01/04/2023 - 20:59
"In de eerste van vier cruciale duels in money time leed Westerlo in extremis een zure nederlaag. De Kemphanen zater al vroeg op rozen. Via twee snelle counters boog Charleroi die achterstand voor de rust om in voorsprong. Op enthousiasme leek Westerlo zich via een omgezette strafschop naar de gelijkmaker te knokken. Tot Badji die droom aan diggelen sloeg."

1. Westerlo kan top vier nu wel vergeten: Charleroi komt in de toegevoegde tijd winnen in het Kuipje (01/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo heeft zich lang gemengd in de strijd om de top vier -en dat is knap- maar een ticket voor de Champions’ Play-offs mogen ze in de Kempen nu wel vergeten. De Zebra’s graaiden de drie punten mee uit het Kuipje na een dolle slotfase. Een late gelijkmaker van Dierckx vanop de stip werd in de toegevoegde tijd nog uitgewist door Badji met een streep in de kruising. De Kemphanen moeten zich door deze 2-3 nu volop toeleggen op een plaats in de top acht. [naar artikel]

2. LIVEBLOG WESTERLO-CHARLEROI. Kan Charleroi zich uit de gevarenzone plaatsen, of zet Westerlo zich veilig ? (01/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo ontvangt in het eigen Kuipje Charleroi. Terwijl de Zebra’s nog volop strijd tegen de play-downs, vecht Westerlo voor een zo hoog mogelijke plaats in de Europe play-offs. Volg de wedstrijd via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVEBLOG WESTERLO-CHARLEROI. Westerlo duwt, Guiagon scoort! Charleroi op voorsprong in het Kuipje (01/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

4. Westerlo wint spektakelrijke topper tegen Seraing pas in toegevoegde tijd (24/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Het kostte Westerlo bloed, zweten en tranen. Maar in een zenuwslopende slotfase trok het team van Bob Peeters aan het langste eind. Tot twee keer toe haalden de Kemphanen een achterstand op. Zelfs met een man minder - na rood voor Kitola - gaf Seraing zich niet gewonnen. Tot Atabey Ciçek de thuisploeg het ultieme delirium bezorgde. Westerlo rukt op naar de tweede plaats. [naar artikel]

5. Lommel gooit in toegevoegde tijd een verdiend punt weg tegen leider Westerlo (27/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Lommel leek zaterdagavond na negentig minuten op weg naar een gelijkspel tegen competitieleider Westerlo, maar gaf in de toegevoegde tijd een verdiend punt nog uit handen. Een pijnlijke nederlaag. Groen-wit blijft zo achter met 1 op 15. [naar artikel]

6. Invaller Yow bezorgt Westerlo in toegevoegde tijd duur bevochten punt tegen beter RWDM (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand spelen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time verspeelde de promovendus dure punten. [naar artikel]

7. Invaller Yow bezorgt Westerlo in - voor RWDM vervloekte - toegevoegde tijd duur bevochten punt (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vierde wedstrijd op rij zonder nederlaag voor Westerlo, al kon het pas diep in de toegevoegde tijd een puntje uit de brand slepen via invaller Yow, nadat Sanchez halfweg de tweede periode de Brusselse club op voorsprong had gebracht. Alweer in de extra time, de derde keer al in vier duels, verspeelde de promovendus dure punten. De extra tijd lijkt wel een vloek voor RWDM. [naar artikel]

8. KV Mechelen profiteert optimaal van gekke rode kaart voor Westerlo: van 0-2 naar 3-2 door owngoal in toegevoegde tijd (13/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Voor de tweede week op rij kregen we Achter de Kazerne een remontada voorgeschoteld. Dit keer was het KV Mechelen zelf dat aan het langste eind trok. Westerlo ging nochtans met een 0-2 de rust in, maar na een domme rode kaart van Romeo Vermant vlak voor rust zakte het als een pudding in elkaar. Een owngoal van Tagir besliste het duel (3-2). [naar artikel]

9. KV Mechelen profiteert optimaal van gekke rode kaart voor Westerlo: van 0-2 naar 3-2 door own-goal in toegevoegde tijd (13/04/2024 - Gazet van Antwerpen)