LIVE. Ambrose knalt KV Oostende op belangrijke voorsprong met strafschop

11/03/2023 - 18:54
"KV Oostende is eraan begonnen op Eupen. Voor beide ploegen een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip. Volg het hier LIVE!"

1. LIVE. Ambrose knalt KV Oostende op belangrijke voorsprong met strafschop (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende is eraan begonnen op Eupen. Voor beide ploegen een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

2. LIVE. Slechte start voor AA Gent! Ambrose trapt KV Oostende al snel op voorsprong (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 24 • Ghelamco Arena • AA Gent onder meer zonder Odjidja, Tissoudali en Depoitre [naar artikel]

3. LIVE. 0-1! Ambrose trapt tienkoppig Oostende heerlijk op voorsprong (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Am Kehrweg • Aftrap: 18u30 [naar artikel]

4. LIVE KV OOSTENDE-CLUB BRUGGE. Ambrose zet penalty in twee tijden om: KVO op voorsprong net voor rust (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Club Brugge opent vanavond de 28ste speeldag met een trip naar KV Oostende. Scott Parker behoudt het vertrouwen in de elf die Gent klopten en voert slechts één (gedwongen) wijziging door: Sylla vervangt de geblesseerde Hendry. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. Opvallend: KV Oostende presenteert nieuwe spits Ambrose (FC Metz) vlak voor de aftrap tegen Charleroi (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Het is ook een manier om iemand voor te stellen: net voor de aftrap tegen Charleroi kondigde KV Oostende plots de komst van spits Thierry Ambrose (24) aan, die plots op het veld kwam gewandeld. De ex-jeugdspeler van Manchester City tekent tot 2024. “Thierry stond met stip op nummer één om onze nieuwe aanvaller te worden”, aldus sportief directeur Gauthier Ganaye. “We wilden hem al van vorige zomer.” [naar artikel]

6. Kersverse spits van KV Oostende Thierry Ambrose: “Kompany was mijn grote broer bij City” (29/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Doet-ie het of doet-ie het niet? Met KV Oostende debuteren tegen KRC Genk, bedoelen we. “Als de coach dat wenst, sta ik vrijdag al paraat”, zegt de Fransman. Maak kennis met Thierry Ambrose, de kersverse spits van de Kustboys. [naar artikel]

7. LIVE. Klauss laat de openingsgoal liggen tegen Oostende, Ambrose kopt net over aan de overkant (20/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 5de speeldag Jupiler Pro League • Oostende heeft 9 op 9 • Aftrap: 20u45 • Sclessin [naar artikel]

8. Tienkoppig Oostende wint duel om niks: Ambrose en Albanese leggen Eupen over de knie (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor Eupen en Oostende stond er vanavond niks meer op het spel. Beide ploegen waren voor deze speeldag al zeker van het behoud. Am Kehrweg trok een tienkoppig Oostende aan het langste eind. Duncan kreeg na een halfuur rood, Ambrose schoot zijn ploeg tien minuten later op voorsprong en Albanese maakte de wedstrijd diep in de tweede helft helemaal dood. [naar artikel]

9. Tienkoppig Oostende wint duel om niks: Eupen drukte, maar Ambrose en Albanese scoorden (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. Coaches THES Sport en Oostende zijn het eens: “Ambrose maakte het verschil” (09/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Met een doelpunt, een assist en tal van dreigende acties nekte Oostende-invaller Thierry Ambrose een moedig THES Sport na rust. Dat was na de 1-4 alvast de conclusie van beide coaches. [naar artikel]