Thes lijdt puntenverlies tegen Dessel na mindere eerste helft

26/02/2023 - 12:09
"THES kwam op het kwartier gevleid op voorsprong toen Bertaccini voorbereidend werk van Naqqadi afrondde, maar amper vijf minuten later zette Cerigioni de bordjes al op gelijke hoogte na matig verdedigen op de flank. Na kleine kansjes voor Kerckhofs en Mbuyi-Mbayo was het toch Dessel dan met een voorsrpong de rust in dook. Valkenaers loste een afstanddschot van Osei-Berkoe, Kasmi profiteerde optimaal: 2-1. Na de rust een sterker THES, dat twee keer schreeuwde voor een strafschop (haakfout op Bertaccini en handspel) maar er geen kreeg. 20 Minuten voor tijd kwam de oververdiende gelijkmaker er dan toch toen M. Vermijl een schitterende corner van Voca binnentrapte. THES verdiende uiteindelijk meer, maar de 2-2 bleef op het bord."

1. THES Sport lijdt duur puntenverlies tegen staartploeg Dessel (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

THES heeft tegen staartploeg Dessel geen verlengstuk kunnen breien aan de knappe negen op negen. De Looienaars kwamen nochtans op voorsprong via Bertaccini en hadden de wedstrijd in handen, maar een snelle tegengoal na de rust konden ze niet meer rechtzetten. [naar artikel]

2. EERSTE NATIONALE. THES lijdt zware nederlaag, Dessel verlost van rode lantaarn (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

THES moest zaterdagavond een zware 4-0-nederlaag incasseren op het veld van Lokeren-Temse, de tweede in de rangschikking. La Louvière blijft leider na een 0-2-zege in de topper tegen Heist. Dessel speelde de rode lantaarn door aan Wezel na winst in een rechtstreeks duel: 2-1. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

3. THES lijdt duur puntenverlies tegen rode lantaarn Knokke (17/10/2021 - Het Belang van Limburg)

THES leed gisteren duur puntenverlies op het veld van rode lantaarn Knokke. Invaller Bertaccini maakte de 1-0 van Lambo nog ongedaan, maar Ceulemans hield de punten alsnog thuis met een penaltygoal. [naar artikel]

4. EERSTE NATIONALE. Patro wint topper, THES onderuit (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Patro won de topper tegen La Louvière na een late penaltygoal en zag nummer twee FC Luik wél puntenverlies lijden tegen Hoogstraten. THES ging onderuit bij Francs Borains, Dessel Sport trok wel nipt aan het langste eind. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

5. IN BEELD. THES-fans maken verplaatsing naar Dessel met de boot (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)

THES Sport leed zaterdag zijn eerste seizoensnederlaag in de eerste amateurklasse. De Looienaars verloren met 2-1 op het veld van Dessel Sport. De fans van THES hadden de verplaatsing naar Dessel met de boot gemaakt. [naar artikel]

6. THES morst met de kansen en lijdt nederlaag bij Knokke (04/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Na Tienen liet THES zich zondag tegen Knokke opnieuw vangen door een van de mindere goden. Het werd 2-0. [naar artikel]

7. Jarige Tim Jeunen trekt THES over de meet (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

THES boekte zaterdagavond een zwaarbevochten maar verdiende overwinning in de derby tegen Dessel. Ondanks een mindere wedstrijd ontpopte Tim Jeunen zich in het slotkwartier met een goal en twee assists nog tot man van de match. [naar artikel]

8. THES opent competitie met een gelijkspel: “Ontgoocheld in het resultaat” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op de eerste speeldag van de competitie niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Dessel. De Looienaars kwamen in de eerste helft 0-1 achter na een lichte vrijschop en ontsnapten vlak voor de rust aan de 0-2, Vanaken zorgde op het uur vanop de stip voor de verdiende gelijkmaker. THES eiste daarna de bal op en kreeg enkele kansjes, maar scoren lukte niet meer. [naar artikel]

9. EERSTE NATIONALE. Thes lijdt zware nederlaag, La Louvière doet goede zaak in titelstrijd (07/04/2024 - Het Belang van Limburg)

5-1 Was het zware verdict voor THES op het veld van Dessel. “Het was gewoon niet goed genoeg, de zege voor Dessel is verdiend”, was THES-aanvoerder Sam Vanaken vlak na affluiten eerlijk in zijn analyse. Zaterdagavond deed La Louvière een goede zaak in de titelstrijd. Zelf won het op eigen veld met 2-1 van Tienen, terwijl Lokeren-Temse verloor met 0-1 van Knokke. Het verschil in het klassement loopt zo op naar zeven punten. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

10. Dimitri Vanhaen met leider Dessel tegen lijder THES: “Jammer dat we niet kunnen promoveren” (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)

THES trekt zaterdagavond naar Dessel. Wat in de heenmatch nog een topper was, is nu een duel tussen de fiere leiders uit Dessel en de lijdende nummer twaalf uit Tessenderlo. “Maar we zijn op onze hoede”, zegt Dilsenaar Dimitri Vanhaen (23) van Dessel. [naar artikel]

11. EERSTE NATIONALE. Nieuwe nederlaag voor THES, koplopers Lokeren-Temse en La Louvière pakken volle buit (05/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een evenwichtige eerste helft heeft THES in eigen huis het onderspit moeten delven tegen Olympic Charleroi. Drie tegendoelpunten na rust nekten de Looienaars. Koplopers Lokeren-Temse en La Louvière hielden de drie punten thuis na respectievelijk een 2-1-zege tegen Cappellen en een 3-0-overwinning tegen Dessel. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

12. Hammenaar Patrick Witters wil ex-ploeg THES eerste punten afsnoepen: “Hopen op een kentering” (20/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagnamiddag maken 120 THES-supporters de verplaatsing naar Dessel met de boot, maar of ze een even enthousiaste verwelkoming krijgen zoals de Sint en zijn pieten die aanmeren in de haven van Antwerpen, valt te betwijfelen. Dessel miste immers zijn start en kan de punten goed gebruiken. “Maar we staan serieus onder onze waarde geklasseerd”, waarschuwt Dessel-coach Patrick Witters. [naar artikel]

13. EERSTE NATIONALE. Patro toont zich waardige leider, THES lijdt en Stijn Vreven doet iets aparts (05/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Leider Patro knoopte na twee gelijke spelen in eigen huis weer aan met winst (4-0 tegen Charleroi B), THES blijft na de 1-0-nederlaag bij Gent B in 2023 steken op 8 op 27. Stijn Vreven deed iets aparts: zijn Dessel was zaterdag immers de enige uitploeg die punten kon pakken. Zondag worden nog vijf wedstrijden afgewerkt. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

14. Sprookje blijft duren: THES straft flater van bezoekers genadeloos af (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Sommige dromen zijn  dus toch geen bedrog. Zoals die van THES. De Looienaars speelden een magere eerste helft tegen Châtelet maar kwamen vlak voor de rust toch op 1-0, in de tweede helft rechtvaardigden ze de overwinning. THES behoudt zo het maximum van 21 punten. “Debuteren met een zege is top”, zegt Simon Reykers. [naar artikel]

15. THES lijdt zware thuisnederlaag tegen Olympic Charleroi: “Dit zal even nazinderen” (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

THES leed zaterdagavond een ongeziene 0-5 thuisnederlaag tegen Olympic Charleroi. Nog voor de rust slikten de Looienaars twee strafschoppen en twee rode kaarten. In de tweede helft moesten ze de kelk tot op de bodem ledigen. [naar artikel]

16. EERSTE NATIONALE. Limburger helpt Dessel aan knappe zege, THES komt niet in actie (24/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In eerste nationale komt THES dit weekend niet in actie, omdat tegenstander AA Gent U23 te veel spelers moet missen wegens interlandverplichtingen. Livio Milts loodste Dessel met twee goals voorbij Heist, Lokeren-Temse neemt de koppositie (voorlopig) over van La Louvière, dat zondag nog in actie komt. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

17. “Juiste kleedkamer kiezen” (30/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Vanavond (20.30u) trapt THES de competitie in eerste amateur op gang met een thuiswedstrijd tegen Dessel. Voor Aziz Moutawakil (35) is het al meteen een terugkeer naar de club waar hij de voorbije vijf jaar kapitein was, voor Jo Christiaens (31) wordt het zijn competitiedebuut als nieuwe THES-captain. [naar artikel]

18. EERSTE NATIONALE. Patro en THES kunnen niet winnen, Heist schiet met scherp (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Leider Patro kwam tegen Hoogstraten niet verder dan een 1-1-gelijkspel en ook Dessel-THES eindigde onbeslist. Heist scoorde zes keer tegen Visé, Limburger Orye nam twee goals voor z’n rekening. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

19. EERSTE NATIONALE. THES lijdt nipte nederlaag tegen La Louvière, (14/01/2024 - Het Belang van Limburg)

THES moest in het slot de duimen leggen voor La Louvière. Via een stilstaande fase maakte Corneillie het enige doelpunt van de wedstrijd. Volgens THES-kapitein Nick Hulsmans een prestatie om op verder te bouwen. Beginnende bij de inhaalwedstrijd tegen St.-Eloois-winkel die woensdag doorgaat. St.-Eloois-Winkel slaagde er wel in zijn partij te winnen. Het won met 0-1 van Cappellen. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. (kj [naar artikel]

20. EERSTE NATIONALE. THES Sport wint topper, Patro in slot onderuit (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Dessel Sport heeft trainer Benny Lunenburg ontslagen na de nederlaag tegen rode lantaarn Rupel Boom. THES Sport won met het kleinste verschil de topper tegen Francs Borains, terwijl Patro de boot in ging bij Luik. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

21. Ongelukkige Courtois lijdt met Chelsea eerste puntenverlies van het seizoen (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft voor het eerst in het tijdperk Conte puntenverlies geleden. In en tegen Swansea bleven de Blues steken op een 2-2-gelijkspel. Na [naar artikel]

22. EERSTE NATIONALE. THES boekt zwaarbevochten maar verdiende zege (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In de derby tegen Dessel boekte THES zaterdagavond een zwaarbevochten maar verdiende zege. Jarige Tim Jeunen ontpopte zich in het slotkwartier met een goal en twee assists nog tot man van de match. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend.  [naar artikel]

23. EERSTE NATIONALE. Patro mee op kop, draw voor THES en ex-Kanaries scoren (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Patro blijft winnen en komt zo samen met Francs Borains en La Louvière aan de leiding, THES kwam tegen staartploeg Dessel niet verder dan een 1-1-gelijkspel en voor Visé scoorden ex-Kanaries Wilmots en Legear. Lees hier de verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend.  [naar artikel]

24. VIDEO. THES buigt 2-0 om in spectaculaire tweede helft: “Niet meer van durven dromen” (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)

THES behaalde gisteren een spectaculaire overwinning bij profploeg FC Luik. De Looienaars gingen na een magere eerste helft rusten met een 2-0-achterstand, maar in een fantastische tweede helft scoorde het nog vijf keer. Dankzij de zege behoudt het zijn kloof van zeven punten op eerste achtervolger Deinze. [naar artikel]

25. Tim Jeunen bezorgt THES zege tegen Antwerp U23 (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES boekte woensdagavond een 0-1-zege bij Antwerp U23. In een gelijkopgaande eerste helft waren de beste mogelijkheden voor de bezoekers. Voca krulde een hoekschop bijna rechtstreeks tegen de touwen en Bertaccini besloot van dichtbij over. Bij een van de hoekschoppen voor THES knikte Jeunen de 0-1 nog vóór de rust verdiend binnen: 0-1. [naar artikel]