Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Man eet maand lang alleen maar pizza... en vermagert: “Kan het iedereen aanraden”

11/02/2023 - 19:23
"Een Ierse personal trainer, Ryan Mercer, heeft in de maand januari een erg opmerkelijk dieet uitgetest. Zo at hij alleen nog maar pizza: zowel ’s morgens, ’s middags als ’s avonds. “Ik wilde tonen dat je ook kan afvallen als je je lievelingseten blijft eten”, klinkt het. En dat is hem gelukt: want na 30 dagen is hij 3,5 kilo vermagerd. “Het geheim is om alles zelf te maken.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Binnenkort verkrijgbaar: de ‘Remco-pizza’, mét groenten maar zonder vlees (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sinds maart van dit jaar is Remco Evenepoel (21) het gezicht van Pizza Hut, de bekende pizzaketen. En in de herfst gaat de samenwerking nog een stapje verder, want dan brengt Pizza Hut een ‘Remco-pizza’ op de markt. Al zullen vleesliefhebbers er misschien vriendelijk voor passen. “Er zal geen vlees op de pizza liggen”, aldus Stef Meulemans - CEO bij Top Brands, de Belgische holding waar Pizza Hut onder valt - in La Dernière Heure. “Wel veel groenten die Remco zelf graag lust.” De speciale pizza is volgens Meulemans onderdeel van een grote reclamecampagne rond de figuur Evenepoel, die niet alleen gekozen is wegens zijn sportieve verdiensten. “Zijn uitstraling is even belangrijk. Het is een simpele jongen, die tegen iedereen praat en die je zomaar zou kunnen tegenkomen in een van onze restaurants.” [naar artikel]


2. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


3. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


4. Steeds minder supporters bij amateurclubs? Zij pakken dat slim aan: “Ik kan het alle clubs aanraden” (29/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Het is een probleem waar heel wat amateurclubs mee kampen: maar liefst twee op de drie clubs in het provinciaal voetbal zien hun toeschouwersaantallen slinken. Om het tij te keren, moet er dus de nodige vindingrijkheid aan de dag worden gelegd. Daar zijn ze bij deze club al volop mee bezig: “Ik kan het alle anderen alleen maar aanraden.” [naar artikel]


5. Noa Lang en Joshua Zirkzee amuseren zich op bezoek bij Youtube-ster: “Ik kan iedereen een psycholoog aanraden” (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Youtube-ster Sofiane Touzani kreeg afgelopen week Noa Lang (Club Brugge) en Joshua Zirkzee (Anderlecht) op bezoek. Het duo amuseerde zich met enkele uitdagingen, maar praatte ook open over hun carrière. “Ik kan de absolute wereldtop aan, daar ga ik niet omheen draaien.” [naar artikel]


6. “Nee, ananas hoort écht niet thuis op een pizza”: 5 pizza-chefs over hoe je zelf het perfecte exemplaar maakt thuis (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]


7. Laatste kans: heb jij al gestemd voor de Lekkerste Pizza van Limburg? “Een aangebrande bodem is not done voor de jury” (16/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat wil de redactie van ons weekendmagazine Goesting graag weten. Wil je kans maken op een jaar lang gratis pizza in je geliefde pizzeria, dan kan je op de valreep nog stemmen op jouw favoriet. “Waar ik streng op ga toekijken? Of de onderkant van het deeg niet is aangebrand”, stelt jurylid en kok Pino Guarraci. [naar artikel]


8. “De grootst mogelijke schande van Italië”: waar komt ananas op pizza eigenlijk vandaan? (15/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

“F*ck, twee ananassen.” Met die woorden (en een ludieke pizza-opdracht) doet ‘De mol’ het meest nutteloze culinaire debat ter wereld weer oplaaien: past mierzoete ananas op een hartig stuk pizza of niet? Mag je als gediplomeerd pizzabakker op een pizza gooien wat je wil, óók ananas? En wie was de uitvinder van dé pizza Hawaï? Spoiler alert: al zeker geen Italiaan. [naar artikel]


9. Zo veroverde de pizza langzaamaan Limburg: “Belgen spraken vroeger over vlaai met beleg” (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat ontdekken we pas op 1 oktober, nadat onze lezers hun stem hebben uitgebracht. Wat we nú willen weten: hoe belandde die heerlijke pizza precies in Limburg? En welke pizzeria was de allereerste? “Het verhaal van de pizza in Limburg begon niét in een pizzeria.” [naar artikel]


10. In Genk eet je pizza met stoofvlees: “Genkie Daniel Muñoz kwam zelfs drie keer op één week” (28/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De pizza Tosun, een pizza met stoofvlees. Een vreemde combinatie voor de meesten onder ons, maar bij Foodfellaz in Genk kan je het proberen. “Het recept gaat al zeven generaties mee.” [naar artikel]


11. Domino’s maakt watermeloenpizza: “Ziet er goed uit” (24/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Hoort ananas nu op pizza of niet? Het is een eeuwige discussie met voor- en tegenstanders. Maar Domino’s pizza is deze vraag blijkbaar al lang voorbij: de fastfoodketen maakte onlangs een watermeloenpizza. “Het is een trend op TikTok die we ook eens wilden uitproberen”, liet het bedrijf weten. Maar geen nood, ze gaan het niet verkopen. [naar artikel]


12. Dit is de winnaar van Lekkerste Pizza van Limburg 2022: “Dit is niet zomaar pizza, maar echt een delicatesse” (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Ongelofelijk maar waar: Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart - want liefde gaat door de maag - van onze jury. “Dit is niet zomaar een pizza, maar een delicatesse.” [naar artikel]


13. ‘Hangry’ klant steekt werknemer van pizzeria in been omdat hij niet binnen de vijf minuten pizza kan krijgen: “Ik ben voor m’n baas gesprongen” (08/10/2021 - Het Nieuwsblad)

Hij zou te lang op zijn pizza moeten wachten. En daarom trok een 24-jarige jongeman met een mes naar pizzeria Pizza King in Oostende waar hij even voordien wou bestellen. Een werknemer kreeg er drie messteken in zijn been. “Hij beledigde ons en kwam daarna met een mes naar de zaak”, vertelt de jongeman. [naar artikel]


14. Een pizza met nacho’s of een met frieten? Dit zijn de zotste pizza’s van Limburg (27/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij Pink Pizza in Genk kan je terecht voor een pizza ‘Wa Make’, ‘Nie geflipt doen’, ‘Anders da gaat nie’, of een pizza ‘Die beweegt niet meer’. Dat zijn junkpizza’s oftewel pizza’s met junkfood erop. “Mensen zijn er gek op.” [naar artikel]


15. Pizza blijft veel minder lang goed dan je denkt (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Gisteren pizza gegeten en heb je nog een paar stukken over? Hier schreven we al hoe je de korst terug krokant krijgt de dagen erna. Maar hoe lang [naar artikel]


16. Hoefkens panikeert niet na transfers van De Ketelaere, Nsoki (en straks nog Lang?): “We hebben nog een maand de tijd” (04/08/2022 - Het Belang van Limburg)

De Ketelaere naar AC Milan, Nsoki naar Hoffenheim, en ook voor Lang is het “geen gemakkelijke situatie”. Club Brugge verliest sterkhouders, maar Carl Hoefkens panikeert niet. Hij weet dat er nog een maand tijd is voor versterking. “Iedereen heeft een goed gevoel na de transfer van Charles”, zegt hij. [naar artikel]


17. Na opdracht in ‘De mol’ over “de grootste schande van Italië”: waar komt ananas op pizza eigenlijk vandaan? (15/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

“F*ck, twee ananassen.” Met die woorden (en een ludieke pizza-opdracht) doet ‘De mol’ het meest nutteloze culinaire debat ter wereld weer oplaaien: past mierzoete ananas op een hartig stuk pizza of niet? Mag je als gediplomeerd pizzabakker op een pizza gooien wat je wil, óók ananas? En wie was de uitvinder van dé pizza Hawaï? Spoiler alert: al zeker geen Italiaan. [naar artikel]


18. Zo maak je zelf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Pizza moet je in de zetel kunnen eten zonder te morsen” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]


19. Zo maak je zélf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Deze bloem is ideaal voor een elastisch deeg” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een pizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]


20. Het duurt “miljoenen jaren” om wachtwoord te raden, maar toch is onlinekluis gehackt: “De laatste paswoordmanager die ik zou aanraden” (20/01/2023 - Het Nieuwsblad)

Een digitale kluis voor wachtwoorden geldt als dé oplossing voor al dat gedoe om op sites in te loggen. Maar een van de populairste systemen, LastPass, werd gehackt. “Er zijn al zoveel veiligheidsproblemen geweest, dat LastPass de laatste paswoordmanager is die ik zou aanraden.” [naar artikel]


21. Napolitaanse chef deelt 8 stappen om thuis de perfecte pizza te maken: “De eerste stap is erg belangrijk voor een luchtige pizza” (09/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

9 februari is Wereldpizzadag. De Napolitaanse chef Luca Fabozzi (31) studeerde zowaar aan de ‘Academy of Pizza’ en verklapt in 8 simpele stappen hoe je thuis zelf een topcreatie uit de oven tovert. Hint: vooral de temperatuur van de oven, de tomaten die je gebruikt en hoe lang je het deeg laat rusten, blijken cruciale details. “Een te waterige saus zorgt dat de pizzabodem niet goed bakt.” [naar artikel]


22. Dit is de tweede finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Het begon allemaal met een foodtruck” (27/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Emanuele van Pizza da Manu in Overpelt kunnen zijn. Nadat hij jarenlang pizza’s bakte in een succesvolle foodtruck, begon hij een ‘trattoria’ in de broodjeszaak van zijn vrouw. “Nathalie heeft me het laatste duwtje in de rug gegeven.” [naar artikel]


23. Aantal faillissementen stijgt sterk, provincie Antwerpen zwaarst getroffen: “Dit is nog maar het begin” (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Wat al lang gevreesd werd, komt stilaan uit: in de voorbije maand maart vond een piek van faillissementen plaats. Van alle Vlaamse provincies scoort Antwerpen het slechtst: een toename met 128,7% tegenover maart vorig jaar. Volgens Eric Van den Broele van Graydon Belgium is dit nog maar het begin. “Vanaf nu zullen we maand per maand alleen maar stijgende cijfers zien.” [naar artikel]


24. Vrt-journaliste stond een maand voor de klas in Antwerpen: “Dit was heftig” (20/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Ik zou het iedereen aanraden om zich eens een tijdje onder te dompelen in de job van leerkracht”, zegt vrt-journaliste Brigitte Vermeersch uit Mortsel. Ze ruilde haar reporterbestaan een maand lang voor dat van lerares Nederlands in een ‘OKAN’-klas, een klas voor anderstalige nieuwkomers, in Antwerpen-Noord.Sylvia Mariën [naar artikel]


25. Evi Hanssen weet waarom ze alcohol heeft afgezworen: “Ik kan het iedereen aanraden” (27/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Ooit kende de wereld Evi Hanssen (43) omdat ze op tv kwam. Anno 2021 is ze verveld tot schrijfster. Een carrièrewending waar ze in is gerold sinds ze haar leven op een nieuw spoor heeft gewrongen. En bij dat nieuwe spoor horen nieuwe gewoontes. Dus stopte ze me drinken. Een jaar was het opzet. Voorgoed is het geworden. Het werd een openbaring die te volgen is in het dagboek Sinds ik niet meer drink. Ze kan het iedereen aanraden, zegt ze. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!