26/02/2023 - 14:31
"Het staat nog 0-0 in Club Brugge-AA Gent halfweg, maar Buchanan, Vanaken en vooral Jutglà hadden in de eerste helft kansen om te scoren. Buchanan ontsnapte wel aan rood na een bewuste elleboog. Wie wint de Slag om Vlaanderen? Meteen ook de Slag om de vierde plek. Volg de topper hieronder LIVE."

1. LIVE CLUB-AA GENT. 0-0 halfweg, blauw-zwart verzilvert kansen in eerste helft niet: “Maar de goal zal wel vallen” (26/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het staat nog 0-0 in Club Brugge-AA Gent halfweg, maar Buchanan, Vanaken en vooral Jutglà hadden in de eerste helft kansen om te scoren. Buchanan ontsnapte wel aan rood na een bewuste elleboog. Wie wint de Slag om Vlaanderen? Meteen ook de Slag om de vierde plek. Volg de topper hieronder LIVE. [naar artikel]

2. Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen (05/03/2021 - Express)

Bart Verhaeghe en zijn bondgenoten kregen Club Brugge in 2012 voor amper 600.000 euro in handen, omdat de historische vzw achter de volksclub liet betijen. Dat blijkt uit een grondige doorlichting van de boeken door de redactie van Business AM. Bij de aangekondigde beursgang kan de ondernemer daardoor een nog grotere meerwaarde opstrijken dan gedacht. […] The post Verhaeghe betaalde 600.000 euro netto voor Club Brugge: de raid op blauwzwart in 10 stappen appeared first on Business AM. [naar artikel]

3. LIVE. Genk stapelt kansen op, dit keer verzilvert Heynen unieke kans niet (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Elfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Genk staat zesde met 16 punten, Standard tweede met 20 stuks [naar artikel]

4. MULTILIVE. Club morst óók met kansen bij Francs Borains, 0-0 halfweg - Zulte Waregem op en over Duffel - AA Gent op voorsprong in Aalst (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bekervoetbal! Flink wat wedstrijden in de 1/16de finales vanavond. Club Brugge trekt naar Francs Borains, Aalst ontvangt AA Gent. Ook de andere... [naar artikel]

5. LIVE. Eupen duidelijk de betere halfweg, maar laat kansen liggen (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • 1ste speeldag • Wat kan OHL bij rentree in hoogste klasse? • Aftrap: 19 uur [naar artikel]

6. KIJK LIVE. Red Flames halfweg op voorsprong tegen Ierland na eerste helft waarin kansen schaars waren (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na nederlagen tegen toplanden Nederland, Duitsland en Noorwegen gaan de Red Flames vanavond vol voor winst. Onze Belgische voetbalvrouwen komen in hun vierde oefenmatch in actie tegen Ierland, een haalbare kaart. “We willen met grinta onze kwaliteiten tonen”, stelt bondscoach Ives Serneels. Krijgen ook opnieuw enkele debutanten hun kans? Kijk live naar de wedstrijd op HLN.be en VTM 4! [naar artikel]

7. LIVE. Brilscore halfweg tussen Chelsea en Porto, Havertz en Corona lieten grootste kansen liggen (13/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Terugwedstrijd kwartfinale • Chelsea won heenmatch met 0-2 • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

8. LIVE. Zwitserland heeft de beste kansen maar kan halfweg nog geen afstand nemen van Wales (12/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep A • Zwitserland verloor dit jaar nog niet • Aftrap: 15 uur • Baku Olympisch Stadion [naar artikel]

9. LIVE. KV Kortrijk leidt halfweg na penaltygoal Selemani in eerste helft vol kansen (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 10 JPL • Guldensporenstadion • Aftrap: 16u15 • Kortrijk staat zevende, Charleroi twaalfde [naar artikel]

10. LIVE. Meeste kansen voor Union tegen Charleroi, maar beste redding van Moris: 0-0 halfweg (29/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 2de speeldag • Stade Joseph Marien • Aftrap: 20u45 • Vicekampioen Union wacht nog op eerste zege [naar artikel]