Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Belgische toeriste gered in vallei waar Natacha de Crombrugghe om het leven kwam

03/03/2023 - 10:43
"Twee wandelaars, een Belgische en een Franse, zijn in de Colca Canyon verdwaald en werden als vermist opgegeven. Er werd zoek- en reddingspersoneel naar het gebied gestuurd. Beide toeristen werden zwaar onderkoeld teruggevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Belgische toeriste gered in vallei waar Natacha de Crombrugghe om het leven kwam (03/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Twee wandelaars, een Belgische en een Franse, zijn in de Colca Canyon verdwaald en werden als vermist opgegeven. Er werd zoek- en reddingspersoneel naar het gebied gestuurd. Beide toeristen werden zwaar onderkoeld teruggevonden. [naar artikel]


2. Belgische toeriste (33) gered in gebied in Peru waar Natacha de Crombrugghe om het leven kwam (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Belgische toeriste is samen met een Franse toeriste gered nadat ze waren verdwaald in de Colca-vallei in Peru. Dat is het gebied waar vorig jaar Natacha de Crombrugghe (28) dood werd teruggevonden nadat ze vermist raakte tijdens een trektocht. De Belgische Elise V. (33) en de Franse Sandra A. (28) zijn in goede gezondheid teruggevonden. [naar artikel]


3. Belgische toeriste (32) raakte vermist maar is onderkoeld teruggevonden in vallei waar Natacha de Crombrugghe overleed (03/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Twee wandelaars, een Belgische en een Franse, zijn in de Colca Canyon verdwaald en werden als vermist opgegeven. Er werd zoek- en reddingspersoneel naar het gebied gestuurd. Beide toeristen werden zwaar onderkoeld teruggevonden. [naar artikel]


4. Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe kwam bij ongeval om het leven, zegt Peruaanse politie (14/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Rugzak van vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28) gevonden in Peru (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

In Peru is een rugzak gevonden van de vermiste Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe (28). Dat heeft het parket van Brussel bevestigd aan HLN. De jonge vrouw verdween iets meer dan twee weken geleden. Sindsdien heeft niemand nog iets van haar gehoord. [naar artikel]


6. Peruaanse politie sluit criminele piste in verdwijningszaak Natacha de Crombrugghe dan toch niet uit volgens ouders van toeriste (08/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Peruaanse politie zet het onderzoek naar de verdwijning van de Belgische vermiste toeriste Natacha de Crombrugghe voort en breidt het zoekgebied uit, aldus de lokale krant La Republica. In tegenstelling tot wat eerder werd aangekondigd, “laat de politie de criminele piste niet los”. Dat hebben de ouders van de 28-jarige vrouw, die sinds 24 januari vermist is, aan het nieuwsagentschap Belga gezegd. [naar artikel]


7. Gevonden resten in Peru zijn van vermiste toeriste Natacha de Crombrugghe, politie voert onderzoek (07/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Gevonden lichaam in Peru is van vermiste toeriste Natacha de Crombrugghe, politie voert onderzoek (07/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!