Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ze brachten mijn dochter naar het ziekenhuis, maar ze was al weg’: nabestaanden uit eerste coronagolf blikken terug

15/03/2023 - 11:24
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ze brachten mijn dochter naar het ziekenhuis, maar ze was al weg’: nabestaanden uit eerste coronagolf blikken terug (15/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ‘Ze brachten mijn dochter naar het ziekenhuis, maar ze was al weg’: nabestaanden blikken terug op eerste coronagolf (15/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Ook dochter van Tuur overleed aan drugs omdat vrienden haar niet naar ziekenhuis brachten (03/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Arthur Allaert (65) uit Zoersel weet wat de ouders van de 15-jarige drugsdode uit Keerbergen meemaken. Zeventien jaar geleden stierf zijn dochter Rebecca (21) aan pma. Ook zij werd door haar vrienden totaal aan haar lot overgelaten. [naar artikel]


4. Patiënten en nabestaanden uit eerste coronagolf blikken terug: ‘Ik leefde altijd zelfstandig en kon plots niets meer. Confronterend’ (15/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Texas executeert overvaller die winkelier vermoordde ondanks gratieverzoek nabestaanden: "Waar is gerechtigheid voor nabestaanden die geen doodstraf willen? (18/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de Amerikaanse staat Texas is een man ter dood gebracht voor een overval met dodelijke afloop in 2004. Familieleden van het slachtoffer, een... [naar artikel]


6. De kater na het WK wielrennen: "5 feestvierders brachten nachtje in cel door, anderen naar ziekenhuis" (27/09/2021 - VRT NWS)

Geen Belg op het podium gisteren, maar dat kon de pret in Leuven afgelopen nacht niet bederven. Tot in de vroege uurtjes is er in de binnenstad gefeest door wielersupporters en studenten. "Het was een gezellige, maar wel erg drukke nacht met enkele feestvierders die toch iets te diep in het glas hebben gekeken", zegt de Marc Vranckx van de Leuvense politie. [naar artikel]


7. Sint-Truiden zwaarst getroffen stad tijdens eerste coronagolf: nu nog geen coronapatiënt in ziekenhuis (30/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Het Sint-Trudo Ziekenhuis vangt tot nu toe nog geen coronapatiënten op in het ziekenhuis. Een opluchting vindt het personeel, want Sint-Truiden werd tijdens de eerste coronagolf zwaar getroffen. Toch is het bang afwachten wanneer de eerste patiënten toestromen. In het Truiens ziekenhuis ligt een draaiboek klaar en zitten het zorgpersoneel dagelijks samen om de laatste cijfers te overlopen. [naar artikel]


8. De Rossi in ziekenhuis na coronagolf bij Italië (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


9. Vierde coronagolf laat zich ook voelen in ziekenhuis Pelt: "Zorgsysteem staat onder zeer zware druk"  (16/11/2021 - VRT NWS)

Ook het Noorderhart Ziekenhuis van Pelt maakt noodgedwongen opnieuw extra bedden vrij om alle coronapatiënten te kunnen opvangen. Opnieuw is deze coronagolf niet makkelijk klinkt het daar: "Er is sprake van een soort metaalmoeheid en het systeem staat behoorlijk onder druk", zegt directeur Hans Ramaekers. [naar artikel]


10. Slechts 15 procent van coronapatiënten in ziekenhuis heeft omikron, maar: “Dit wordt de coronagolf van de eerste lijn, vrees ik” (07/01/2022 - Het Nieuwsblad)

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat de omikronvariant niet als “mild” mag worden bestempeld. Nochtans is de variant minder ziekmakend en leidt hij niet tot meer hospitalisaties. Hoe ziek word je er dan van? Wat zijn herkenbare symptomen? En hoeveel kwaad kan het als heel veel mensen besmet raken? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!