De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht

Het Nieuwsblad

24/01/2023 - 22:26

Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het laatste nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onderzoek naar verkrachting van 17-jarige leerlinge op middelbare school in Anderlecht (25/01/2023 - VRT NWS)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd door het parket. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 2. Opnieuw verkrachting tijdens uitgaansnacht in Gent? Politie start onderzoek (06/11/2021 - De Morgen)
  De Gentse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de Overpoortstraat vannacht. In de toiletten van café Elixir zou een 18-jarig meisje verkracht zijn.
  [naar artikel]
 3. Opnieuw verkrachting tijdens uitgaansnacht in Gent? Politie start onderzoek (06/11/2021 - De Morgen)
  De Gentse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de Overpoortstraat vannacht. In de toiletten van café Elixir zou een 18-jarig meisje verkracht zijn.
  [naar artikel]
 4. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van festivalganger Vestiville (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft een onderzoek geopend naar een mogelijke verkrachting in het Sunparks-vakantiepark in Mol. Dat bevestigt woordvoerder Robert...
  [naar artikel]
 5. Parket opent onderzoek na het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde  (29/09/2021 - VRT NWS)
  Het parket Halle-Vilvoorde opent een onderzoek naar het overlijden van een 13-jarig meisje in Vilvoorde. Het meisje, een leerlingen uit het tweede jaar van de secundaire school Virgo Plus in Vilvoorde, werd maandag tijdens de LO-les onwel en overleed later in het ziekenhuis. Over de precieze oorzaak van haar overlijden bestaat nog onduidelijkheid.
  [naar artikel]
 6. Politie onderzoekt mogelijke verkrachting van 17-jarige leerling (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart na een melding van een 17-jarige leerlinge uit Anderlecht. Het meisje zegt verkracht te zijn door een medeleerling. “De school neemt dit zeer ernstig en verleent haar volledig medewerking aan het onderzoek”, meldt de Brusselse Go! Scholengroep.
  [naar artikel]
 7. Mogelijke poging tot ontvoering van 9-jarig meisje bij basisschool in Aartrijke: politie voert onderzoek (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie Het Houtsche is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot ontvoering van een 9-jarig meisje in Aartrijke. Dat bevestigt...
  [naar artikel]
 8. Politie voert onderzoek naar mogelijke poging tot ontvoering van 9-jarig meisje bij basisschool in Aartrijke (27/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie Het Houtsche is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot ontvoering van een 9-jarig meisje in Aartrijke. Dat bevestigt...
  [naar artikel]
 9. Parket start onderzoek na aangifte van verkrachting 16-jarig meisje (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket in Antwerpen en de politie Voorkempen zijn een onderzoek gestart naar aanleiding van de verkrachting van een minderjarig meisje (16) in Malle. Het slachtoffer zou na het uitgaan in het centrum van Malle in een achterliggende wijk verkracht zijn.
  [naar artikel]
 10. 17-jarig meisje aangevallen op weg naar school (06/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 17-jarig meisje uit het West-Vlaamse Lichtervelde werd maandagochtend iets na 7 uur aangevallen door een man toen ze op weg was naar school. De man greep haar bij de keel, maar het meisje kon wegrennen. De moeder van het meisje diende een klacht in bij de politie.
  [naar artikel]
 11. Politie onderzoekt mogelijke verkrachting na discotheekbezoek: “Mijn hart brak toen ik mijn zus zo aantrof” (15/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de nacht van zaterdag op zondag. Een meisje zou er na afloop van een discotheekbezoek zijn aangerand. De politie pakte niet veel later een verdachte op, maar die bleek niets te maken te hebben met de feiten.
  [naar artikel]
 12. Onderzoek naar dood van 11-jarig meisje na pesterijen op school (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk reageert geschokt op de dood van een 11-jarig meisje dat hevig gepest werd op school. Volgens Le Parisien probeerde het slachtoffer op...
  [naar artikel]
 13. 15-jarig meisje stapt uit het leven in Charleroi, politie opent onderzoek (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Charleroi is een onderzoek gestart na de zelfdoding van de 15-jarige Maëlle uit deelgemeente Jumet, meldt RTL Info. Het meisje zou...
  [naar artikel]
 14. Groot protest in India na verkrachting 3-jarig meisje (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Kashmir, een stad in het noorden van India, zijn duizenden mensen op straat gekomen naar aanleiding van de verkrachting van een 3-jarig meisje...
  [naar artikel]
 15. 14-jarig meisje op weg naar school verkracht door 42-jarige: dader was niet aan zijn proefstuk toe (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Gentse raadkamer heeft vrijdag de aanhouding van W.V. met een maand verlengd. De 42-jarige wordt verdacht van de verkrachting van een 14-jarige meisje in Deinze op terugweg van school. De man blijkt niet aan zijn proefstuk toe en werd twintig jaar geleden geïnterneerd na een verkrachting.
  [naar artikel]
 16. Politie opent onderzoek naar groepsverkrachting van 13-jarig meisje aan voetbalveld (20/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de provincie Henegouwen is een onderzoek gestart naar een groepsverkrachting door verschillende minderjarigen. Het slachtoffer is een meisje van 13 jaar oud. De feiten vonden plaats aan het voetbalveld van een lokale club en zouden ook gefilmd zijn.
  [naar artikel]
 17. 14-jarig meisje op weg naar school verkracht door 42-jarige Gentenaar: dader was niet aan zijn proefstuk toe (16/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Gentse raadkamer heeft vrijdag de aanhouding van W.V. met een maand verlengd. De 42-jarige wordt verdacht van de verkrachting van een 14-jarige meisje in Deinze op terugweg van school. De man blijkt niet aan zijn proefstuk toe en werd twintig jaar geleden geïnterneerd na een verkrachting.
  [naar artikel]
 18. Meisje (12) aangerand in park De Mik in Brasschaat, parket opent onderzoek (22/11/2021 - VRT NWS)
  Het parket is een onderzoek gestart naar de aanranding van een 12-jarig meisje, gisterenmiddag in park De Mik in Brasschaat. Dat meldt ATV en is bevestigd door de politie. Het meisje bracht de nacht door in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 19. Opnieuw onderzoek naar aanranding in Brussels uitgaansleven (15/11/2021 - De Standaard)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de nacht van zaterdag op zondag. Een meisje zou er na afloop van een discotheekbezoek zijn aangerand.
  [naar artikel]
 20. Politie op zoek naar masturberende man die 13-jarig meisje filmt op bus (17/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De politie van de Antwerpse zone Hekla (Hove, Edegem, Kontich, Lint, Aartselaar) is een onderzoek gestart naar een onderzoek naar een vermeend geval van exhibitionisme op een bus in Edegem. Een onbekende man filmde zichzelf en een 13-jarig meisje terwijl hij zichzelf aan het bevredigen was.
  [naar artikel]
 21. Gentse man (42) doorverwezen naar correctionele rechtbank na verkrachting van 14-jarig meisje: “Gouden tip kwam van ex-partner” (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De raadkamer in Gent heeft de 42-jarige W. V.d.B. doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Daar zal hij zich moeten verantwoorden voor de verkrachting van een 14-jarig meisje in Deinze. De man bleef lange tijd onder de radar, maar het was uiteindelijk zijn ex-partner die de gouden tip gaf aan de politie.
  [naar artikel]
 22. Onderzoek naar mogelijke poging tot ontvoering van 13-jarig meisje in Holsbeek (26/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van Leuven voert een opsporingsonderzoek naar een mogelijke poging tot ontvoering van een 13-jarig meisje. De feiten vonden dinsdag plaats in Holsbeek. Dat meldt ROB-tv donderdagavond en wordt bevestigd door het parket.
  [naar artikel]
 23. Onderzoek naar mogelijke poging tot ontvoering van 13-jarig meisje in Holsbeek (26/12/2019 - VRT NWS)
  Het parket van Leuven voert een opsporingsonderzoek naar een mogelijke poging tot ontvoering van een 13-jarig meisje. De feiten vonden dinsdag plaats in Holsbeek. Dat meldt lokale zender ROB-tv en het wordt bevestigd door het parket aan persagentschap Belga.
  [naar artikel]
 24. Politie onderzoekt ontvoeringspoging 9-jarig meisje in Denderleeuw (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone van Denderleeuw/Haaltert onderzoekt een mogelijke poging tot ontvoering van een 9-jarig meisje in het centrum van Denderleeuw. De feiten zouden zich afgelopen woensdag hebben afgespeeld, maar kwamen nu pas aan het licht. De politie bevestigt het onderzoek, maar kan op dit moment nog niet meer informatie geven.
  [naar artikel]
 25. Vestiville-ganger dient klacht in voor verkrachting: politie opent onderzoek (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Balen-Dessel-Mol is een onderzoek gestart naar de vermeende verkrachting van een bezoekster van Vestiville.
  [naar artikel]
 26. Politie Wenen start onderzoek naar moord op 13-jarig meisje (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Oostenrijk is een onderzoek begonnen naar de moord op een 13-jarig meisje in de hoofdstad Wenen. Haar lichaam werd zaterdag teruggevonden, haar ouders hebben haar zondag geïdentificeerd. Dat meldt een politiewoordvoerder.
  [naar artikel]
 27. 15-jarig meisje na verkrachting voor dood achtergelaten op straat in Herstal (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 15-jarig meisje is na een verkrachting voor dood achtergelaten op straat in Herstal (provincie Luik). Enkele wandelaars vonden haar vorige zaterdag en verwittigden de politie. Een verdachte is opgepakt, weet ‘Sudpresse’.
  [naar artikel]
 28. Meisje van 15 doodgestoken op weg naar school nabij Londen (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Croydon, een voorstad van Londen, is een 15-jarig meisje woensdag op weg naar school neergestoken. Dat heeft de lokale politie bevestigd in een persbericht. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Ruim een uur na de aanval pakte de politie een verdachte op: een tiener die het slachtoffer mogelijk kende.
  [naar artikel]
 29. Gewelddadige aanval op 13-jarig meisje na school in Merksem: alles gefilmd, maar omstaanders doen niks (12/11/2019 - VRT NWS)
  Het parket voert een onderzoek naar een geval van zinloos geweld in Merksem, in Antwerpen. Een meisje van 13 uit Brasschaat zou vrijdag zwaar toegetakeld zijn door leerlingen van haar school. De aanval werd ook gefilmd en nadien massaal gedeeld op het sociale media. Het meisje heeft een klacht ingediend bij de politie in Brasschaat. De school reageert geschokt en gaat maatregelen nemen tegen de betrokken leerlingen.
  [naar artikel]
 30. Politie onderzoekt ontvoeringspoging 13-jarig meisje in Deurne (22/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk ontvoeringspoging in Deurne. Daar zouden onbekenden vrijdagavond geprobeerd hebben een 13-jarig meisje te ontvoeren.
  [naar artikel]
 31. Verkrachter (49) van 12-jarig meisje heeft strafblad in Nederland (14/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Matthieu S. (49), die zich vandaag moet verantwoorden voor de verkrachting van een 12-jarig meisje in een oude steenbakkerij in Rumst, kwam eerder in aanraking met het Nederlandse gerecht. De politie vond op zijn computer bestialiteiten en kinderporno.
  [naar artikel]
 32. Verkrachter (49) van 12-jarig meisje heeft strafblad in Nederland (14/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Matthieu S. (49), die zich vandaag moet verantwoorden voor de verkrachting van een 12-jarig meisje in een oude steenbakkerij in Rumst, kwam eerder in aanraking met het Nederlandse gerecht. De politie vond op zijn computer bestialiteiten en kinderporno.
  [naar artikel]
 33. Gentse politie start onderzoek naar mogelijke verkrachting jonge vrouw nadat ze verdovend middel in drankje kreeg (01/11/2021 - VRT NWS)
  In Gent zijn politie en parket een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting van een jonge vrouw. Zij zou twee weken geleden in een café een verdovend middel in haar drank hebben gekregen en daarna zijn meegenomen. "Het onderzoek heeft de hoogste prioriteit."
  [naar artikel]
 34. Tienerpooier krijgt 37 maanden cel voor verkrachting 14-jarig meisje (18/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Toufik C. (20) uit Deurne vrijdag bij verstek veroordeeld tot 37 maanden cel voor de verkrachting van een 14-jarig meisje.
  [naar artikel]
 35. Justitie VS opent onderzoek naar Republikeins parlementslid vanwege seks met 17-jarig meisje (31/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse parlementariër Matt Gaetz (38), een Republikeins lid van het Huis van Afgevaardigden, wordt door justitie onderworpen aan een onderzoek omdat hij seks zou hebben gehad met een 17-jarig meisje. Dat meldt The New York Times. De fanatieke Trump-aanhanger, die een district in de staat Florida vertegenwoordigt, zou daarnaast worden verdacht van seksuele uitbuiting omdat hij het meisje zou hebben betaald om met hem mee te reizen.
  [naar artikel]
 36. Spanje woest om vrijspraak voor verkrachting van vijf mannen omdat 14-jarig meisje niet bij bewustzijn was (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De beslissing van een rechtbank in Barcelona om vijf mannen vrij te spreken die worden beschuldigd van de verkrachting van een 14-jarig meisje,...
  [naar artikel]
 37. Twee Afghanen wegens verkrachting van 17-jarig meisje veroordeeld tot 5 en 2 jaar cel (05/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een 22-jarige Afghaanse vluchteling wegens de verkrachting van een 17-jarig meisje veroordeeld tot
  [naar artikel]
 38. Onrustwekkende verdwijning 14-jarig meisje in Ukkel: "Mogelijk radicalisering" (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie en het gerecht zijn op zoek naar een 14-jarig meisje uit Ukkel. Firdaous Bouhaltite Soulaimane vertrok woensdag naar school, maar kwam
  [naar artikel]
 39. Asielzoeker die Duitse Susanna (14) vermoordde nu ook verdacht van verkrachting 11-jarig meisje (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Iraakse verdachte van de moord op het Duitse meisje Susanna wordt nu ook beschuldigd van verkrachting van een elfjarig meisje. Naar verluidt zou...
  [naar artikel]
 40. Bikers begeleiden gepest meisje van en naar school: “Ieder kind verdient een toekomst” (18/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een 13-jarig meisje dat zich op school gepest voelt, werd gisteren door een motorbende van en naar school geëscorteerd. Op die manier wil de motorclub het meisje een hart onder de riem steken. De school betreurt de actie. “Dit leidt niet tot oplossingen.”
  [naar artikel]
 41. Vestiville-ganger dient klacht in voor verkrachting: politie opent onderzoek (29/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Mol is een onderzoek gestart naar een mogelijk verkrachting in het Sunparks-vakantiepark in Mol. Dat meldt de woordvoerder Robert Lehaen aan VTM Nieuws. Het slachtoffer, een Britse vrouw, heeft klacht ingediend tegen onbekenden.
  [naar artikel]
 42. Verdachte aangehouden voor verkrachting 14-jarig meisje (13/10/2022 - De Standaard)
  Er is een verdachte opgepakt en aangehouden op verdenking van de verkrachting van een 14-jarig meisje in Deinze op 17 december 2021. Het gaat om een 42-jarige man.
  [naar artikel]
 43. Verdachte aangehouden voor verkrachting 14-jarig meisje (13/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Er is een verdachte opgepakt en aangehouden op verdenking van de verkrachting van een 14-jarig meisje in Deinze op 17 december 2021. Het gaat om een 42-jarige man.
  [naar artikel]
 44. Man opgepakt na verkrachting Nederlands meisje op camping (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse politie heeft een man aangehouden die zij verdenkt van de verkrachting van een 8-jarig Nederlands meisje op een camping in de
  [naar artikel]
 45. Politie zoekt 13-jarig meisje uit Sint-Truiden: “Onrustwekkende verdwijning” (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken zoekt een 13-jarig meisje uit Sint-Truiden. Vrijdag na school kwam ze niet meer thuis waarna haar ouders de politie inlichtten. Die sporen haar momenteel op en zoeken alle mogelijke pistes af. “Ze zou het laatst gezien op Hasselt Kermis”, klinkt het bij het parket van Limburg.
  [naar artikel]
 46. Politie zoekt slachtoffers en getuigen verkrachter Charleroi (09/11/2018 - De Standaard)
  De federale politie en het parket zoeken potentiële slachtoffers en getuigen van een 49-jarige verkrachter in Charleroi. De man werd opgepakt voor de verkrachting van een 13-jarig meisje in 2015 en een 16-jarig meisje in 2017.
  [naar artikel]
 47. Politie zoekt slachtoffers en getuigen verkrachter Charleroi (09/11/2018 - De Standaard)
  De federale politie en het parket zoeken potentiële slachtoffers en getuigen van een 49-jarige verkrachter in Charleroi. De man werd opgepakt voor de verkrachting van een 13-jarig meisje in 2015 en een 16-jarig meisje in 2017.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy