THES Sport lijdt duur puntenverlies tegen staartploeg Dessel

09/10/2022 - 12:27
"THES heeft tegen staartploeg Dessel geen verlengstuk kunnen breien aan de knappe negen op negen. De Looienaars kwamen nochtans op voorsprong via Bertaccini en hadden de wedstrijd in handen, maar een snelle tegengoal na de rust konden ze niet meer rechtzetten. "

1. THES Sport lijdt duur puntenverlies tegen staartploeg Dessel (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)

THES heeft tegen staartploeg Dessel geen verlengstuk kunnen breien aan de knappe negen op negen. De Looienaars kwamen nochtans op voorsprong via Bertaccini en hadden de wedstrijd in handen, maar een snelle tegengoal na de rust konden ze niet meer rechtzetten. [naar artikel]

2. Thes lijdt puntenverlies tegen Dessel na mindere eerste helft (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)

THES kwam op het kwartier gevleid op voorsprong toen Bertaccini voorbereidend werk van Naqqadi afrondde, maar amper vijf minuten later zette Cerigioni de bordjes al op gelijke hoogte na matig verdedigen op de flank. Na kleine kansjes voor Kerckhofs en Mbuyi-Mbayo was het toch Dessel dan met een voorsrpong de rust in dook. Valkenaers loste een afstanddschot van Osei-Berkoe, Kasmi profiteerde optimaal: 2-1. Na de rust een sterker THES, dat twee keer schreeuwde voor een strafschop (haakfout op Bertaccini en handspel) maar er geen kreeg. 20 Minuten voor tijd kwam de oververdiende gelijkmaker er dan toch toen M. Vermijl een schitterende corner van Voca binnentrapte. THES verdiende uiteindelijk meer, maar de 2-2 bleef op het bord. [naar artikel]

3. Alfred Schreuder vreest niet voor ontslag bij Ajax na nieuw puntenverlies bij staartploeg: “Er zal iets moeten veranderen” (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Alfred Schreuder vreest ondanks het beschamende gelijkspel bij het dappere FC Emmen (3-3) niet voor zijn baan bij Ajax. Dat zei de trainer na afloop van de beschamende vertoning tijdens de persconferentie. [naar artikel]

4. Beerschot profiteert niet tegen staartploeg Seraing van puntenverlies Deinze (25/02/2024 - Sporza)

Beerschot heeft de kans laten liggen om Deinze op 2 punten te zetten in de titelstrijd in de Challenger Pro League. Na de 2-2 van Deinze gisteren in Beveren slaagde Beerschot er niet in om nummer voorlaatst Seraing opzij te zetten. Het werd 0-0 in Antwerpen. Beerschot staat weer op 1, maar met dezelfde punten als Deinze. [naar artikel]

5. Tv-zomer begint twee weken vroeger: sport, sport, sport en 'F.C. De Kampioenen' (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Tot eind juli zal in de Vlaamse huiskamers vooral naar de Ronde van Frankrijk en het WK voetbal gekeken worden. En het is van moeten, want door het... [naar artikel]

6. Heel Dessel lijdt onder afgelasting Graspop: “Dit treft hele gemeenschap” (28/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

De schrapping van Graspop Metal Meeting is niet alleen een streep door de rekening van duizenden internationale fans van loeiharde gitaren. “Graspop is zo veel meer dan een mega-festival. Het zorgt voor geld in het laatje bij honderd verenigingen”, zegt burgemeester Kris Van Dijck (N-VA). “Dit treft een hele gemeenschap.” [naar artikel]

7. EERSTE NATIONALE. THES lijdt zware nederlaag, Dessel verlost van rode lantaarn (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

THES moest zaterdagavond een zware 4-0-nederlaag incasseren op het veld van Lokeren-Temse, de tweede in de rangschikking. La Louvière blijft leider na een 0-2-zege in de topper tegen Heist. Dessel speelde de rode lantaarn door aan Wezel na winst in een rechtstreeks duel: 2-1. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste nationale van dit weekend. [naar artikel]

8. Ongelukkige Courtois lijdt met Chelsea eerste puntenverlies van het seizoen (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea heeft voor het eerst in het tijdperk Conte puntenverlies geleden. In en tegen Swansea bleven de Blues steken op een 2-2-gelijkspel. Na [naar artikel]

9. Bankzitter Fellaini ziet hoe United puntenverlies lijdt tegen rode lantaarn (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Rode lantaarn Stoke City heeft verrassend één puntje kunnen sprokkelen op Old Trafford, 1-1. Invaller Anthony Martial stond amper twee minuten op [naar artikel]

10. Bankzitter Fellaini ziet hoe United puntenverlies lijdt tegen rode lantaarn (1-1) (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)