Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lukaku knalt Everton met twee goals voorbij Leicester

09/04/2017 - 19:39
"Everton heeft Leicester City in eigen huis verslagen met 4-2. Lukaku tekende voor twee doelpunten en maakte zo een eind aan de knappe reeks van"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lukaku knalt Everton met twee goals voorbij Leicester (09/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Everton heeft Leicester City in eigen huis verslagen met 4-2. Lukaku tekende voor twee doelpunten en maakte zo een eind aan de knappe reeks van [naar artikel]


2. Kane knalt zichzelf in de geschiedenisboeken en Tottenham voorbij Everton - Bleke Hazard en Chelsea kunnen niet scoren tegen Leicester (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Chelsea is deze namiddag niet verder geraakt dan 0-0 tegen Leicester City. De Belgen van Tottenham mochten wel vieren. [naar artikel]


3. Chelsea en Lukaku niet voorbij Leicester, Everton redt zich na straffe comeback: fans bestormen nog tijdens match het veld (19/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Weinig op het spel op Stamford Bridge en dat was eraan te zien: 1-1 na een flauwe partij waarin Lukaku wel mocht starten maar niet tot scoren kwam. De degradatiestrijd zorgde in Everton dan wel weer voor onwaarschijnlijke taferelen. Nog voor er afgefloten werd, bestormden de fans al het veld. [naar artikel]


4. Everton is gered na onwaarschijnlijke comeback, Chelsea en Romelu Lukaku niet voorbij Leicester en Timothy Castagne (19/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Er stonden donderdagavond nog drie inhaalwedstrijden op het programma in de Premier League. Chelsea ontving Leicester City in eigen huis, Everton nam het op tegen Crystal Palace en Burnley moest naar Aston Villa. Die laatste twee wedstrijden waren nog levensbelangrijk in de strijd om het behoud. [naar artikel]


5. Delirium in Liverpool, drama voor onze Leicester-Belgen: Everton wendt degradatie af op laatste speeldag, Leicester en Leeds zakken naar Championship (28/05/2023 - Het Belang van Limburg)

De inzet was hoog voor de start van de laatste speeldag in de Premier League. Everton, Leicester City en Leeds United speelden alle drie nog voor het behoud. Maar nu is de degradatiestrijd beslecht. Everton won thuis tegen Bournemouth met het kleinste verschil (1-0) en verwijst zo Leeds en Leicester, dat zelf ook won (2-1), naar de Engelse tweede klasse. Wat betekent dit voor onze landgenoten bij de ‘Foxes’? [naar artikel]


6. MULTILIVE PL: Chelsea raakt niet voorbij Leicester - Straks is er nog Tottenham - Everton (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. MULTILIVE PL: Afgetrapt in Tottenham - Everton - Chelsea raakte niet voorbij Leicester (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


8. MULTILIVE PL: Tottenham zet Everton meteen onder druk - Chelsea raakte niet voorbij Leicester (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


9. MULTILIVE PL: Everton knokt zich opnieuw in de wedstrijd tegen Tottenham - Chelsea raakte niet voorbij Leicester (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


10. MULTILIVE PL: Son brengt Tottenham op voorsprong tegen Everton - Chelsea raakte niet voorbij Leicester (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!