Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Onder meer ex-voorzitters Herman De Croo en Siegfried Bracke kregen jarenlang onwettige pensioenbonus

01/03/2023 - 15:13
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Onder meer ex-voorzitters Herman De Croo en Siegfried Bracke kregen jarenlang onwettige pensioenbonus (01/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Onder meer ex-Kamervoorzitters Herman De Croo en Siegfried Bracke kregen jarenlang onwettige pensioenbonus (01/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Herman De Croo en Siegfried Bracke krijgen al jarenlang “onwettige” pensioenextra’s: sprake van “enorme bedragen” (01/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee voormalige voorzitters en acht hoge ambtenaren van de Kamer genieten of hebben genoten van pensioenextra’s die onwettig tot stand zijn gekomen. Dat is woensdag gebleken tijdens een vergadering van het Bureau. Dat besliste de regeling meteen stop te zetten en er zal worden nagegaan of het geld kan worden teruggevorderd, zo bevestigen meerdere bronnen aan Belga. [naar artikel]


4. ▶ Live - Kamer debatteert over mogelijk onwettige pensioenbonus, brugpensioen en fiscale hervorming: volg het hier (02/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Ieder jaar opnieuw keurde de Kamer de ‘onwettige pensioenbonus’ goed, nu is er volop verontwaardiging. Hoe kan dat? (02/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Siegfried Bracke over pensioenbonus: ‘Ik ga me niet laten slachten omwille van partijtrouw. Il y a des limites’ (07/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. HET PUNT VAN VAN IMPE. “Het is niet dat Siegfried Bracke bovenmenselijke prestaties heeft geleverd voor zijn pensioenbonus” (30/03/2023 - Het Nieuwsblad)

De Kamer gaat dan toch de pensioenbonussen terugvorderen. “Ze kunnen niet anders”, klinkt het in onze politieke podcast Het Punt van Van Impe. “Bij elke gewone burger die geld te veel krijgt, doet de overheid er ook alles aan om dat terug te eisen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!