Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

België wil zo snel mogelijk medische ploeg van B-FAST naar Turkije sturen

06/02/2023 - 19:52
"België wil zo snel mogelijk een medische ploeg van B-FAST naar Turkije sturen. Het snelleresponsteam is een team aan het samenstellen, klinkt het op het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. België wil zo snel mogelijk medische ploeg van B-FAST naar Turkije sturen (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

België wil zo snel mogelijk een medische ploeg van B-FAST naar Turkije sturen. Het snelleresponsteam is een team aan het samenstellen, klinkt het op het kabinet van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. [naar artikel]


2. Live. Dodental loopt verder op tot 2.600 • België stuurt medische ploeg van B-FAST naar Turkije (06/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live. Dodental loopt verder op tot meer dan 3.000 • België stuurt medische ploeg van B-FAST naar Turkije (06/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live. Dodental loopt verder op tot meer dan 3.600 • België stuurt medische ploeg van B-FAST naar Turkije (06/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live. Dodental loopt verder op tot meer dan 3.800 • België stuurt medische ploeg van B-FAST naar Turkije (06/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live. Dodental stijgt verder naar meer dan 4.300 • België stuurt medische ploeg van B-FAST naar Turkije (07/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. België “bekijkt wat B-Fast kan betekenen”, ook VS en Nederland sturen hulp naar Turkije na aardbeving (06/02/2023 - Het Belang van Limburg)

De Turkse overheid heeft internationale hulp gevraagd na de zware aardbeving waarbij al zeker meer dan 500 doden vielen. [naar artikel]


8. België wil veldhospitaal naar Turkije sturen: “Het ziet ernaar uit dat ze die hulp zullen aanvaarden” (08/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Vicepremier en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft er vertrouwen in dat de Turkse autoriteiten het veldhospitaal gaan aanvaarden dat ons land wil sturen om hulp te bieden aan de slachtoffers van de aardbeving. “Uit overleg blijkt dat ze het willen aanvaarden, maar een officiële bevestiging heb ik nog niet. Maar daar wachten we niet op om ons voor te bereiden”, zei hij woensdag in De Ochtend (Radio 1). [naar artikel]


9. "Weer een blamage voor België": Nederlandse rechter weigert asielzoeker terug naar België te sturen door "risico op onmenselijke behandeling" (22/02/2023 - VRT NWS)

Een rechter in Nederland weigert een Chinese asielzoeker terug te sturen naar België omdat hij een onmenselijke behandeling zou kunnen krijgen. De man vroeg vorige zomer asiel aan in Nederland, maar was eerder al in ons land. Volgens de Europese regels moet hij daarom eigenlijk hier asiel aanvragen. "Een zoveelste blamage voor België", zegt Kati Verstrepen van de Mensenrechtenliga in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!