Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Eerste Vlaamse universiteit voert onderzoek naar student die mogelijk AI gebruikte voor paper

01/02/2023 - 20:16
"Voor het eerst voert een Vlaamse universiteit een onderzoek naar een student die mogelijk artificiële intelligentie (AI) heeft gebruikt om een paper te schrijven. Dat meldt VTM Nieuws."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Eerste Vlaamse universiteit voert onderzoek naar student die mogelijk AI gebruikte voor paper (01/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor het eerst voert een Vlaamse universiteit een onderzoek naar een student die mogelijk artificiële intelligentie (AI) heeft gebruikt om een paper te schrijven. Dat meldt VTM Nieuws. [naar artikel]


2. Universiteit Antwerpen voert onderzoek naar student die mogelijk tekstgenerator ChatGPT gebruikte (01/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. "Een slecht gebruikte nieuwe kachel kan vervuilender zijn dan een correct gebruikte oude kachel" (07/03/2018 - De Morgen)

Wilfried Vandaele is Vlaams parlementslid voor N-VA. [naar artikel]


4. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik gebruikte niet veel coke, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)

“Sorry, nu ga ik eerst een bloemenmeditatie doen.” Daar zitten ze dan, Tim Van Aelst en Sofie Peeters, twee van ’s?werelds meest gelauwerde en gevraagde televisiemakers, twintig minuten turend naar een zelfgeplukt bloempje. En zeggen dat het er ooit wild aan toe ging. Héél wild. “Ik wist: als ik nu mijn dealer bel, ga ik eraan.” En zij: “Die laatste nacht was ik echt zo boos!” [naar artikel]


5. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik zeg je, Thomas: ik gebruikte niet veel, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Nieuwsblad)

[naar artikel]


6. Prins William gebruikte een alias op de universiteit, zodat hij onder de radar kon blijven (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Net nu studenten aller landen aan hun zomervakantie zijn begonnen, blikken de Britse kranten terug op de studententijd van prins William (39). Die zou volgens insiders namelijk een alias hebben gebruikt tijdens zijn dagen op de universiteit, om zijn status als troonopvolger te verbergen. [naar artikel]


7. Gebruikte West-Vlaamse gynaecoloog eigen sperma voor kunstmatige bevruchtingen? “Er loopt een gerechtelijk onderzoek” (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een gepensioneerde West-Vlaamse gynaecoloog heeft in de jaren 1980 mogelijk zijn eigen sperma gebruikt om kunstmatige bevruchtingen uit te voeren in het toenmalige Sint-Rembertziekenhuis in Torhout. Een donorkind ontdekte dat via DNA- en stamboomonderzoek, zo bevestigt de vzw Donorkinderen. Het parket van Kortrijk bevestigt intussen dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!