Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Daarom geeft chocolade zo’n onweerstaanbaar gevoel in je mond

24/02/2023 - 09:57
"Wie aan chocolade denkt, kan zich het heerlijk smeltende gevoel in de mond al zo voorstellen. Hoe ontstaat dat onweerstaanbaar gevoel? Onderzoekers aan de Universiteit van Leeds ontdekten het met behulp van een 3D-tong."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Daarom geeft chocolade zo’n onweerstaanbaar gevoel in je mond (24/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wie aan chocolade denkt, kan zich het heerlijk smeltende gevoel in de mond al zo voorstellen. Hoe ontstaat dat onweerstaanbaar gevoel? Onderzoekers aan de Universiteit van Leeds ontdekten het met behulp van een 3D-tong. [naar artikel]


2. “Blind getrouwd is herkenbaar en daarom zo onweerstaanbaar. En natuurlijk is het leuk om te raden wie bij elkaar zal blijven en wie niet” (04/03/2019 - De Morgen)

Ook al doen er weer veel grappen over Blind getrouwd de ronde, toch schreef een recordaantal van 3.700 romantische zielen zich in voor het vierde seizoen van de VTM-realityreeks. En meer dan een miljoen Vlamingen willen ook dit jaar weer weten of een wetenschappelijke match garant staat voor een harmonieus huwelijk. Onder hen een aantal bekende kijkers, met wie we het programma ontleden: “Als alle koppels bij elkaar bleven, zou er maar 100.000 man voor de tv zitten.” [naar artikel]


3. De ideale namiddagsnack: kebab met chocolade. Veel chocolade. (26/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]


4. [VIDEO] - "Belgische chocolade" niet altijd Belgisch en niet altijd chocolade (09/02/2017 - De Redactie)

De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]


5. België land van chocolade, maar deze landen exporteren meer chocolade dan wij (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]


6. Chocolade is gezond, maar dan wel de pure chocolade én in combinatie met sport (08/01/2018 - VRT NWS)

Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij.   [naar artikel]


7. Octave experimenteert met chocolade, maar...: “Vol-au-vent geven we nooit met witte chocolade” (02/03/2019 - Gazet van Antwerpen)

Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]


8. Een boon voor chocolade: 'Weinig mensen kennen de ware geur van chocolade' (26/04/2020 - Knack)

Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]


9. Wereld Chocolade Dag: steun cacaoboeren en kies voor (h)eerlijke chocolade (07/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!