Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Tom Waes die komt zeggen dat hij ‘Roomies’ graag gezien heeft: dat doet wel iets’: zij wonnen op Kastaars én Ensors

29/01/2023 - 19:30
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Tom Waes die komt zeggen dat hij ‘Roomies’ graag gezien heeft: dat doet wel iets’: zij wonnen op Kastaars én Ensors (29/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Oscargenomineerde "Close" en VRT-reeks "Roomies" zijn de grote winnaars bij de Ensors op Filmfestival Oostende (04/02/2023 - VRT NWS)

De film "Close" en de VRT MAX-reeks "Roomies" zijn de grote winnaars geworden bij de Ensors. De Vlaamse film- en televisieprijzen zijn voor de 13e keer uitgereikt tijdens het Filmfestival van Oostende. Ook "Zillion" wint meerdere Ensors en de Box Office Award, voor de film die het afgelopen jaar de meeste mensen naar de cinemazalen heeft gelokt. De Canvasreeks "Metissen van België" en het Ketnetprogramma "#LikeMe" winnen allebei een Ensor. [naar artikel]


3. ‘Roomies’, ‘Zillion’ en ‘Close’ scoren op Ensors (04/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De Ensors zijn uitgedeeld: ‘Close’ is grootste slokop van de Vlaamse filmprijzen, ook ‘Zillion’ en ‘Roomies’ zijn grote winnaars (04/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Zaterdagavond zijn in het Kursaal van Oostende de Ensors uitgedeeld, dat zijn de belangrijkste filmprijzen van ons land. Grootste slokop was ‘Close’, de Vlaamse prent die ook kans maakt op een Oscar. Ook ‘Zillion’ en ‘Roomies’ zijn grote winnaars, maar er is ook een opvallende verliezer. [naar artikel]


5. VRT MAX-reeks ‘Roomies’ is dé grote verrassing op de Ensors: “Blij dat ik ondanks alle moeilijkheden heb doorgezet” (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vier Ensors. Net zoveel als ‘Zillion’, maar zonder bijhorende promocampagne of steracteurs. VRT MAX-reeks ‘Roomies’ kroonde zich als dé verrassing tijdens de Ensors. “Deze reeks spreekt iedereen aan die op zoek is naar zichzelf”, verklaart Ahlaam ‘Bibi’ Teghadouini het succes. [naar artikel]


6. ‘Close’, ‘Zillion’ en ‘Roomies’ waren de grote winnaars bij de Ensors - en terecht (06/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. LIVEBLOG KASTAARS! Opnieuw alle ogen gericht op Pommelien Thijs tijdens de tweede editie van de Kastaars! (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Voor heel wat tv-en radiogezichten belooft het een spannende avond te worden. In het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs worden voor de tweede keer de Kastaars! uitgereikt door presentatoren Koen Wauters, Danira Boukhriss Terkessidis en Gert Verhulst. Van beste televisie- en radioprogramma en fictiereeks tot nieuwkomer en mediapersoonlijkheid van 2023. Volg hier alles live op de voet. [naar artikel]


8. GEZIEN? ‘Roomies’: “Eindelijk een reeks over twintigers zonder een stortvloed aan seks en drugs” (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de nieuwe fictiereeks ‘Roomies’ - te bekijken op Eén en op VRT MAX - staan twee twintigers centraal die op zoek zijn naar een identiteit en hoe je volwassen wordt. Jonge, nog onbekende acteurs vertolken de hoofdrollen en jonkies Flo Van Deuren en Kato De Boeck verzorgden het scenario en de regie. Maar levert die nieuwe wind ook verfrissende tv op? “Dat de hoofdpersonages toevallig lesbisch zijn, is eigenlijk niet belangrijk.” [naar artikel]


9. Schandalig over het hoofd gezien: deze tv-fenomenen ontbreken volledig onterecht bij nominaties Kastaars (09/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Schandalig over het hoofd gezien: deze personen en momenten ontbreken volledig onterecht bij nominaties Kastaars (09/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!