Atlético Madrid en scorende Yannick Carrasco zetten dolend Valencia vlotjes opzij

18/03/2023 - 23:18
"Atlético Madrid heeft in La Liga zaterdagavond vlot gewonnen van Valencia. De nummer drie van de Spaanse competitie haalde het met 3-0. Ook Yannick Carrasco pikte zijn goaltje mee: de Rode Duivel maakte kort na de rust de 2-0, nadat Antoine Griezmann in de eerste helft al gescoord had. Lemar legde even later de eindstand vast."

1. Atlético Madrid en scorende Yannick Carrasco zetten dolend Valencia vlotjes opzij (18/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft in La Liga zaterdagavond vlot gewonnen van Valencia. De nummer drie van de Spaanse competitie haalde het met 3-0. Ook Yannick Carrasco pikte zijn goaltje mee: de Rode Duivel maakte kort na de rust de 2-0, nadat Antoine Griezmann in de eerste helft al gescoord had. Lemar legde even later de eindstand vast. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Scorende Yannick Carrasco helpt Atletico aan zege tegen Sevilla (23/09/2017 - Metro)

Atletico Madrid heeft vandaag op de zesde speeldag van de Spaanse Primera Division de topper tegen Sevilla gewonnen. De partij in het splinternieuwe Wanda Metropolitano-stadion eindigde op 2-0. Carrasco (46.) brak kort na de rust de ban voor de thuisploeg, toen hij op een doorbraak Sevilla-keeper Rico omspeelde en de bal binnen duwde. Twintig minuten […] [naar artikel]

3. Scorende Yannick Carrasco helpt Atletico Madrid voorlopig naar tweede plaats (21/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Atletico Madrid heeft zich niet laten verrassen door Osasuna. Na de nederlaag tegen hekkensluiter Elche vorige week hebben de Madrilenen zondag opnieuw met 3-0 gewonnen. Door de overwinning springt Atletico voorlopig over Real naar de tweede plaats. [naar artikel]

4. LIVE (21u). Laat Yannick Carrasco zich opmerken tegen Valencia? (14/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag La Liga • Aftrap: 21u • Mestalla • Krijgt Yannick Carrasco een eerste basisplek? [naar artikel]

5. Scorende Carrasco leidt Atlético naar makkelijke zege tegen Osasuna (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Atlético Madrid heeft zaterdag op de 32e speeldag van de Primera Division eenvoudig de punten thuisgehouden tegen Osasuna (3-0). Rode Duivel Yannick Carrasco maakte de eerste twee Madrileense goals. [naar artikel]

6. FT buitenland: Scorende Carrasco en Witsel houden elkaar in evenwicht - Júlio César bergt handschoenen op (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

7. Scorende Carrasco en Witsel houden elkaar in evenwicht (22/04/2018 - Metro)

Het Dalian Yifang van Yannick Carrasco en het Tianjin Quanjian van Axel Witsel hebben vandaag 1-1 gelijkgespeeld op de zevende speeldag van de Chinese Super League. Carrasco trof raak vanaf de strafschopstip. De Fransman Anthony Modeste bracht Tianjin Quanjian in de zesde minuut op voorsprong, ook al met een penaltytreffer. Carrasco zorgde vlak voor rust […] Het bericht Scorende Carrasco en Witsel houden elkaar in evenwicht verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. FT buitenland: Bondscoach Zweden heeft nog niets gehoord van Zlatan - Scorende Carrasco en Witsel houden elkaar in evenwicht (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. Witsel en scorende Carrasco delen de punten met elkaar (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Het Dalian Yifang van Yannick Carrasco en het Tianjin Quanjian van Axel Witsel hebben zondag 1-1 gelijkgespeeld op de zevende speeldag van de Chinese Super League. Carrasco trof raak vanaf de strafschopstip. [naar artikel]

10. Football Talk. Scorende Fellaini speelt gelijk - Carrasco boekt thuiszege met Dalian Yifang (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

In de Chinese voetbalcompetitie heeft Marouane Fellaini met zijn team Shandong Leng op eigen veld 2-2 gelijkgespeeld tegen Shanghai Shenhua. [naar artikel]