Op porseleinen borden met victoriaans motief van grootmoeder horen gerechten uit pakweg de fifties, zou je vermoeden, maar Jeff Beyens denkt daar anders over. In zijn onlangs geopende Resto JEFF in Diepenbeek serveert hij een herkenbare, maar toch geraffineerde keuken. [naar artikel]
Bijna 4 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en daarna nog even een marathon afwerken. Vandaag is dé dag voor de beste triatleten ter wereld.... [naar artikel]
Hongerklopje tussen lunch en diner? Dan is er de high tea. Bij De Lou in Pelt geven ze er een eigen twist aan. Na de soep geniet je van een stevige portie speciale boterhammen met exotische inspiratie. [naar artikel]
Last-minute op zoek naar een gastronomisch paasmenu? Even bellen naar Mario Holtzem. In vier gerechten toont de 52-jarige chef dat klassiek en eigentijds ook in de keuken geen tegenstrijdige begrippen hoeven te zijn. [naar artikel]
In Terhills Hotel in Maasmechelen vind je sinds kort ook Bureau Bouveau. “We serveren de betere bistrokeuken, zowel voor hotelgasten als passanten”, zegt Joris Keimes. Kan het keukenteam de belofte van de nieuwe hotelmanager waarmaken? [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]
Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]
Christian Millau is zaterdag op 88-jarige leeftijd overleden. Hij bracht in 1972 de eerste editie uit van de bekende restaurantgids Gault&Millau. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.