LIVE CERCLE-STVV: Ueda met de 2-0 op slag van rust!

15/04/2023 - 19:22
"Cercle Brugge en STVV kijken elkaar in de ogen. Groen-zwart maakt nog steeds kans op een plaatsje in de Europe play-offs en Ayase Ueda heeft de Vereniging op voorsprong gebracht van op de stip en deed er net nog eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog."

1. LIVE CERCLE-STVV: Ueda met de 2-0 op slag van rust! (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge en STVV kijken elkaar in de ogen. Groen-zwart maakt nog steeds kans op een plaatsje in de Europe play-offs en Ayase Ueda heeft de Vereniging op voorsprong gebracht van op de stip en deed er net nog eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

2. LIVE. Gonzalez brengt OH Leuven net voor rust weer langszij op Cercle Brugge na opener van Ueda (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Cercle komt bij een zege op gelijke hoogte van OHL [naar artikel]

3. LIVE CERCLE BRUGGE - RACING GENK. Ueda brengt sterke thuisploeg kort voor rust op voorsprong (17/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leider Racing Genk moet achtervolgen tegen Cercle Brugge na een goal van Ueda voor rust. Kunnen de Limburgers de nederlaag voorkomen? Volg het duel op deze pagina op de voet! [naar artikel]

4. LIVE. Cercle neemt beste start tegen Anderlecht, maar ziet doelpunt van Ueda afgekeurd worden (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (16u00) [naar artikel]

5. LIVE. Eindelijk kansen: Ueda en Somers missen voor Cercle, Shved knalt op Majecki (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Beide ploegen hebben drie punten [naar artikel]

6. LIVE. Ueda brengt Cercle Brugge voorop, Rommens maakt snel gelijk voor Zulte Waregem (27/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Speeldag 6 • Jan Breydel [naar artikel]

7. LIVE. 2-0! Ueda trapt zijn tweede van de avond knap tegen de netten! (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 14de speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Scheidsrechter: Lawrence Visser • Cercle telt 15 punten, Charleroi 16 [naar artikel]

8. LIVE. Gonzalez brengt OH Leuven weer langszij op Cercle Brugge na opener van Ueda (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE. Cercle-spits Ueda in spits bij Japan, krabbelt Costa Rica recht na zware pandoering? (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag groepsfase op het WK • Aftrap: 11u • Ahmed bin Ali Stadium • Japan stuntte tegen Duitsland [naar artikel]

10. LIVE JAPAN-COSTA RICA. Zetten Japanners, met Cercle-spits Ueda, grote stap richting achtste finales? (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)