LIVE. STVV komt op slag van rust op voorsprong tegen KV Kortrijk

04/02/2023 - 22:06
"• 24ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Stayen • STVV staat negende, KV Kortrijk veertiende"

1. LIVEBLOG STVV-KV KORTRIJK. STVV gaat met een zuinige voorsprong de rust in na eigen doelpunt Fujii (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Hekkensluiter KV Kortrijk hoopt tegen STVV een vervolg te breien aan de opmars. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. 0-1! Op slag van rust krult Dreyer de openingsgoal tegen de touwen (19/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op slag van rust kwam Anderlecht op voorsprong via winteraanwinst Dreyer. De inzet voor de recordkampioen is niet min: bij winst is paars-wit zeker dat het na deze speeldag in de top acht staat. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

3. LIVE. Kortrijk komt op slag van rust op voorsprong in voorts spektakelarme partij (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• KAS Eupen - KV Kortrijk • 25ste speeldag Jupiler Pro League • Kehrwegstadion • Aftrap: 20 uur [naar artikel]

4. LIVE: STVV is baas, maar Kortrijk duikt met voorsprong rust in (0-1) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stayen Aftrap: 20u Ref: Erik Lambrechts STVV-aanwinst Chuba Akpom meteen in selectie [naar artikel]

5. LIVE. Suzuki zet STVV vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Guldensporenstadion (16u30) • Ref: Lawrence Visser • Kortrijk heeft 29 punten, STVV 23 • Kanaries op zoek naar zes op zes [naar artikel]

6. LIVE: Op slag van rust: Bates zet met binnentikker KV Mechelen op voorsprong tegen STVV (05/04/2024 - Sporza)

Zowel KV Mechelen als STVV begon vorige week met een zege aan de Europe Play-offs. Die play-offs lijken voorlopig een tweestrijd te worden tussen Gent en Mechelen, maar met een zege Achter de Kazerne kan STVV daar een driestrijd van maken. Volg de partij live om 20.45 uur. [naar artikel]

7. LIVE: Davies brengt KV Kortrijk op slag van rust op voorsprong (14/04/2024 - Sporza)

Als KV Kortrijk nog droomt van een verlengd verblijf in eerste klasse, moet het Charleroi voor eigen publiek klein krijgen. Wordt de degradatiestrijd nog op zijn kop gezet? [naar artikel]

8. LIVE: Kortrijk komt na rust nog opzetten tegen STVV, Suzuki voorkomt gelijkmaker (09/02/2024 - Sporza)

De IJslandse nieuwe coach van Kortrijk, Freyr Alexandersson, heeft voor een nieuw elan gezorgd bij de rode lantaarn. Die leek een vogel voor de kat, maar KVK is 4 matchen ongeslagen en pakte 8 op 12. Zo blijft het aansluiting houden. STVV draait een degelijk seizoen in de middenmoot. Volg de partij hier vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

9. LIVE STVV-ANDERLECHT. Opschudding na rust! Anderlecht komt op voorsprong, maar moet ook met tien verder na rood Dreyer (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht begon teleurstellend aan het seizoen met een nederlaag tegen Union, maar rechtte vorige week de rug tegen Antwerp. Tegen STVV kende Anderlecht een lastige eerste helft, maar klom snel na rust wel op 0-1 via N’Diaye. Volg het vervolg van de match in onze liveblog! [naar artikel]

10. LIVE. STVV komt via Mboyo kort na de rust op voorsprong (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Freethielstadion • Aftrap: 19u • Waasland-Beveren staat laatste (28 punten), STVV 15de (35) [naar artikel]

11. LIVE: Topschutter Isaak Davies brengt KV Kortrijk op slag van rust op voorsprong (14/04/2024 - Sporza)

12. LIVE. KV Kortrijk maakt kansen niet af, Suzuki zet STVV net voor rust op 0-2 (20/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

13. LIVEBLOG STVV-KV KORTRIJK. Fujii kopt in eigen doel: STVV heeft zijn voorsprong beet! (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

14. LIVEBLOG STVV-KV KORTRIJK. Balbezit voor STVV, Kortrijk komt stilaan opzetten (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE GENT-WEST HAM. Londenaars komen op slag van rust op voorsprong tegen sterk Gent (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent neemt het vanavond in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Conference League op tegen West Ham United. De Londenaars vechten in de Premier League tegen de degradatie en starten niet met hun sterkste elftal. Gent domineert de wedstrijd en creëerde al verschillende kansen, maar ‘The Hammers’ klommen op slag van rust wel op voorsprong. Kunnen de Buffalo’s de scheve situatie nog rechtzetten? Volg het hier live! [naar artikel]

16. LIVE. Kortrijk verzilvert kansenoverwicht op Cercle met verdiende voorsprong (0-1) (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Twaalfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 20 uur * Jan Breydel-stadion * Gaat Kortrijk verder op elan van zege tegen STVV? [naar artikel]

17. LIVE. 2-1 op slag van rust: Mrabti kopt Mechelen op voorsprong tegen Kortrijk (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • AFAS Stadion • Scheidsrechter: Arthur Denil [naar artikel]

18. LIVE KORTRIJK-STVV. 0-1! Steuckers opent de score (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tweede beurt voor Kortrijk en STVV in de Jupiler Pro League. De eerste ploeg verloor zijn openingsmatch, de tweede won met het kleinste verschil van Standard. Pakt STVV zes op zes of veegt Kortrijk de nul weg in het eigen Guldensporenstadion? Volg het live op deze pagina. [naar artikel]

19. LIVEBLOG STVV-KV KORTRIJK. Kanaries houden voorsprong rustig vast (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE KORTRIJK-STVV. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

21. LIVE KORTRIJK-STVV. Houden de West-Vlamingen de drie punten thuis? (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVEBLOG STVV-KV KORTRIJK. Kanaries houden voorsprong vast, Suzuki voorkomt de gelijkmaker (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

23. LIVE CERCLE-STVV: Ueda met de 2-0 op slag van rust! (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge en STVV kijken elkaar in de ogen. Groen-zwart maakt nog steeds kans op een plaatsje in de Europe play-offs en Ayase Ueda heeft de Vereniging op voorsprong gebracht van op de stip en deed er net nog eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

24. LIVE KORTRIJK-STVV. Aftrap! Kunnen de West-Vlamingen de drie punten thuishouden? (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

25. Eupen verliest nu ook van Kortrijk en pakt 0 op 9 (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)

KAS Eupen zit in een dipje. Na nederlagen bij Anderlecht en STVV ging het nu ook op eigen veld onderuit. Kortrijk had genoeg aan een doelpunt van Felipe Avenatti op slag van rust, het werd 0-1. Kortrijk vergroot zijn bonus op Eupen zo tot zes punten en nadert tegelijk tot op één punt van Charleroi. [naar artikel]