18/03/2023 - 23:18
"Eigen schuld, dikke bult. Standard leek zich tegen Zulte Waregem opnieuw te gaan mengen in de debatten voor de top vier, maar gaf in het slotkwartier een dubbele voorsprong weg en moest uiteindelijk vrede nemen met een 2-2 gelijkspel."

1. Standard geeft dubbele voorsprong weg tegen Zulte Waregem en mag top vier stilaan vergeten (18/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Eigen schuld, dikke bult. Standard leek zich tegen Zulte Waregem opnieuw te gaan mengen in de debatten voor de top vier, maar gaf in het slotkwartier een dubbele voorsprong weg en moest uiteindelijk vrede nemen met een 2-2 gelijkspel. [naar artikel]

2. Standard geeft tegen Zulte Waregem 2-0-voorsprong uit handen en mag top vier stilaan vergeten (18/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard lijkt af te haken in de strijd voor de Champions’ Play-offs. De Rouches waanden zich tegen Zulte Waregem te zegezeker en gaven een 2-0-voorsprong onnodig weg: 2-2. Het gelijkspel betekende een eerste succesje voor trainer Frederik D’hollander, die deze week bij Essevee overnam van de ontslagen Mbaye Leye. [naar artikel]

3. Marc Brys beseft dat het absoluut geen walk in the park wordt tegen Zulte Waregem: “Eerste helft in Waregem niet vergeten” (03/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Zes dagen na het gelijkspel tegen Antwerp speelt OH Leuven opnieuw in het King Powerstadion. Dit keer nemen de troepen van Marc Brys het op tegen Zulte Waregem. “Het wordt een bijzonder moeilijke wedstrijd”, waarschuwt Brys. “Ik ben de eerste helft in Waregem niet vergeten. Ook al wonnen we finaal met 2-5.” [naar artikel]

4. LIVE. Zulte Waregem gaat met dubbele voorsprong rusten (29/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Regenboogstadion • West-Vlaams duel [naar artikel]

5. LIVE. Zulte Waregem gaat op zoek naar dubbele voorsprong, Butez ligt dwars (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Regenboogstadion • 13u30 • Speeldag 9 • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

6. LIVE. Gent flink in nesten: Chory en Govea zorgen voor dubbele voorsprong Zulte Waregem (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Ghelamco Arena (16u) [naar artikel]

7. LIVE. Gent machteloos tegen solide Zulte Waregem dat met verve dubbele voorsprong verdedigt (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. 2-0! De Smet schiet Zulte Waregem naar dubbele voorsprong tegen OH Leuven (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

9. Zulte Waregem geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Cercle Brugge, dat eindelijk nog eens kan winnen (11/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft thuis een dubbele voorsprong uit handen gegeven. Aan de rust stond Essevee nochtans 2-0 voor na twee goals van Zinho Gano, maar het slikte in de tweede helft nog vier tegengoals in een half uur. Alex Millan scoorde twee keer, Vitinho en Hotic bezorgden Cercle in de slotfase nog een 2-4 overwinning. Door de zege komt de Vereniging met Zulte Waregem en Antwerp op een gedeelde tiende plaats terecht. [naar artikel]

10. LIVE. 2-0! Jallow bezorgt Seraing met rake kopbal dubbele voorsprong tegen Zulte Waregem (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 16u • Stade du Pairay • Seraing en Zulte Waregem hebben 9 op 27 [naar artikel]