Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Kiev evacueert kwetsbare inwoners uit frontstad Koepjansk

02/03/2023 - 21:37
"Oekraïne heeft besloten alle kwetsbare inwoners uit de frontstad Koepjansk, in het noordoosten van het land, te evacueren naar veiligere oorden. Dat heeft het militaire bestuur van de regio Charkiv donderdag bekendgemaakt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Kiev evacueert kwetsbare inwoners uit frontstad Koepjansk (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne heeft besloten alle kwetsbare inwoners uit de frontstad Koepjansk, in het noordoosten van het land, te evacueren naar veiligere oorden. Dat heeft het militaire bestuur van de regio Charkiv donderdag bekendgemaakt. [naar artikel]


2. Live - Kwetsbare inwoners geëvacueerd uit Koepjansk wegens dreiging Russische aanval (03/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Zelensky begeeft zich in vuurlinie en bezoekt frontstad Bachmoet • Poetin geeft toe: situatie in bezette gebieden is ‘extreem moeilijk’ (20/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Oekraïne: ‘Russen voeren tienduizenden militairen aan om frontstad Avdiivka in te nemen’ (09/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Frankrijk evacueert 'kwetsbare' onderdanen in Haïti (24/03/2024 - De Tijd)

20:14 Frankrijk heeft zondag speciale vluchten ingelegd om het voor zijn 'meest kwetsbare' onderdanen mogelijk te maken Haïti te verlaten. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken laten weten. [naar artikel]


6. Russische troepen evacueren vrouwen en kinderen uit Koepjansk wegens Oekraïense tegenaanvallen (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische troepen beweren dat ze begonnen zijn met de evacuatie van vrouwen en kinderen uit de Oekraïense stad Koepjansk, een belangrijk transportknooppunt in de oostelijke regio Charkiv. “We worden gedwongen om de bevolking, in ieder geval vrouwen en kinderen, in veiligheid te brengen omdat de stad wordt blootgesteld aan raketaanvallen door Oekraïense militaire eenheden”, zei het hoofd van de door Rusland aangestelde militaire regering Vitali Gantsjev volgens staatspersbureau TASS. [naar artikel]


7. Live - Oekraïense soldaten bereiken strategisch belangrijke stad Koepjansk • Oekraïners verwelkomen bevrijders in Charkiv (09/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Oekraïense leger kondigt herovering strategische stad Koepjansk aan (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense strijdkrachten hebben zaterdag de herovering van de stad Koepjansk, in het oosten van het land, aangekondigd. Wegens de directe spoorverbinding met Rusland is Koepjansk een strategisch belangrijke stad. [naar artikel]


9. Live - Oekraïense legereenheid claimt verovering oostzijde Koepjansk: hele stad nu terug onder controle (16/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!