Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Grootschalige raketaanval op Kiev tijdens ochtendspits: één dode en twee gewonden

26/01/2023 - 10:29
"Rusland heeft tijdens de ochtendspits een grootschalige raketaanval uitgevoerd op Kiev. De militaire leiding maakte gewag van “meer dan 15 Russische kruisraketten” die afgevuurd werden op de Oekraïense hoofdstad. Die zouden wel bijna allemaal onderschept zijn. De burgemeester van Kiev liet weten dat er één dode en twee gewonden gevallen zijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Grootschalige raketaanval op Kiev tijdens ochtendspits: één dode en twee gewonden (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft tijdens de ochtendspits een grootschalige raketaanval uitgevoerd op Kiev. De militaire leiding maakte gewag van “meer dan 15 Russische kruisraketten” die afgevuurd werden op de Oekraïense hoofdstad. Die zouden wel bijna allemaal onderschept zijn. De burgemeester van Kiev liet weten dat er één dode en twee gewonden gevallen zijn. [naar artikel]


2. Live - Twaalf gewonden bij eerste grootschalige raketaanval op Kiev in weken (21/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Kiev vreest grootschalige Russische raketaanval tijdens Onafhankelijkheidsdag morgen (23/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. VS verontwaardigd over raketaanval in Irak: "Washington zal daders van raketaanval in Erbil ter verantwoording roepen" (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil dat er een onderzoek komt naar de raketaanval op een luchtmachtbasis in het Iraakse Erbil. Washington zal de daders "ter verantwoording roepen", zei hij. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. [naar artikel]


5. Satellietbeelden onthullen grote activiteit op Russische vliegbasis: vrees voor nieuwe grootschalige raketaanval op Oekraïne (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

Er is ongewoon veel activiteit op het belangrijke Russisch militair vliegveld Engels-2 in de regio Saratov. Dat meldt de Duitse krant ‘DER SPIEGEL’ op basis van satellietbeelden. Experten vrezen dat er een nieuwe grootschalige raketaanval op Oekraïne op handen is. [naar artikel]


6. Live - Luchtalarm Oekraïne afgelopen na grootschalige raketaanval • Polen wil druk op Duitsland om wapenleveringen hoog houden (26/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Komt het offensief opeens van de Russen? Professor Criekemans legt uit wat de grootschalige Russische raketaanval betekent (28/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl iedereen wacht op het grote tegenoffensief van Oekraïne, voert Rusland voor het eerst in bijna twee maanden grote raket- en droneaanvallen uit op Oekraïne. Komt het offensief nu plots toch van Rusland of is er meer aan de hand? Professor internationale politiek David Criekemans (UAntwerpen) legt uit wat de motieven van de Russen zijn. [naar artikel]


8. Live - Grootschalige raketaanval op Jeruzalem en Tel Aviv vanuit Gazastrook • Gennez maakt 2 miljoen euro extra vrij voor humanitaire hulp (16/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!