Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

"Eveline" blijft in de cel tot start proces

17/02/2023 - 09:13
"De man van 29 uit Gent die zich uitgaf als Eveline blijft in de cel. Onder die naam ontfutselde de man naaktfoto's en filmpjes van enkele bekende Vlamingen. Hij moet zich verantwoorden voor onder meer belaging, afpersing, voyeurisme en de verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames. De kamer van inbeschuldigingstelling heeft nu beslist dat de man in de cel blijft in afwachting van zijn proces."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. "Eveline" blijft in de cel tot start proces (17/02/2023 - VRT NWS)

De man van 29 uit Gent die zich uitgaf als Eveline blijft in de cel. Onder die naam ontfutselde de man naaktfoto's en filmpjes van enkele bekende Vlamingen. Hij moet zich verantwoorden voor onder meer belaging, afpersing, voyeurisme en de verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames. De kamer van inbeschuldigingstelling heeft nu beslist dat de man in de cel blijft in afwachting van zijn proces. [naar artikel]


2. ‘Eveline’ weet vandaag of ‘ze’ nog maand langer in cel blijft: “Al in het middelbaar geprobeerd naaktfoto van leraar te krijgen” (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vrijdag beslist de raadkamer in Brussel of de 27-jarige man uit Gent die bekende Vlamingen in de val lokte en overhaalde om naaktfoto’s te sturen... [naar artikel]


3. Hoe ‘Eveline’ weer in de cel belandde: ‘Kan jij misschien foto’s van jezelf in onderbroek sturen? Het blijft tussen ons’ (04/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Kan jij misschien foto’s van jezelf in onderbroek sturen? Het blijft tussen ons’: hoe ‘Eveline’ weer in de cel belandde (04/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Parket gaat in beroep tegen vrijlating van ‘Eveline’: G.R. (29) blijft langer in de cel (01/02/2023 - Gazet van Antwerpen)

Gentenaar G.R. (29) beter bekend als ‘Eveline’ of ‘Ariane’ moet voorlopig in voorhechtenis in de gevangenis blijven. De raadkamer besliste woensdag om hem vrij te laten onder voorwaarden, maar daartegen ging het parket in beroep. De KI moet binnen twee weken beslissen over zijn aanhouding. [naar artikel]


6. Na zoveelste misstap van G.R. (30) blijft verdachte in zaak ‘Eveline’ maand langer in de cel (17/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

De verdachte in de zaak ‘Eveline’ G.R. (30) blijft minstens een maand langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Gent vrijdag beslist. Nadat hij voor de tweede keer zijn voorwaarden schond in afwachting van het proces en opnieuw feiten pleegde, werd hij vorig week opnieuw aangehouden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!