Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Charles De Ketelaere opnieuw niet in de basis bij AC Milan, Alexis Saelemaekers start wel tegen Tottenham

14/02/2023 - 20:56
"Charles De Ketelaere (21) start opnieuw niet in de basis bij AC Milan tijdens de clash tegen Tottenham in de achtste finales van de Champions League. Onze landgenoot kent sinds zijn transfer van Club Brugge naar Milan afgelopen zomer een moeilijke periode. De aanvaller stond voor het laatst in de basis op 29 januari in de met 2-5 verloren competitiewedstrijd tegen Sassuolo. CDK werd toen bij de rust al naar de kant gehaald. De Rode Duivel startte bij Milan dit seizoen nog maar tien van de 32 keer in de basis en maakte nog maar één keer een hele wedstrijd vol. Hij blijft zo ook steken op slechts één assist."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Charles De Ketelaere opnieuw niet in de basis bij AC Milan, Alexis Saelemaekers start wel tegen Tottenham (14/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Charles De Ketelaere (21) start opnieuw niet in de basis bij AC Milan tijdens de clash tegen Tottenham in de achtste finales van de Champions League. Onze landgenoot kent sinds zijn transfer van Club Brugge naar Milan afgelopen zomer een moeilijke periode. De aanvaller stond voor het laatst in de basis op 29 januari in de met 2-5 verloren competitiewedstrijd tegen Sassuolo. CDK werd toen bij de rust al naar de kant gehaald. De Rode Duivel startte bij Milan dit seizoen nog maar tien van de 32 keer in de basis en maakte nog maar één keer een hele wedstrijd vol. Hij blijft zo ook steken op slechts één assist. [naar artikel]


2. LIVE. Charles De Ketelaere niet, Alexis Saelemaekers wél in de basis bij Milan voor match tegen Sassuolo (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• MAPEI Stadium - Città del Tricolore [naar artikel]


3. Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers moeten AC Milan aan de leiding helpen tegen Napoli (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Straks staat in Italië de topper van de speeldag op het programma. AC Milan neemt het daarin op tegen Napoli. Bij Milan beginnen Rode Duivels Charles De Ketelaere en Alexis Saelemaekers in de basis. Aster Vranckx begint op de bank. Divock Origi ontbreekt door een blessure. [naar artikel]


4. LIVE (12u30). Saelemaekers én De Ketelaere in basis - Maldini: “Kwestie van tijd voor Charles” (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Aftrap: 12u30 • De Ketelaere in basis verwacht • Ook minuten voor Saelemaekers en Vranckx? [naar artikel]


5. Eindelijk nog eens een basisplaats voor Charles De Ketelaere, ook Alexis Saelemaekers start bij AC Milan (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)

De fel bekritiseerde Charles De Ketelaere mag zondagmiddag (om 12u30 Belgische tijd) nog eens in de basis starten bij AC Milan. De spits werd met hoge verwachtingen binnengehaald door de Milanezen, maar de ex-speler van Club Brugge kon die vooralsnog allesbehalve inlossen. Tegen Sassuolo krijgt De Ketelaere nog eens de kans zich te bewijzen. [naar artikel]


6. Alexis Saelemaekers over de Champions League, het WK en De Ketelaere: “We zien dat Charles alle nodige kwaliteiten heeft” (14/02/2023 - Het Belang van Limburg)

“We kunnen de Champions League winnen”, meent Alexis Saelemaekers (23). Voor AC Milan is de eerste horde richting eeuwige roem Tottenham. Saelemaekers praat ook over De Ketelaere, het WK en RSCA. “Ik maak me geen zorgen om Charles.” [naar artikel]


7. Invallers Alexis Saelemaekers en Charles De Ketelaere verliezen met AC Milan ondanks dubbele voorsprong alsnog van Real Madrid (24/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zondag (lokale tijd) in Pasadena in Californië tijdens zijn tournee door de Verenigde Staten een oefenwedstrijd tegen AC Milan gewonnen. De Spaanse grootmacht haalde het met 3-2. [naar artikel]


8. LIVE. Saelemaekers legt panklaar voor De Ketelaere, maar die kan opnieuw niet scoren (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 18u • Stadio Brianteo • Origi staat in de basis bij AC Milan [naar artikel]


9. AC Milan heeft weer hoop na zuinige zege tegen Tottenham, invaller Charles De Ketelaere laat kans op 2-0 liggen (14/02/2023 - Het Belang van Limburg)

AC Milan leeft weer. De Rossoneri hebben hun streak van zeven wedstrijden zonder zege doorgespoeld met twee overwinningen op rij. Vorige vrijdag in de competitie tegen Torino, dinsdagavond in de 1/8ste finales van de Champions League tegen Tottenham. Telkens 1-0, telkens met Alexis Saelemaekers als enige Belg in de basis. Een kwartier voor tijd mocht ook Charles De Ketelaere invallen, maar die liet meteen een gigantische kopkans onbenut. [naar artikel]


10. Charles De Ketelaere door de ogen van zus Renée en broer Louis: “Charles speelt niet zo graag in de warmte” - “Lap, daar gaan mijn weekendjes naar Spanje of Italië” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het ene moment plagend, dan weer serieus. Maar op élk moment even liefdevol én trots. Zus Renée en broer Louis (een tweeling van 23) over Charles De Ketelaere (20), topfavoriet voor de ‘Belofte van het Jaar’ en tegelijk kanshebber voor de Gouden Schoen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!