Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Oekraïne slaat nu ook tot ver in Rusland toe: Russen opgeschrikt door raids met drones en vals luchtalarm

28/02/2023 - 18:16
"Terwijl de Russen Bachmoet proberen te omcirkelen, kijkt Oekraïne meer en meer over de grens. Het aantal aanvallen op Russisch grondgebied neemt gestaag toe en de doelwitten liggen steeds verder van het front. Het leek wel of Kiev met een reeks droneaanvallen eerdere verklaringen van de militaire inlichtingendienst kracht wilde bijzetten. Die kondigde zondag aan dat Oekraïne bij het komende lenteoffensief tot diep in Rusland zal toeslaan. Om de Russen de stuipen op het lijf te jagen werden dinsdagochtend Russische media gehackt om alarm te slaan over een raketaanval. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïne slaat nu ook tot ver in Rusland toe: Russen opgeschrikt door raids met drones en vals luchtalarm (28/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Terwijl de Russen Bachmoet proberen te omcirkelen, kijkt Oekraïne meer en meer over de grens. Het aantal aanvallen op Russisch grondgebied neemt gestaag toe en de doelwitten liggen steeds verder van het front. Het leek wel of Kiev met een reeks droneaanvallen eerdere verklaringen van de militaire inlichtingendienst kracht wilde bijzetten. Die kondigde zondag aan dat Oekraïne bij het komende lenteoffensief tot diep in Rusland zal toeslaan. Om de Russen de stuipen op het lijf te jagen werden dinsdagochtend Russische media gehackt om alarm te slaan over een raketaanval. [naar artikel]


2. Live - Lviv opgeschrikt door meerdere explosies, luchtalarm in bijna elke regio (13/03/2022 - De Morgen)

Lees de belangrijkste ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne hieronder in de liveblog. Download de app van De Morgen en krijg meteen een bericht bij belangrijk nieuws. [naar artikel]


3. Live - Grote delen van Oekraïne opgeschrikt door luchtalarm, Britten versterken militaire steun (08/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Grote delen van Oekraïne opgeschrikt door luchtalarm, ‘60 doden na aanval op school in Loehansk’ (08/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Geen vuurwerk, maar explosies en luchtalarm in Kiev: Russen lanceren drone met nieuwjaarsboodschap erop (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

In het centrum van de Oekraïense hoofdstad Kiev waren zaterdag en zondag in de vroege ochtend explosies te horen nadat in het hele land het luchtalarm is afgegaan. De gouverneur van de omliggende regio Kiev waarschuwde zaterdag voor een mogelijke inkomende raket en zei dat luchtverdedigingssystemen proberen de projectielen te onderscheppen. [naar artikel]


6. Live - Luchtalarm boven heel Oekraïne: Rusland voert raketaanvallen op (14/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Rusland geeft met half woord toe dat Oekraïne aan terrein wint • Kiev weer veilig, luchtalarm opgeheven (16/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE. ‘Muitende’ Wagnerbaas zegt dat zijn troepen Rusland zijn binnengetrokken - Luchtalarm klinkt in Oekraïne (24/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De spanning tussen Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin en het Kremlin lijkt het kookpunt te hebben bereikt. Na een vermeende Russische aanval op kampen van zijn huurlingenleger, trekt Prigozjin naar Moskou zegt dat zijn troepen al de grens zijn overgestoken. Generaals van het Russische leger spreken van muiterij en hebben de beveiliging van de hoofdstad versterkt. In de nacht van vrijdag op zaterdag klinkt in heel Oekraïne het luchtalarm. Lees alles over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!