Gazet van Antwerpen

04/02/2023 - 22:30
"Zelden verheft Jonas De Roeck zijn stem en een openlijke aanval op de scheidsrechter (en de VAR) zijn we van de beminnelijke coach van Westerlo niet gewend. Na de wedstrijd tegen Eupen was hij wel ongemeen scherp. "

1. REACTIES. Jonas De Roeck in alle staten na gelijkspel tegen Eupen: “Twee punten van ons gestolen” (04/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Zelden verheft Jonas De Roeck zijn stem en een openlijke aanval op de scheidsrechter (en de VAR) zijn we van de beminnelijke coach van Westerlo niet gewend. Na de wedstrijd tegen Eupen was hij wel ongemeen scherp. [naar artikel]

2. REACTIES. Gelijkspel voelt voor Jean Butez aan als twee verloren punten: “Het worden nog lange play-offs” (17/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het is veelzeggend. Antwerp verzekerde zich pas in de toegevoegde tijd van een puntje tegen de autoritaire competitieleider, maar toch sprak Jean Butez achteraf van twee verloren punten. [naar artikel]

3. Thibaut Courtois blijft strijdvaardig na gelijkspel tegen Manchester City: “Al bij al is een gelijkspel zeker niet slecht” (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois liet tegen Manchester City nog maar eens zien waarom hij ‘El Muro’ genoemd wordt in Spanje. Onze landgenoot haalde enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een schot van Kevin De Bruyne. “Al ging daar wel een penaltyfout aan vooraf”, verklaarde de doelman van Real Madrid. [naar artikel]

4. Servische bondscoach na gelijkspel tegen Rode Duivels: “We verdienden misschien wel een gelijkspel” (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Dragan Stojkovic, de bondscoach van Servië, had veel goede dingen gezien in de vriendschappelijke interland van woensdag, in Leuven tegen de Rode Duivels. De Serviërs verloren met 1-0. “Maar we verdienden misschien wel een gelijkspel”, vond Stojkovic. [naar artikel]

5. Flauw Engeland komt niet verder dan scoreloos gelijkspel tegen enthousiaste Verenigde Staten (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Engeland en de Verenigde Staten hebben elkaar op het WK perfect in evenwicht gehouden. Na een leuke eerste, maar tegenvallende tweede helft eindigde de match zoals ze begonnen was: 0-0. [naar artikel]

6. Philippe Clement kan leven met billijk gelijkspel: “Blij met ontgoochelde reacties” (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk en Club Brugge hielden perfect in evenwicht in een spannende, maar kansarme topper. Philippe Clement had weinig moeite om het gelijkspel in zijn juiste context te plaatsen. “Terechte uitslag”, klonk het broodnuchter. [naar artikel]

7. REACTIES. Beerschot: “Gelijkspel was logisch geweest” (07/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Tot tien minuten voor tijd stond het nog 0-0 in Beerschot-Antwerp. Mike Vanhamel, de doelman van de Mannekes, had best vrede genomen met een clean sheet. “Een gelijkspel was logisch geweest.” [naar artikel]

8. Reacties na pover gelijkspel in Tsjechië: “Onze lessen uit trekken” (27/03/2021 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels keerden zaterdagavond met een billijk gelijkspel terug uit Praag. De Tsjechen bleken een stuggere tegenstrever dan gedacht en de Belgen haalden niet hun allerbeste niveau. “We hadden moeite met hun hoge pressing”, reageerde Thibaut Courtois, die kansloos was bij het tegendoelpunt. [naar artikel]

9. REACTIES. Beerschot: “Eerlijk, we verdienden hier geen gelijkspel” (04/04/2021 - Gazet van Antwerpen)

Een teleurgestelde Will Still besefte dat zijn ploeg te weinig heeft gebracht tegen Cercle Brugge. “Als je zo’n eerste helft speelt, dan verdien je eigenlijk niets”, was Still eerlijk. “We kwamen overal te laat en we gaven twee domme tegengoals weg. Dat kan je je niet permitteren tegen een ploeg die op leven en dood speelt. Maar ik kan vooral niet accepteren dat de tegenstander meer wilskracht en duelkracht heeft getoond dan ons.” [naar artikel]

10. REACTIES. “De reden dat we niet konden winnen is omdat het nog een ‘work in progress' is”: realistische Martinez na teleurstellend gelijkspel in Ierland (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Twee maal op voorsprong, twee maal uit handen gegeven. De Rode Duivels slaagden er niet om een enthousiast Ierland te verslaan. De eerste dertig minuten zag het er nochtans goed uit. “De eerste twintig minuten domineerden we de wedstrijd. Tot aan het tweede tegendoelpunt was ik tevreden over de wedstrijd”, gaf Roberto Martinez toe. [naar artikel]