29/01/2023 - 18:10
" 45 minuten lang leden de toeschouwers in het Jan Breydelstadion vooral kou. Na de pauze ontplofte de partij en scoorde Cercle Brugge tweemaal in evenveel minuten. De Sart milderde nog voor de Buffalo’s en bracht zo de spanning opnieuw helemaal terug in de match. Gent speelde nog alles of niets en de ingevallen Lemajic maakte er met een enig mooie kopbal zowaar nog 2-2 van. Uiteindelijk was het toch Cercle dat kon vieren dankzij een prima afstandsschot van Daland."

1. AA Gent maakt dubbele achterstand goed, maar gaat in extremis toch nog onderuit bij Cercle Brugge (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)

45 minuten lang leden de toeschouwers in het Jan Breydelstadion vooral kou. Na de pauze ontplofte de partij en scoorde Cercle Brugge tweemaal in evenveel minuten. De Sart milderde nog voor de Buffalo’s en bracht zo de spanning opnieuw helemaal terug in de match. Gent speelde nog alles of niets en de ingevallen Lemajic maakte er met een enig mooie kopbal zowaar nog 2-2 van. Uiteindelijk was het toch Cercle dat kon vieren dankzij een prima afstandsschot van Daland. [naar artikel]

2. PROXIMUS LEAGUE. OHL gaat onderuit en mist start volledig, Cercle wint in extremis (11/09/2016 - Gazet van Antwerpen)

OHL blijft sukkelen in het begin van het nieuwe seizoen. Het kon nog geen enkele wedstrijd winnen en ook Tubeke was zondag te sterk. Keita scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd en zorgde zo voor een 0-1 nederlaag aan Den Dreef. Cercle Brugge won zaterdag tegen Union in extremis in eigen huis. De Vereniging zag het openingsdoelpunt van Soumah snel uitgewist worden door Rajsel, maar Yagan hield in de slotfase de drie punten thuis. Union laat zo een mooie kans schieten. [naar artikel]

3. AA Gent kan vierde plaats alweer kwijtspelen: Buffalo’s in extremis onderuit tegen energiek Cercle dankzij doelpunt Daland (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veel pijnlijker wordt het niet. AA Gent volmaakte een comeback na een 2-0-achterstand, maar slikte in extremis tóch nog de 3-2. De Buffalo’s, die een ronduit zwakke prestatie leverden, kunnen straks hun vierde plaats verliezen aan Club Brugge. [naar artikel]

4. AA Gent is vierde plaats alweer kwijt: Buffalo’s in extremis onderuit tegen energiek Cercle dankzij doelpunt Daland (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Veel pijnlijker wordt het niet. AA Gent volmaakte een comeback na een 2-0-achterstand, maar slikte in extremis tóch nog de 3-2. De Buffalo’s, die een ronduit zwakke prestatie leverden, zijn hun vierde plaats alweer kwijt aan Club Brugge. [naar artikel]

5. LIVE ZULTE WAREGEM-CERCLE. Meteen genadeklap voor Essevee? Dubbele achterstand na tien minuten (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 18u30 • Elindus Arena • Ontsnapt Essevee alsnog aan degradatie? [naar artikel]

6. LIVE: Olaigbe valt in en scoort, Cercle kijkt tegen een dubbele achterstand aan (28/10/2023 - Sporza)

KV Mechelen kon in zijn laatste vijf wedstrijden slechts één puntje pakken en bengelt onderaan het klassement. Hemelsbreed verschil met Cercle Brugge, dat als vierde bovenaan het klassement prijkt. Wie trekt in Mechelen aan het langste eind? Volg de wedstrijd hier vanaf 16u. [naar artikel]

7. LIVE: Kan Cercle Brugge de dubbele achterstand in de tweede helft nog helemaal wegpoetsen? (03/12/2023 - Sporza)

Met Union-Cercle Brugge krijgt de Jupiler Pro League vanavond een aantrekkelijke affiche als afsluiter van speeldag 16. Houdt de leider de 3 punten in Brussel of kan seizoensrevelatie Cercle verrassen in het Dudenpark? Volg het hier vanaf 19.15 uur. [naar artikel]

8. Moeskroen buigt achterstand helemaal om in pakt in extremis drie gouden punten (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Moeskroen heeft drie broodnodige punten gepakt in de degradatiestrijd. Tegen Lokeren zat het venijn in de staart. Nieuwkomer Arslanagic schonk de [naar artikel]

9. Moeskroen buigt achterstand helemaal om en pakt in extremis drie gouden punten (21/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

10. KV Mechelen pakt in extremis puntje tegen Anderlecht, ondanks achterstand van twee goals (09/08/2020 - Het Belang van Limburg)

Het seizoen is niet zo mooi begonnen als Anderlecht zelf had gehoopt. Paars-wit kwam in Mechelen wel 0-2 voor, maar had veel moeite om zijn spel te ontwikkelen en zijn wil op te leggen. Malinwa vocht dan ook nog terug via De Camargo en Vanlerberghe: 2-2. Zo laten de Brusselaars na om meteen uit te lopen op Club, Gent en Antwerp. Straks toch niet weer een moeizame start, hé? [naar artikel]