De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Poprockband Panic! At The Disco houdt ermee op

Gazet van Antwerpen

25/01/2023 - 05:08

De poprockband Panic! At The Disco houdt na de aankomende Europese tournee op te bestaan. “Soms moet een reis eindigen om een nieuwe te kunnen beginnen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Panic! At The Disco stopt ermee: “Soms moet een reis eindigen zodat een nieuwe kan beginnen” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Slecht nieuws voor de fans van Panic! At The Disco. Frontman Brendon Urie (35) laat aan zijn volgers op Instagram weten dat de band ermee ophoudt. Zijn vrouw is in verwachting en hij maakt zich ‘klaar voor een nieuw hoofdstuk’. “Bedankt allemaal voor jullie enorme steun doorheen de jaren", klinkt het.
  [naar artikel]
 2. Panic! at the Disco begint non-profit mensenrechtenorganisatie (29/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Brendon Urie van Panic! at the Disco heeft een non-profit mensenrechtenorganisatie opgericht. De muzikant maakte de oprichting van de Highest Hopes...
  [naar artikel]
 3. Even échte paniek: effectenmachine vliegt in brand tijdens optreden van Panic! At The Disco (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er was even paniek tijdens het optreden van Panic! At The Disco wanneer er plots vuur te zien was op het podium. Tijdens hun show in het Xcel Energy Center in Minnesota vloog er een effectenmachine in brand. De band zelf had het niet snel door. Gelukkig werd de brand snel geblust en kon het concert zonder problemen doorgaan.
  [naar artikel]
 4. Tokio Hotel is terug: poprockband kondigt nieuwe wereldtournee aan (en ook België heeft geluk) (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het mag dan al wel veertien jaar geleden zijn dat hun hit Durch den Monsun uitkwam, Tokio Hotel is nog lang niet van plan om er mee te stoppen, integendeel. De Duitse poprockband uit Maagdenburg is er opnieuw klaar voor: ze hebben maandag een nieuwe wereldtournee aangekondigd. En die houdt ook halt in België.
  [naar artikel]
 5. Tokio Hotel is terug: poprockband kondigt nieuwe wereldtournee aan (en ook België heeft geluk) (29/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het mag dan al wel veertien jaar geleden zijn dat hun hit Durch den Monsun uitkwam, Tokio Hotel is nog lang niet van plan om er mee te stoppen, integendeel. De Duitse poprockband uit Maagdenburg is er opnieuw klaar voor: ze hebben maandag een nieuwe wereldtournee aangekondigd. En die houdt ook halt in België.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Taylor Swift dropt nieuwe single ‘ME!’, in samenwerking met Panic! At The Disco (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat Taylor Swift al wekenlang hints laat vallen over een mogelijk zevende album dropte ze zonet de eerste nieuwe single. Het gaat om het nummer...
  [naar artikel]
 7. 90 jaar maar nog even zot als het jonge volk aan haar toog: 'Disco-Nel' is de hipste cafébazin van het land (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nel Peeters is negentig jaar, staat meer dan zeventig jaar achter de toog én nog altijd houdt ze van eens goed gek doen met haar klanten. 'Disco
  [naar artikel]
 8. 90 jaar maar nog even zot als het jonge volk aan haar toog: 'Disco-Nel' is de hipste cafébazin van het land (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nel Peeters is negentig jaar, staat meer dan zeventig jaar achter de toog én nog altijd houdt ze van eens goed gek doen met haar klanten. 'Disco
  [naar artikel]
 9. Kempense disco-oma duikt op in nieuwe K3-clip: “Ik durf en ik doe ook alles” (05/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De meidengroep K3 lanceert vandaag, zaterdag, met Disco Oma een gloednieuwe single en bijhorende videoclip. Nina Cloots (72) uit Herentals, de moeder van K3-choreografe Axana Ceulemans, duikt in de clip op als een wervelende disco-oma.
  [naar artikel]
 10. Gay Panic Defense: Hoe homofobe moorden in Amerika worden goedgepraat (25/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gay panic defense, ofwel het rechtvaardigen van moord omdat je slachtoffer homoseksuele avances maakt, lijkt een aftandse praktijk uit de...
  [naar artikel]
 11. Disney dropt eerste nummer uit de soundtrack van ‘Frozen 2', met Panic! At The Disco als verrassende vervanger voor Elsa (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste nummer op de soundtrack van ‘Frozen 2' is - zeer leuk klinkend - bewijs dat Disney meer dan ooit af wil stappen van het hokjesdenken...
  [naar artikel]
 12. Maarten heeft een uur stilte in The Panic Room doorstaan (28/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag was het de beurt aan presentator Maarten Vancoillie om in The Panic Room te kruipen. Daar moet hij maar liefst een uur lang stilzitten.
  [naar artikel]
 13. Vrouwelijk communicatiebureau Fé houdt ermee op (13/04/2019 - De Morgen)
  Communicatiebureau Fé houdt ermee op. Het bureau dat de voorbije jaren vooral naam maakte met vrouwvriendelijke en maatschappelijk relevante campagnes had te zwaar te lijden onder de economische crisis.
  [naar artikel]
 14. Antwerp Diner houdt via Silent Disco rekening met omwonenden Handelsbeurs (10/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de Handelsbeurs is gisteravond een beetje stiller gefeest dan normaal. De organisatie van de benefiet Antwerp Diner heeft er geëxperimenteerd met een Silent Disco. De genodigden kregen een hoofdtelefoon in plaats van luide muziek voorgeschoteld. Dit als tegemoetkoming naar de buurtbewoners van de Handelsbeurs. Die zijn namelijk de geluidsoverlast beu en hebben al een procedure opgestart om de vergunning van de evenementenhal te laten vernietigen
  [naar artikel]
 15. Nooit meer ‘harder, better, faster, stronger’: robots van Daft Punk trekken er na 28 jaar de stekker uit (22/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Daft Punk houdt ermee op, de band die disco en house zo strak aan elkaar kon lassen dat ook rockliefhebbers door de knieën gingen. Het gemaskerde duo uit Frankrijk vindt dat het genoeg is geweest na 28 jaar ‘around the world’ touren en ‘harder, better, faster, stronger’ proberen doen. Het is te zeggen: dat moet je vermoeden, want ook hun afscheid hullen ze in mysterie.
  [naar artikel]
 16. Sidder en beef: Maasmechelse vrienden openen panic house (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie vrienden uit Maasmechelen hebben in Leuven een zogenaamd panic house of horrorhuis geopend. In het donker sluit u zich met vrienden op in een drie verdiepingen tellend gebouw en probeert u angstzweet in de onderbroek te vermijden in deze variant op de populaire escape rooms.
  [naar artikel]
 17. Vooral tieners in shock na dood van Cameron Boyce, 4 weetjes over de ster: van Disney Channel tot Panic! At The Disco (07/07/2019 - VRT NWS)
  Op sociale media regent het volop reacties van jongeren, na de plotse dood van Amerikaans acteur Cameron Boyce (20). Zelfs ouders taggen hun kinderen en op Twitter is zijn overlijden een "trending topic". Vanwaar moeten we Cameron Boyce kennen? Vier weetjes over een van de sterren van het populaire Disney Channel.
  [naar artikel]
 18. Disco glittert weer op de dansvloer (11/04/2019 - De Morgen)
  Donna Summer en Robin Gibb zijn dan wel dood, in rouw gedrenkt is disco niet in het minst. Integendeel: meer dan ooit ontpopt het zich tot swingend hart van de moderne popmuziek.
  [naar artikel]
 19. Met de billen bloot (05/04/2019 - De Morgen)
  'I like disco', bekende Sam Sparro in de AB. Hij had net zo goed een open deur kunnen intrappen: de liefde voor gay disco beheerste zowat heel het concert, net als zijn adoratie voor Prince.
  [naar artikel]
 20. Bewaking, getrainde waakhonden en zelfs ‘panic rooms’: zo willen onze voetbalsterren indringers buiten houden (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hele wereld kan hun reis- en speelplannen raadplegen. (Ex-)voetballers zijn makkelijke doelwitten voor dievenbendes – zie de homejacking bij PSG-vedette Ángel Di María. De ene installeert een ‘panic room’, de andere verschuilt zich achter een poort. Binnenkijken bij de sterren: zo houden ze indringers buiten.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Taylor Swift lost gloednieuw nummer (26/04/2019 - Metro)
  Nadat Taylor Swift de voorbije dagen verschillende hints liet vallen op sociale media, was het vandaag eindelijk zover. De zangeres liet haar nieuwe single ‘ME!’ met bijhorende videoclip los op het grote publiek. Het nummer is een samenwerking met Panic! At the Disco-zanger Brendon Urie. Taylor Swift is terug van weggeweest. De Amerikaanse zangeres kwam vandaag op de proppen met een videoclip voor haar gloednieuwe nummer ‘ME!’. Brendon Urie, boegbeeld van de populaire band Panic! at the Disco, is gastzanger van dienst. ‘ME!’ geldt vermoedelijk als de lead single van haar zevende album. Wanneer dat album precies uitkomt, houdt de popster voorlopig nog geheim. Pastelkleuren De vrolijke muziekclip baadt in een regenboog van roze, blauwe en gele pastelkleuren. Nadat Swift en Urie kibbelen in tenenkrullend Frans, barst het feestje los. De boodschap van het lied is kort samen te vatten: ik ben misschien gek, maar je zult nooit iemand beter vinden dan ik. De clip werd geregisseerd door Dave Meyers die in het verleden al samenwerkte met onder meer Kendrick Lamar, Ariana Grande en Billie Eilish. Slang Swifts vorige album ‘Reputation’ dateert alweer van 2017 en leverde hits op zoals ‘…Ready for It’ en ‘Look What You Made Me Do’. De videoclip van dat laatste nummer werd intussen al meer dan een miljard keer bekeken op YouTube. In die clip stak Swift de draak met haar media-imago door onder meer te verwijzen naar haar reputatie als een ‘slang’. Dat motief keert opnieuw terug in haar nieuwe videoclip. Het is ongetwijfeld een van de vele verborgen hints waar fans vanaf vandaag gretig op zoek naar zullen gaan. Lees ook : Taylor Swift zet gezichtsherkenning in om stalkers op te sporen Het bericht VIDEO. Taylor Swift lost gloednieuw nummer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Kylie is de ster in eigen 90’s disco (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  P!nk heeft Rock Werchter nog maar net verlaten en met Kylie stond de tweede wereldster al klaar. Een eigen 90’s disco maakte ze ervan, waarin zij...
  [naar artikel]
 23. Te koop: rijhuis met peperdure ‘panic rooms’ (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Toen Lander Marrannes en Kim Oeyen hun huis op de Grotesteenweg in Berchem renoveerden, stouwden ze het vol peperdure domotica- en alarmsystemen. “Mijn vrouw heeft een panische angst voor inbrekers”, zegt Lander. “Onze nachtelijke gemoedsrust was ons veel waard.” Nu staat het huis opnieuw te koop – inclusief de ‘panic rooms’.­
  [naar artikel]
 24. Productiehuis Shelter stopt ermee (02/07/2022 - De Tijd)
  12:29 Het Vlaamse televisieproductiehuis Shelter, bekend van Emmy-winnende programma's 'Wat als?' en 'Benidorm Bastards', houdt ermee op.
  [naar artikel]
 25. Te koop: Berchems rijhuis bevat peperdure ‘panic rooms’ (28/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Toen Lander Marrannes en Kim Oeyen hun huis op de Grotesteenweg in Berchem renoveerden, stouwden ze het vol peperdure domotica- en alarmsystemen. “Mijn vrouw heeft een panische angst voor inbrekers”, zegt Lander. “Onze nachtelijke gemoedsrust was ons veel waard.” Nu staat het huis opnieuw te koop – inclusief de ‘panic rooms’.­
  [naar artikel]
 26. Beckham installeerde een ‘panic room’: na inbrakenplaag gaan (ex-)voetballers steeds verder om hun eigendommen te beveiligen (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hele wereld kan hun reis- en speelplannen raadplegen. (Ex-)voetballers zijn makkelijke doelwitten voor dievenbendes. Zie de homejacking bij PSG-vedette Ángel Di María of de gewapende overval bij Rode Duivel Jan Vertonghen in 2020. De ene installeert een ‘panic room’, de andere verschuilt zich achter een hoge poort. Binnenkijken bij de sterren: zo houden ze indringers buiten.
  [naar artikel]
 27. Jamiroquai tovert Sportpaleis om tot één grote disco (12/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse funkpopgroep Jamiroquai heeft zaterdag een bijna uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen omgetoverd tot een disco. De oude hits van de band brachten de fans aan het dansen, en ook het nieuwe werk was best goed.
  [naar artikel]
 28. Tweede seizoen ‘K3 Roller Disco’ krijgt bezoek van Ruth Beeckmans en Kürt Rogiers (06/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Leuk nieuws voor de K3-fans: Hanne, Marthe en Klaasje zijn volop bezig met de opnames van het nieuwe seizoen van K3 Roller Disco, dat dit najaar...
  [naar artikel]
 29. Unknown Mortal Orchestra op BKS: to disco or not to disco (10/06/2018 - De Morgen)
  Unknown Mortal Orchestra scheurde het tentzeil van de Two van bij de eerste noten aan flarden. Wat volgde, was een evenwichtsoefening tussen sprankelende funk en scheurende psychrock.
  [naar artikel]
 30. Onze feesttips voor dit weekend: van disco tot metal (17/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Elektro, disco, metal en een Iers feestje tussendoor: de keuze is divers dit weekend. Bekijk hier onze party tips
  [naar artikel]
 31. Bewaking, getrainde waakhonden en zelfs ‘panic rooms’ van 60.000 euro: zo willen onze voetbalsterren indringers buiten houden (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hele wereld kan hun reis- en speelplannen raadplegen. (Ex-)voetballers zijn makkelijke doelwitten voor dievenbendes – zie de homejacking bij PSG-vedette Ángel Di María of vorig jaar bij Rode Duivel Jan Vertonghen. De ene installeert een ‘panic room’, de andere verschuilt zich achter een hoge poort. Binnenkijken bij de sterren: zo houden ze indringers buiten.
  [naar artikel]
 32. Bewaking, getrainde waakhonden en zelfs ‘panic rooms’ van 60.000 euro: zo proberen onze voetbalsterren indringers buiten te houden (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De hele wereld kan hun reis- en speelplannen raadplegen. (Ex-)voetballers zijn makkelijke doelwitten voor dievenbendes. Zie de homejacking bij PSG-vedette Ángel Di María of de gewapende overval bij Rode Duivel Jan Vertonghen in 2020. De ene installeert een ‘panic room’, de andere verschuilt zich achter een hoge poort. Binnenkijken bij de sterren: zo houden ze indringers buiten.
  [naar artikel]
 33. A Night @ The Disco in het thema van de liefde (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dit jaar werd de sporthal in Bocholt voor de elfde editie van A Night @ The Disco met als thema The Love Edition weer omgetoverd tot een ware discotempel. De opbrengst van deze editie gaat naar Jeugdbrandweer en Dag van het Kind.
  [naar artikel]
 34. Loco Kids Disco kent succes vanaf de eerste minuut (21/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De sound of silence is nog lang niet voorbij maar Joachim Truyers gooide het in de zomer van 2020 over een andere boeg. Zo lanceerde hij de Loco Kids Disco, wat nu al een groot succes blijkt te zijn.
  [naar artikel]
 35. Roompot-Charles Cycling Team houdt ermee op (04/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Roompot-Charles Cycling Team houdt ermee op. Dat heeft het team vrijdagmiddag bekendgemaakt in een persbericht.
  [naar artikel]
 36. Tinder introduceert ‘panic button’ en veiligheidschecks (23/01/2020 - Express)
  Datingapp Tinder begint met veiligheidschecks en een paniekknop waarmee de gebruikers de politie op pad kan sturen. Het systeem wordt voorlopig enkel uitgerold in de Verenigde Staten. De Amerikaanse Tindergebruikers kunnen binnenkort op een paniekknop klikken als hun date uit de hand loopt. Het moederbedrijf van de populaire app, Match Group, neemt namelijk een aandeel […] The post Tinder introduceert ‘panic button’ en veiligheidschecks appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Nederlandse YouTuber Enzo Knol scoort rol in 'K3 Roller Disco' (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Enzo Knol (25), de bekendste vlogger van Nederland, heeft een gastrol te pakken in 'K3 Roller Disco'. Zijn opnames zijn ondertussen al achter de rug.
  [naar artikel]
 38. Roller Disco Night in jeugdhuis XL (11/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van het feestweekend van jeugdhuis XL in Herk-de-Stad is het vandaag roller disco night.
  [naar artikel]
 39. K3 waagt zich op wieltjes in nieuwe tv-serie: “Of we veel gaan vallen? Goh...” (12/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Klaasje, Marthe en Hanne van K3 stelden vandaag in Schelle hun nieuwe tv-serie “K3 Roller Disco” voor. In de reeks werken de drie meisje in een hippe Roller Disco, waar ze uiteraard allerlei avonturen beleven.
  [naar artikel]
 40. ‘Discophilia Belgica’: een ode aan Belgische disco (16/11/2018 - De Morgen)
  Vandaag ligt er een compilatie in de winkel waarvan de vinylhoes doet vermoeden dat de plaat met vier decennia vertraging wordt uitgebracht. Voor Discophilia Belgica visten verzamelaars Loud E & The Wild de meest obscure Belgische disco en spacemuziek van 1975 tot 1987 uit de vergeetput.
  [naar artikel]
 41. Productiehuis Menuet stopt ermee (05/04/2019 - De Morgen)
  Menuet, het Gentse productiehuis dat films als The Broken Circle Breakdown,De helaasheid der dingen en tal van televisiereeksen maakte, houdt ermee op. Zaakvoerder Dirk Impens: 'Als het heilige vuur wat verdwenen is, kun je maar beter stoppen'.
  [naar artikel]
 42. Productiehuis Menuet stopt ermee (11/07/2017 - De Morgen)
  Menuet, het Gentse productiehuis dat films als The Broken Circle Breakdown,De helaasheid der dingen en tal van televisiereeksen maakte, houdt ermee op. Zaakvoerder Dirk Impens: 'Als het heilige vuur wat verdwenen is, kun je maar beter stoppen'.
  [naar artikel]
 43. Cultrockgroep Clement Peerens houdt ermee op: "Waarom? Omdat ik dat heb beslist" (07/12/2021 - VRT NWS)
  Na 25 jaar houdt rockgroep The Clement Peerens Explosition ermee op. De groep scoorde culthits in het "Antwaarps" met nummers als "Dikke Lu" en "Vinde gij mijn gat". De parodie op een rockgroep is opgebouwd rond Clement Peerens, een personage van acteur, schrijver en zanger Hugo Matthysen. In december volgend jaar houden ze nog een afscheidsconcert.
  [naar artikel]
 44. Dagelijks 1 miljoen luisteraars en toch houdt ‘De Madammen’ ermee op: “Stoppen nu iedereen nog van ons houdt” (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het populairste radioprogramma van het land stopt ermee. Na vijftien jaar in de ether en dagelijks bijna een miljoen luisteraars, draaien ‘De Madammen’ de volumeknop dicht. “Je moet niet altijd alles willen begrijpen, maar wel respecteren”, zegt Anja Daems (57) over het onverwachte nieuws.
  [naar artikel]
 45. Radiovrienden draaien marathonuitzending Disco Fever (19/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nu zaterdag 24 juli wordt een hoogdag voor de echte muziekliefhebbers. Voor het tiende jaar op rij draaien drie jocks een heuse Disco Fever Marathon. “Dit jaar zijn we welkom op radio LRL uit Lanaken om honderd dansende en stampende discohits te draaien”, klinkt het bij de olijke radiomakers.
  [naar artikel]
 46. Maandblad Ché stopt ermee (26/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het maandblad Ché houdt ermee op. Een half jaar geleden werd het blad nog opnieuw gelanceerd met een andere visie, maar nu geeft uitgever Cascade er de brui aan. “Het had geen zin om nog verder in het blad te investeren”, laat de uitgever weten aan De Morgen.
  [naar artikel]
 47. Belgische sterren aan de rand van wereldsucces (11/04/2019 - De Morgen)
  Nieuw is new disco al lang niet meer. Maar vandaag lijkt het genre wel populairder dan ooit. Met dank aan de Belgian Disco Mafia. Acts als Aeroplane en Moonlight Matters krijgen voet aan wal in Londen, Parijs en Azië. Daarom reserveert 10 Days Off twee nachten voor dit jonge Belgische geweld, dat op de rand van de wereldwijde doorbraak staat.
  [naar artikel]
 48. Schoenen Dierckx stopt ermee na 110 jaar (18/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na liefst 110 jaar en vijf generaties lang houdt schoenhandel Dierckx in de Gasthuisstraat in Beerse ermee op. De zaakvoerders van de wellicht oudste winkel van het dorp zijn gestart met een uitverkoop. “Het is tijd om met pensioen te gaan”, vertelt zaakvoerster Lief Dierckx.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy