”, poneert slager, jurist en N-VA-gemeenteraadslid Matthias De Ridder. In 2012 moest hij nog plaatsruimen voor Caroline Verdoodt wegens “te jong”. [naar artikel]
“Als de situatie van zes jaar geleden zich opnieuw voordoet, durf ik het schepenambt wel opeisen”, poneert slager, jurist en N-VA-gemeenteraadslid Matthias De Ridder. In 2012 moest hij nog plaatsruimen voor Caroline Verdoodt wegens “te jong”. [naar artikel]
Vlaams minister van Werk, Philippe Muyters (N-VA), heeft de dynamische lijst met knelpuntberoepen voorgesteld waarvoor bedrijven vanaf volgend jaar... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.