Burnley en Kompany blijven steken op doelpuntenloos gelijkspel tegen Sunderland

01/04/2023 - 00:25
"Het Burnley van Vincent Kompany, de fiere leider in de tweede Engelse voetbalafdeling, is vrijdagavond voor eigen volk op een doelpuntloze draw blijven steken tegen Sunderland (0-0)."

1. Burnley en Kompany blijven steken op doelpuntenloos gelijkspel tegen Sunderland (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Burnley van Vincent Kompany, de fiere leider in de tweede Engelse voetbalafdeling, is vrijdagavond voor eigen volk op een doelpuntloze draw blijven steken tegen Sunderland (0-0). [naar artikel]

2. LIVE BOURNEMOUTH-BURNLEY. Kompany gaat rusten bij 1-1-gelijkspel: Taylor brengt Burnley knap op voorsprong, maar gaat erna in de fout (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Burnley en Vincent Kompany komen al vroeg in de eerste helft op voorsprong na een volley van Charlie Taylor. Diezelfde Taylor gaat erna in de fout en verliest de bal op zijn eigen helft. Semenyo twijfelt niet en maakt er 1-1 van. Volg de wedstrijd in onze liveblog. [naar artikel]

3. Burnley en Kompany blijven hangen op doelpuntloze draw tegen Sunderland (31/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Burnley van Vincent Kompany, de fiere leider in de op één na hoogste Engelse voetbalafdeling, is vrijdagavond tijdens de 39e speelronde in het Championship voor eigen volk op een doelpuntloze draw blijven steken tegen Sunderland (0-0). [naar artikel]

4. Argentinië en Uruguay houden elkaar in evenwicht met doelpuntenloos gelijkspel (01/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Voetbalgrootmachten Uruguay en Argentinië hebben zich nog altijd niet geplaatst voor het WK voetbal van 2018 in Rusland. Beide landen speelden donderdagnacht in Montevideo 0-0 gelijk. [naar artikel]

5. Herbeleef het doelpuntenloos gelijkspel met drie rode kaarten tussen Standard en Oostende (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u30 Scheidsrechter: Nicolas Laforge Sclessin Oostende en Standard zitten in een betere periode na een moeilijke seizoensstart [naar artikel]

6. Wolfsburg komt niet verder dan doelpuntenloos gelijkspel, Bayern wint zuinig (09/12/2017 - Metro)

Divock Origi en Koen Casteels zijn er met Wolfsburg op de vijftiende speeldag van de Bundesliga niet in geslaagd de volle buit mee te graaien bij Hamburg. Het bleef 0-0. Bayern won intussen met 0-1 bij Eintracht Frankfurt, terwijl Borussia Dortmund een nieuwe nederlaag leed tegen Werder Bremen (1-2). Met Koen Casteels en Divock Origi […] [naar artikel]

7. Belgen in het buitenland – Nainggolan en Roma komen niet verder dan doelpuntenloos gelijkspel bij Chievo (10/12/2017 - Metro)

AS Roma heeft zondag op de zestiende speeldag van de Serie A puntenverlies geleden bij Chievo. Het bleef 0-0 in Verona. Bij de Romeinen speelde Radja Nainggolan de hele wedstrijd. De middenvelder was kapitein, bij afwezigheid van Daniele De Rossi. Bij Chievo stond Samuel Bastien negentig minuten tussen de lijnen. Roma toonde zich grote delen […] [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Standard en Gent komen niet verder dan doelpuntenloos gelijkspel (16/12/2017 - Metro)

Standard en AA Gent hebben de voetbalavond in de Jupiler Pro League zaterdag op gang geschoten met een 0-0 gelijkspel. Na een aangename eerste helft en een draak van een tweede helft bleef de strijd zo onbeslist. Scheidsrechter Laforge keurde in een tumultueus slot om onbegrijpelijke redenen de winnende treffer van Gent-verdediger Gigot af. In […] [naar artikel]

9. Proximus League – Opnieuw doelpuntenloos gelijkspel tussen Roeselare en Westerlo (15/04/2018 - Metro)

Roeselare en Westerlo hebben elkaar zondag op Schiervelde in evenwicht gehouden. Op de vierde speeldag van de play-downs in de Proximus League eindigde hun partij op 0-0. Na een typische eindeseizoensmatch werd er net als een week eerder in het Kuipje niet gescoord. De Kemphanen kregen in een matige wedstrijd de beste kansen, maar Jens […] Het bericht Proximus League – Opnieuw doelpuntenloos gelijkspel tussen Roeselare en Westerlo verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

10. Mertens en Napoli blijven op het veld van AC Milan steken op doelpuntenloos gelijkspel, Juventus kan morgen profiteren (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

De topper tussen AC Milan en Napoli heeft geen winnaar opgeleverd. Het werd 0-0 na een wedstrijd waarin vooral de verdedigers de plak zwaaiden.... [naar artikel]