Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Hij had een carrière bij AA Gent, maar durfde pas nadien uit de kast te komen: “Ik dronk te veel, omdat ik iets te verbergen had” 

07/02/2023 - 16:24
"Een harde verdediger die over vier jaar meer dan 120 wedstrijden in België speelde, dat was Stephen Laybutt. Al die duels speelde hij onder Georges Leekens. Die zei laatst in Stropcast, de podcast van AA Gent, dat de Australiër wel eens “vergat dat hij een profspeler was.” Laybutt weet inmiddels dat hij geen prof meer is, maar hij geeft Leekens wel gelijk. “Ik dronk veel te veel. Als ik daar nu op terugkijk, denk ik fuck, ik was een professionele sporter, waarom dronk ik zoveel? Om nog te zwijgen van andere zaken na mijn carrière.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hij had een carrière bij AA Gent, maar durfde pas nadien uit de kast te komen: “Ik dronk te veel, omdat ik iets te verbergen had”  (07/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een harde verdediger die over vier jaar meer dan 120 wedstrijden in België speelde, dat was Stephen Laybutt. Al die duels speelde hij onder Georges Leekens. Die zei laatst in Stropcast, de podcast van AA Gent, dat de Australiër wel eens “vergat dat hij een profspeler was.” Laybutt weet inmiddels dat hij geen prof meer is, maar hij geeft Leekens wel gelijk. “Ik dronk veel te veel. Als ik daar nu op terugkijk, denk ik fuck, ik was een professionele sporter, waarom dronk ik zoveel? Om nog te zwijgen van andere zaken na mijn carrière.” [naar artikel]


2. Nieuw jurylid Jennifer Heylen: ‘Na mijn deelname aan ‘De slimste mens’ durfde ik voor het eerst hardop durfde zeggen: ‘Ik ben een actrice’’ (18/10/2021 - De Morgen)

De slimste mens schiet straks weer uit de startblokken. En het negentiende seizoen heeft het programma de vaste jury aangevuld met de geestigste kandidaten van de vorige jaargang: Bockie De Repper, Serine Ayari en – nú voor ons bandopnemertje – Jennifer Heylen. [naar artikel]


3. Twintiger riskeert veertig maanden cel voor verbergen van vermoorde man: “Ik durfde uit schrik niet naar de politie te stappen” (08/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Ricko D.P. (29) uit Antwerpen moest zich woensdag voor de rechtbank in Turnhout komen verantwoorden omdat hij mee het lijk van de in 2013 vermoorde Limburger Eddy Brouns hielp verstoppen in de bossen in Minderhout (Hoogstraten). Samen met moordenaar Joeri Baveghems uit Hulshout verkocht hij ook de auto van het slachtoffer. “Dit is een echte vorm van lijkenpikkerij”, zei openbare aanklager Inge Delissen. [naar artikel]


4. Veerle Eyckermans: "Ik durfde even geen rollen meer aannemen omdat ik niet wou dat Hardy mij zou zien" (22/02/2018 - VRT NWS)

Op de vierde procesdag van het assisenproces tegen Renaud Hardy hebben enkele slachtoffers getuigd. Onder hen ook actrice Veerle Eyckermans, onder meer bekend van Postbus X. Ze omschreef de feiten en vertelde hoe traumatisch de moordpoging voor haar was. [naar artikel]


5. Belgische psychiater wint Ig Nobelprijs voor onderzoek naar ‘klankhaat’: “Het begon met vrouw die met tv smeet omdat iemand durfde te niezen” (19/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Extreme walging of zelfs moordneigingen als je hoort slurpen, niezen... Dat is misofonie. De Belgische psychiater Damiaan Denys (54) kreeg een Ig... [naar artikel]


6. “In het begin kon ik niet gaan werken. Vier maanden lang heb ik niets gedaan, omdat ik niet níét aan haar durfde te denken” (12/03/2022 - Het Nieuwsblad)

“We hebben Pina van de straat gered, maar ze is niet altijd even vriendelijk tegenover vreemden”, zegt Kaat als haar hond ons tegemoet gromt. Gelukkig is het gegrom van korte duur en gaan we zonder kleerscheuren aan tafel zitten, waar Kaat ons alles over haar moeder vertelt. [naar artikel]


7. Analist Jelle Vanendert na de Amstel: “Kwiatkowski won omdat hij durfde verliezen. Net dat ontbrak bij Teuns” (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Vanaf dit wielerseizoen deelt Jelle Vanendert de analistenbril met Johan Vansummeren. Wat viel het scherpe wieleroog van Vanendert op? Drie vragen na de Amstel Gold Race. [naar artikel]


8. ‘Omdat ik zoveel jonger ben, heeft het lang geduurd voor Sam m’n hand durfde vast te houden in het openbaar’ (04/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


9. ‘Als puber was ik erg in mezelf gekeerd. Ik ben tientallen meisjes voorbijgelopen omdat ik niks durfde te zeggen’ (04/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


10. ‘Ik ben tientallen meisjes voorbijgelopen omdat ik geen woord durfde te zeggen’: bekende introverten getuigen (11/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!